Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:08 04.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Тема ВИВАТЕЛ - ИЗМАМНИЦИ на дребнонови  
Автор lNFEX (стария)
Публикувано09.01.08 12:04

Тема ооо вивател са ужаснинови [re: lNFEX]  
Автор mila (непознат)
Публикувано11.01.08 23:13

Ооо ВиваТел са ужасни

И аз преживях подобно нещо.
Всичко евтино при тях излиза ужасно скъпо.
Отдавна и БТК и ВиваТел за мен са кошмар за който не искам да си спомням.
Не им плащай на тези тъпи копелета
Тегли им една майна и забрави за тях въобще

Тема долни измамни копелетанови [re: lNFEX]  
Автортeлkoм (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 14:05

ВИВАТЕЛ са долни мръсни изманици. Не са само * 0-та стотинки и работните "събота и неделя" копелетата лъжат и в сметките. Ако разчитате че гласовото меню е вярно грешите и ще се прекарате много лошо. Информацията за оставащите ви минути се бави поне с половин ден и накрая излиза че дори да си ги следите сте се минали с поне 5 лв.
Наистина са измамници !

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: тeлkoм]  
Автор _veli_ (непознат)
Публикувано13.02.08 21:32

Вие ще ме убиете направо. Първо мобилтел били лъжци, после глобул, после вивател. Е кой ви пречи да си четете договорите и да не подписвате машинално? Защото всички българи знаем само да мърморим-аз не съм изговорил това, аз не знам, че за да прекратя договора трябва да го заявя, че еди кой си ден е работен... ЧЕТЕТЕ-ВСИЧКО СИ ГО ПИШЕ В ДОГОВОРИТЕ. ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ??? Е НЕ ВИЖДАМ КАКВО СА ВИ ВИНОВНИ ВИВАТЕЛ В СЛУЧАЯ. А ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ОСЪДЕН МОБИЛЕН ОПЕРАТОР ОТ КЛИЕНТ /ПОНЕ НЕ В БЪЛГАРИЯ/??? ТОЧНО, ЗАЩОТО СА СИ ИЗПИПАЛИ ПЕРФЕКТНО ДОГОВОРИТЕ-А ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ. ВАШ ПРОБЛЕМ...

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: _veli_]  
Автор lilly7 (непознат )
Публикувано20.09.08 10:50

Цяло лято Вивател ни набиват, че разговорите между БТК и Вивател през уикендите са безплатни. ДОЛНА ЛЪЖА! Таксували са ми всичките разговори.На всичкото отгоре изобщо не мога да се свържа с тях на ЕДИНСТВЕНИЯ телефон 123,за да им кажа,че имат грешка ( 20 минути висиш на телефона и няк`ва ти обяснява, че обаждането ти е важно за тях, а никой не вдига.....)
Еми ще почакат и те да им платя!

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: lilly7]  
Автор *TCHAV* (доверчив)
Публикувано20.09.08 11:47

Нещо си се объркал. Безплатните разговори БЯХА до края на Август. Жена ми говореше по близо 10 часа на месец, без да и начислят нито стотинка.

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: *TCHAV*]  
Автор lilly7 (непознат )
Публикувано20.09.08 12:39

Да, зная че бяха до края на Август, само че на мен са ми начислили всичко. Явно го правят избирателно.

Тема Re: долни измамни копелета [re: lilly7]  
Автор *TCHAV* (доверчив)
Публикувано20.09.08 12:48

А знаеше ли, че промоцията не важи за предплатени карти?
А знаеше ли, че промоцията не важи за фирмени карти?

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: *TCHAV*]  
Автор lilly7 (непознат )
Публикувано23.09.08 18:56

Ти да не си PR на Вивател?
Гледай си там гаражната разпродажба....

Тема Re: долни измамни копелетанови [re: lilly7]  
Автор *TCHAV* (доверчив)
Публикувано24.09.08 09:33

А тебе какво те дразни, че има мислещи хора ли?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.