|
Тема
|
НЕ ХОДЕТЕ В "ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА"
|
|
Автор |
lilly7 (непознат
) |
Публикувано | 20.09.08 11:28 |
|
Пиша това,за да не останат излъгани и други като мен."Гранд Хотел Варна" е една голяма заблуда.Самият хотел,както и така нареченият СПА комплекс "Гранд Хотел Варна" не заслужават повече от 2 звезди, какво остава за 4* и сътветно 5*... Стаите са долнопробно обзаведени:( спах на счупено легло 10 дни),тоалетната течеше през цялото време,климатика работеше от време на време,матраците са кошмар,спалното бельо и кърпите са меко казано "гнусни",някакъв въздуховод бучеше по 24 часа в денонощието.
Относно пакета ALL INCLUSIVE:Не можете да се възползвате от чадър и шезлонг на плажа,както и място на паркинга,защото такива свободни НЯМА.Храненето се осъществява в помещение,напомнящо соц.столова.Вилиците,чиниите и чашите все не достигат,хора разнасят от маса на маса сол и оцет..Носи се миризма на пържено от кухнята..
"Пакетът включва:кафе,напитки и закуски" гласи рекламата.Съответно кафето и напитките са разредени до неузнаваемост,а така наречените закуски са евтини сладки на килограм,които намръщен барман ти слага в салфетка и ти ги тръсва на бара,сякаш не си ги платил,а ти ги дава по милост-да не умреш от глад.
Между другото карат те да платиш 100% авансово около месец по-рано. Доста предвидливо от тяхна страна.
От горенаписаното става видно, че категоризацията в България става „на килограм”, а не по зададени критерии. Докато това се случва все повече българи ще са принудени да почиват в чужбина, а на българският „туризъм” ще му се наложи да разчита на социално слаби немци и английски пенсионери.
| |
Тема
|
Re: НЕ ХОДЕТЕ В "ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА"
[re: lilly7]
|
|
Автор |
ESPACE (MPV) |
Публикувано | 21.09.08 22:32 |
|
Гранд хотела, Радиал сервиза, Вивател - има ли някоя фирма която още не те е прецакала? Или си голям карък, или търсиш под вола теле.
| |
Тема
|
[re: ESPACE]
|
|
Автор |
lilly7 (непознат
) |
Публикувано | 23.09.08 18:53 |
|
Тъпо копеле си ти!
Ми нали си в черния списък!
Да не очакваш похвали!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ESPACE (MPV) |
Публикувано | 24.09.08 11:57 |
|
Реакцията ти е типичен пример на разглезена примадона! Ясно е защо си недоволна от всичко. Усещаш ли, че само ти си права на този свят и никой не те разбира?
| |
Тема
|
[re: ESPACE]
|
|
Автор |
sladka (gotina macka) |
Публикувано | 02.10.08 20:41 |
|
Пиши на кирилица!Редактирано от Wildberry на 02.10.08 22:03.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gevsy (непознат
) |
Публикувано | 10.11.08 23:27 |
|
Ми мнението ти не е адекватно мога да ти кажа. Работила съм там и съм давала всичко от себе си за гостите, а това че надути пикли като теб никога не го оценяват е друг въпрос. Където и да отидеш е същото. Работила съм в хотел, в чужбина и мога да ти кажа, че сервитьорите се държат ужасно там. Колкото до бармане, не ги обиждай, защото ги познавам всичките до един и мога да кажа, че са много добри хора, на които им е писнало от надути путки като теб. Така, че не се чуди как да излъжеш, ами иди и поработи в такъв хотел и ще видиш разликата.
| |
Тема
|
[re: gevsy]
|
|
Автор |
s.prodanov (непознат
) |
Публикувано | 11.11.08 10:32 |
|
когато на обслужващ персонал клиентите му станат виновни, та чак и се оплаква от това, значи положението наистина е трагично...
Нагличко малко, ама нейсе
| |
Тема
|
[re: gevsy]
|
|
Автор |
Buhl (H.) |
Публикувано | 12.11.08 23:47 |
|
Колкото до бармане, не ги обиждай, защото ги познавам всичките до един и мога да кажа, че са много добри хора, на които им е писнало от надути путки като теб.
Един клиент не го брига дали барманите са "добри хора", каквито ги познаваш ти, а дали са ДОБРИ БАРМАНИ. Същото важи и за персонала.
А след твоето "надути путки като теб" нещата съмсем се изясняват. Гранд Хотел Варна набира само най-качествения и ентележентен персонал.
И без друго след единствения си престой там бях решил кракът ми да не стъпи повече.
Благодаря!
Следите, оставени по улицата, са по-дълбоки от следите, оставени в интернет.
| |
|
като знам кой е собственика, нищо чудно. те, мутрите, си въобразяват, че могат да управляват всякакъв бизнес. нанай...
та затова е така...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 26.11.08 12:21 |
|
За съжаление си много права
На мен ми минаха едни от най-хубавите години там. Беше страшно луксозно и приятно място
За съжаление от година на година става по-зле и по-зле....
Не искам да го критикувам, защото ми е много болно.
Наистина се е превърнал в бардак и няма нищо общо с оня Шведски, който знаем......
Причините са толкова много и комплексни, че няма да ми стигне мястото да ги описвам
За съжаление почти няма места в България, които да се нарекат луксозни хотели, в които наистина да има лукс. Псевдохотелиерство обаче, колкото си поискаш
| |
|
|
|
|