Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 08.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема пазете се от аренанет.нетнови  
АвторSecure Shell (Нерегистриран)
Публикувано13.11.05 21:29

Не препоръчвам това ИСП, много ядове и караници. От цялата фирма има само едно момче от техниците, което се старае ! другите ми говорят глупости през цялото време, и няма кой да си вдигне телефона 3 седмици ! По тяхна вина нямах интернет близо 3 седмици, и като за капак ми спряха нета месец по-рано !!!! после искаха да ме убедят че не съм си платил, и накрая служителката ми затвори телефона побесняла.
Бих се зарадвал на телефон на някой мениджър или поне е-маил, те нямат кьорав майл на сайта - ИСП
Със сигурност след края на договора спирам с тях !

Тема Re: пазете се от аренанет.нетнови [re: Secure Shell]  
Публикувано13.11.05 21:34

цитирам : АРЕНА НЕТ предлага високоскоростен Интернет по LAN с 24 часова поддръжка"
Нема такова нещо - събота и неделя няма кой ........ и след 6 часа....

Авторkrakra (Нерегистриран)
Публикувано14.11.05 13:33

Какъв край на договор??? Спирай си нета, тези са кошмарни! Онази лелка на телефона в началото я разбирах жената, не вдява от компютри, сложили са я да събира сумите и оплаквания! Обаче когато започна да се държи нагло, да затваря телефона и т.н ми идеше да я напсувам! Не стига че ми спират нета ами твърдят, че си бил наред и ти се карат АХАХХАХАХХАХ! Наглотия до безкрай!

Не ти трябва телефон на мениджър, имат един младеж който изглежда е собственик във вид на нео-мутра. От време на време се размотава в офиса при лелката и гледа на кръв! И да говориш с него най-много да те изхвърли!

Смени си го, но не мога да ти препоръчам фирма , защото в квартала не ги знам. Юнайтед нет също са слаба работа за другите незнам.

Тема Re: пазете се от аренанет.нетнови [re: krakra]  
Автор SoulMate (черешке сладка)
Публикувано14.11.05 18:23

То зависи за кой квартал говориш, но като те чета се сетих за една лелка в отвратителната долнопробна дупка-апартамент, служеща за офис на Арена в Разсадника, с доста...хм...дебел вид, родственица на ужким шефчето, която всячески третираше клиентите като малоумници. "Ама да, тоя телефон цял ден не работи, кошмар, аман значи, ето, дори сега няма сигнал" (вдига и пуска слушалката върху нещастния телефон)...хахахаха.

Та на същата тази лельотка й казах един слънчев ден, че щом се опитва да ме цака с номера "ее ми щом нямате гаранционна карта, ваш си е проблемът, аа да са ви я дали, ее ми който ви е казал, че я е забравил и тя няма значение, търсете си го", аз от противното им офисче отивам в отсрещния блок да подам заявка за включване при конкуренцията. А пък тя да го каже това на шефа (защото той шефът решавал, видиш ли) и ако шефът се трогне, че губи клиент заради плиткоумието на служителката си, да ми се обадят. Няма да им бъда клиент насила. Впоследствие покрай мен изгубиха още една камара народ...то пък оставаше и да е казала на шефа, хняхняхня..

А Юнайтеднет нямат генерални проблеми. Като се обадя, веднага търчат - проверяват, измерват, извиняват се..Всичко е в границите на нормалното.

“Интелигентността е рожба на чувството за глупост”

Тема Re: пазете се от аренанет.нет [re: SoulMate]  
Автор du (неадекватен)
Публикувано15.11.05 04:05

и аз го изядох от тия, пълни боклуци са

Тема Re: пазете се от аренанет.нетнови [re: du]  
Публикувано15.11.05 17:11

ако сте в Света троица или Илинден, мога да препоръчам Бали, наскоро сложиха оптика, мой приятел сис админ ги препоръча. Най - вероятно ще отида там, все пак са ми в блока :) Но аренанет.нет ще ги постна във всички форуми !

Автор METHOD (логистик)
Публикувано15.11.05 17:43

Арената са като музей на тъпотията - аз обаче им фанах цаката с техните камъни по тяхната глава.

А оная дебела свиня Сани не знам как някой може да го понася - анцуга, телефоня и ареее

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: пазете се от аренанет.нетнови [re: METHOD]  
Публикувано16.11.05 17:28

Method, дай тогава някой деструктивен съвет ? :)

Автор METHOD (логистик)
Публикувано16.11.05 17:43

Те ще се самоунищожат, нямат грам гъвкавост, ако е възможно стойте далече от тях.
А ако не може - отговаряйте на простотията на Сани и на майка му с простотия

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Истината за пишещите срещу Аренанетнови [re: METHOD]  
АвторMиcлeщ (Нерегистриран)
Публикувано17.11.05 19:45

Абе като ви чета поредните простотий тук , ви се чудя на акъла , за какво създавате излишни интриги .
Тук освен интриганти да пишат , май друго не виждам.
Какви са тези глупости , аз съм абонат на Аренанет и бивш работник във фирмата , т.е. техник .
Мога да ви кажа следното нещо само , ако постоите само 1 час в офиса и чуете какви простотий бръщолевят така наречените " Клиенти" ще се отчаете от живота направо .
На час по трите телефона средно звънят по 10 човека , кой за включване , кой за проблем , кой да си пита някакви си глупости и т.н. , та идеята ми беше че това абсолютно не е възможно което пишете че 6 дни нямало кой да вдигне телефона , както и 3 седмици да сте без интернет , тъй като всяка вечер , се прави пинг по всички трасета на Лан доставчика и се установява къде има загуби и къде има забил суйч .
Така че това драги ми Secure Shell дето пишеш са пълни измишльотини по поръчка на един друг квартален лан доставчик в Разсадника .

От Юни месец насам нещата със трасетата и интернета в Арена нет наистина се оправиха и техниците реагират в рамките на 2 часа от подаване на заявката .
Ако ти 3 дни нямаш интернет , направо ще отидеш във офиса и ще се оплачеш , а не да чакаш 3 седмици както ти твърдиш .
Така че всичко което казваш , първо трябва да го докажеш а не да пишеш простотий .

MEDHOT ти пък какво ревеш ми е много чудно , като си нямаш работа , плюеш по тоя и оня , по добре отиди си направи една бърза в банята и ще ти мине , и тогава пак седни на пс то и напиши ама самата истина , а не да се заяждаш със Сани или майка му , ако имаш нещо да го казваш , отиди директно при тях и им го кажи в очите а не като най големият страхливец да пишеш от незнаен ИП адрес .
Ако си толкова голям мъж както се пишеш , кажи имн всичко в очите , тогава ще те призная , а не да пишеш простотий по форумите , малък жалък интригант .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.