Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:24 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови  
Автор Satori (Zen_Buddhist)
Публикувано29.12.06 16:01

Въпросната титулярка МИЛЕНА не че не може да подстригва. Напротив, може, ама когато й текне. Тресе я Синдрома на коафьора. Ако сте сговорчив и редовен клиент, има голяма вероятност да си остави ръцете, както направи с мен. Няколко пъти ме подстригва добре. Последният път обаче явно не беше на кеф, подстрига ме за първи път на суха коса (моята е много гъста, права и твърда), нахапа косата отвсякъде и я скъси ненужно, въпреки предварителната уговорка. Като свърши, я помолих да я пооправи, тя чопна тук-там още малко да филира и ме успокои, че след като се измие, ще стои добре. Не ми се разправяше повече.

След няколко дни отидох на друго място да поправят поразиите (в лъскав салон в района, с прекрасни препоръки, нормални цени и перфектно обслужване).

Резултатът - дадох пари за две подстригвания, загубих двойно повече време, още повече, че съм с малко бебе и организацията е по-трудна, и косата ми изглежда все още доста кофти. За да се приведе в задоволителе вид, трябва да се скъси драстично, което не искам.

Navigare necesse est, vivere non est necessare

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови [re: Satori]  
АвторAнeлия (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 19:01

не знам изобщо кой хгоди по такива скапани квартали на ффризьор! ТО е ясно че в момента има един много шик фриз. салон и това е на Майката родилка пушачка от Бигбрадър 3

Автор Soul Mate (Cherry Pie)
Публикувано30.12.06 00:58

Къде точно се намира това студио? (студио, хахаха)

Перата в задника продължават да не те правят пиле

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови [re: Soul Mate]  
АвторCaтopи (Нерегистриран)
Публикувано30.12.06 10:42

На бул. "Вардар," платното в посока от Зап. парк към Витоша, в един трафопост със синя табела, между блоковете преди пазара. Аз не държа задължително да ходя в реномирани салони, а да ме подстригват добре, пък било и в студио тип "заден вход на панелка." Иронията е, че цените й са на практика по-високи от въпросния лъскав салон, защото в последния се включва и измиване на косата, при несравнимо по-добро подстригване. А таз дори я домързя да намокри косата. Явно се мисли за супер велика и като веднъж е хванала клиенти, те ще са й верни до гроб, щото е единствена. И не слуша какво иска клиента - казвам да промени бретона и да го сгъсти, щото не ме кефи така, тя - не. На другото място като отидох, един от първите въпроси беше "защо ви е такъв бретона - да го направим ли по-гъст?". Добре, че има конкуренция. Ай че не ми се говори повече. За няколко месеца ми беше пораснала косата, а сега я наръфа тази гъска. Здраве да е.
Весели празници!

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна поляна [re: Caтopи]  
Автор Soul Mate (Cherry Pie)
Публикувано30.12.06 17:55

Хахаха, коса расте, акъл-не. Не се притеснявай, ще порасне и няма да усетиш кога.
В тоя район - около пазара - има много фризьорници, между другото.

Хйеви мйетъл форйевър!!

Автор METHOD (логистик)
Публикувано31.12.06 01:29

А да ти кажа от 5 години и кусур се подстригвам при нея.

Сладка и умна е и не мога да си обясня, защо по дяволите е направила така с теб.

Може пък нещо ти да преувеличаваш.

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови [re: Caтopи]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано31.12.06 01:32

А, сега като прочетох описанието мистана ясно, че явно има втори салон МИЛЕНА.

Аз този, които ползвам е в полицейския блок дето е по диагонал на Рамстор.

И тамошната Милена е нправо прекрасна

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови [re: METHOD]  
АвторCaтopи (Нерегистриран)
Публикувано31.12.06 16:51

Зная я и другата Милена, по диагонал на Рамстора. Ходех няколко пъти при нея, наистина е приятна и не подстригва зле, но в един момент взе да ме претупва.

Проблемът при мен е съвсем обективен: както казах, косата ми е много гъста, права и остра. Дори и леко подстригване изисква голяма врътня - миене, филиране и пр., и след изсъхването да се огледа добре и да се коригира, ако има нещо. Все пак е доста различно от едно стандартно мъжко подстригване или поддържането на мека коса. Първите пъти се стараят, аз оставям бакшиш, любезна съм и явно те решават че може да не си дават толкоз зор, като са ме зарибили и съм привидно непретенциозна.
При тая другата Милена, за която пуснах темата, случаят е същият, но просто този път си остави ръцете много грубо.

В по-големите салони, фризьорите не смеят така да претупват и си вършат всичко, което трябва. (Приемаме, че са кадърни. Казуси с некадърници изобщо не разглеждам). А в тия малките, дето сами са си шефове, им дреме на шапката - така и така си имат клиентела, що да се морят излишно за по-трудни за подстригване коси. Те си избиват от сешоари и пр.

Да, наистина са много салоните по този път между двата прелеза. Въпросният е по-навътре от пътя, в трафопоста, около борсата за перилните.

Авторup (Нерегистриран)
Публикувано08.01.07 22:33

up

Тема Re: Фриз. студио "МИЛЕНА," Красна полянанови [re: up]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано10.01.07 21:53

Не е дата.бг!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.