Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 05.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Тема Уитни Хюстън не може изобщо да пеенови  
Автор gkkkk (непознат )
Публикувано27.04.10 18:31

На 25-ти бях в зала О2 билетите ми бяха от евтинате по 100-тина паунда-към 20 и 30 месно време залата се напълни с около 20000души-беше си почти пълна ,уитни хюстън излезе и пя с дрезгав и грозен глас по новите си парчета -не знам кой и е записвал дисковете, но гласът в залата на живо няма нищо общо с дисковете и песните от филма бодигард изобщо не можеше да взима високите и по дълги тонове ,на култовото парче от филма съвсем се срина и спря да пее за 1-2 минути, три четвърти от публиката постепенно си излезе,не съм фен на уитни , но просто не знам какво да мисля-тя изобщо не може да пее ,не става дума да пее лошо -това е измамата на века хората дори не освиркваха -всички бяха потресени.....пеенето и е неописуемо лошо и грозно-отвратен съм.

Тема Re: Уитни Хюстън не може изобщо да пеенови [re: gkkkk]  
Автор onnellinen (котка - тигърче)
Публикувано27.04.10 20:02

Да беше видял/а статиите, че Уитни е болна.
И не мога да разбера каква е тая мода да се ходи на концерт на някой, на когото не си фен. На това му викам да имаш излишни пари.

Редактирано от onnellinen на 27.04.10 20:05.

Автор Благун Калчев (Explorer)
Публикувано28.04.10 11:23

"...към 20 и 30 месно време..."

А кога е постното време?

Оценете това, че жената е направила всичко по силите си, за да започне концертът, и не е пяла на плейбек, т.е. е уважила публиката. Иначе плейбекът щеше да е точно като студийния запис.

Хората са проявили уважение и съчувствие към нейното състояние. Но това е непознато понятие за хора с IQ под 50, така че няма какво да Ви говоря...

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: Уитни Хюстън не може изобщо да пее [re: gkkkk]  
Автор ARlZE (shallowgrave)
Публикувано01.05.10 20:30

Ти трябваше да бъдеш на концерта на Мадона на стадион "Васил Левски", за да видиш какво означава неумение за пеене.

Тема Re: Уитни Хюстън не може изобщо да пеенови [re: ARlZE]  
Автор onnellinen (котка - тигърче)
Публикувано01.05.10 21:43

Неумението на Мъдона е известно отдавна :)

facebook.com/topic.php?topic=68&post=564&uid=109353199096218#!/group.php?gid=109353199096218

Автор Aяpa (същата)
Публикувано02.05.10 13:13

Леле, и това доживях да видя тук - Уитни Хюстън в Черен списък на услугите

Тема Re: Уитни Хюстън не може изобщо да пеенови [re: ARlZE]  
Автор !!ФAKЛИЧKA!! (fuego)
Публикувано10.05.10 23:48

е, малко не се ли уливаш с това изказване? Не казвам че всичко което изпя беше добре, но чак пък неумение????
И много сте интересни, ти като един истински ценител та чак и се изказваш компетентно, да беше постигнал това което тя е направила и да събираш толкова фенове, щяхме и теб да те видим....

Автор ur4e69 (баба Вихронрав)
Публикувано26.07.10 14:49

Простете, ама какво е това "месно време"? Време за ядене на месо, що ли?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.