Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Анти-Мобил свят!нови  
Авторpapercut (Нерегистриран)
Публикувано21.08.02 13:25

Ебати педерастите дето са тия Мобил свят! Купих си Siemens c45 промоцийка преди около месец и глей кво става. След една-две седмици получавам sms и не мога да си го прочета, тел ми блокирва и се налага да махам и слагам батерията, за да тръгне. Ебати софтуера и чудото! Пратиха ме на сервиз в Надежда! Пътувам един час дотам само, за да ми кажат, че трябвало да изчакам следваща версия на софтуера!?!? От Сименс-БГ очаквали скоро време новата версия. Чакам си аз, пуснах си тел на английски и до днеска никъв проблем...освен че вчера като го пуснах сутринта и не ми бе сменил датата, а часа беше с няколко часа напред. Ама си викам айде ще си затворя очите, машинка сега...кво да правиш! Софтуер дееба...Обаче днеска като ми заби пак на едно съобщение и откачих Отивам при ония лайнари (ъгъла на Витошка и Алабин - не купувайте от там!!!) и те ме гледат като насрани. Нищо не разбират от софтуер и телефони...Само пари могат да вземат педалите!!! И оня ми вика ами ще трябва да изчакаш новата версия! Аве педали нещастни как ги продавате тия телефони с бъгъва версия ве? Оня ми се смее. Ам как...нали си плащаш!!!
Ебах ги в копеленцата!
И сега кво? Вариантите били или да чакам новата версия, която кой ти знае кога ще излезе, или да си оставя телефона при тях, да го пратят до Гърция, да му сменят платката и да му инсталират нов софтуер!?!? Е кво да направя ми кажете! Ебал съм ги в гъза!!! НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТЕЛЕФОНИ ОТ МОБИЛ СВЯТ!!!

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: papercut]  
Авторgyavol (Нерегистриран)
Публикувано21.08.02 18:10

mi kat si tapak 6tom si kupuva6 tilifon ot bg izob6to be

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: gyavol]  
Авторpapercut (Нерегистриран)
Публикувано22.08.02 10:28

q kaji moga li da si poru4am s kreditna karta ot nqkoj evropejski sajt i da mi go dostavqt do vku6ti!

Авторarlo (Нерегистриран)
Публикувано02.09.02 19:33

ustronics.com

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: arlo]  
Авторarlo (Нерегистриран)
Публикувано02.09.02 20:02

datavisioncomputer.com

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: gyavol]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано03.09.02 13:17

Abe TI si typ ako si kupuwash aparat ot chujbina...ne si li chuwal za KODIRANE na gsm-i, a?
Gsm-aparati se kupuwat samo ot M-tel i Germanos, kolkoto i da sa po-skypi, pone porizwoditelq na telefona go e naprawil taka, che da funkcionira prawilno i bez defekti.Kato si kupuwate razkodirani telefoni(resp. wsichki ostanali magazini oswen Germanos i M-tel prodawat razkodirani gsm-i) shte si nosite posledstwiqta...drug e wyprosa che nqkoi modeli gsm-i sa bugawi, kato wsqka tehnika, no shansyt te da sa takiwa, ako sa zakupeni ot tezi magazinni e minimalen

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: Tanuco]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано03.09.02 17:53

ti dobre li si?

shto reshi che v chujbina prodavat samo kodirani aparati???

otivash v magazin i si vzimash chisto nov (opakovan fabrichno), koito ne e kodiran izobshto...

az minalata godina nali si zeh moya ot Finlandia...

Just a genius

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: Tanuco]  
Автор Recycler (Онзи)
Публикувано04.09.02 09:34

Многуважаеми г-н Специалисте :
Цели ТРИ години носих последствията от внесен и разкодиран апарат. Преживях го някак си. Ами просто апарата си беше на 6.

Г-н Никой
(не само по Богомил Райнов )

Тема Re: Анти-Мобил свят!нови [re: Recycler]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано04.09.02 22:41

Многоуважаеми г-н Специалисте:
Говоря от опит, а не от празнодумстване-2години бях с кодиран апарат- разката ми се играта от прекъсване, губене на мрежа, невъзможност да набереш желания номер.Нямам нищо против останалите вносители на телефони.Не само аз имах такива проблеми с кодирани телефони-много мои приятели и познати се оплакват от подобни bug-ове.Така че не се заяждай, ако обичаш!
Не си мисли че съм луд фен на М-Тел, но просто стигнах до този извод, че е по-добре по-скъп апарат, но без проблеми.Може пък и аз да съм попаднал на кофти апарат, въпрос на късмет.

Редактирано от Tanuco на 04.09.02 22:44.

Авторcustomercare (Нерегистриран)
Публикувано20.10.06 17:05

Pi4 izgubil si si uma, neznam otkade si si kupil telefona no serviza na mobil svqt e samo tozi na bul. Vasil Levski, nikade drugade. Az ot godini polzvam telefoni na mobilsvqt i dosega sum smenql telefona si samo za6toto sum si haresval po-nov i po-hitov model, a ne poradi kakvato i da bilo druga pri4ina.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.