Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:54 02.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Тема Цветарски магазин на Красно селонови  
Автор мaлko мишлeнцe (червено зло)
Публикувано11.08.04 13:14

Привет, наскоро кумувах и имах страхотен проблем с некоректно отношение в цветарския магазин. За 60лв. поръчах букет по каталог, с определени от мен рози и допълнителни растителности за декорация. Сутринта преди сватбата отидох да го взема и вместо големи рози, ми бяха набутали едни мънички заради което букетът беше 2 пъти по-малък, от това което бях поръчала. Обяснението беше: "Ами това докара шефката от борсата!". Представете си ситуацията, в която нямаш време и не можеш да направиш нищо. Нямаш време да ги накараш да го преправят, нито да не им го платиш, защото няма какво да подариш на булката. Искаше ми се да ги убия!

Магазинът е до пазара на Красно село. На входа на малък безистен с магазини, до спирката на автобусите. В никакъв случай не си поръчвайте нищо от там.

най-много обичам да мишкувам!

Тема Re: Цветарски магазин на Красно селонови [re: мaлko мишлeнцe]  
Автор marybe (непознат )
Публикувано11.08.04 19:51

Za tozi magazin bih platila antireklama po BTV. Az sashto kumuvah tazi godina i s bulkata biahme tragnali da izbirame buket. Vleznahme vav vaprosnia magazin i popitahme nai-lubezno da ni se obarne vnimanie-vse pak parite i to ne malko shte si davame. Nabutaha ni niakakvi katalozi, nie gledame, gledame ama iskame da pitame za ceni i t.n., no seliankite tam otgovoriha grubo "E pa kakvoto iskate tova shte turim, nali si plashtate". E chestno da vi kaja idvashe mi da im udaria katalozite v glavata....Estestveno otkazahme se...Egati prostotiata...ZA BOGA NE KUPUVAIYE CVETIA OT TAM!

Тема Re: Цветарски магазин на Красно селонови [re: marybe]  
Автор esprit (zelenooka....)
Публикувано11.06.05 07:06

Mili momi4eta,Az kakvo bih napravila na vashe miasto:-)Na Borsata cvetiata sa evtini i sveji,Kupuvam edin snop ot tam.Na ul.Simeon ima edin magazin kydeto prodavat vsiakakvi opakovki i pandelki na edro.Buket se pravi lesno.Ako li pyk niamate vreme idete na cvetarnicite na Ivan Vazov pazara tam sa izkliu4itelno liubezni i mnogo se staraiat.

Тема Re: Цветарски магазин на Красно село [re: esprit]  
Автор me4i4e (ot gori4e)
Публикувано12.06.05 00:29

Не върви примерно булчински букет да е самоделка.В същност-въпрос на вкус и предпочитания.А за въпросният магазин,напълно подкрепям по-горе казаното.Не стига че не са компетентни,ами са и адски нелюбезни.Скъпо е,а и каталозите,които дават да се разгледат,приличат на безподобни парцали.Малко по надолу в уличката до пазара има много цветарски магазинчета,не толкова лъскави на външен вид,където хем ще ви обърнат внимание,хем наистина ще получите качество!

Редактирано от me4i4e на 12.06.05 00:32.

Тема Re: Цветарски магазин на Красно селонови [re: мaлko мишлeнцe]  
АвторИнa (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 14:19

И на мен мие направило впечатление ,че този магазин е доста скъп за това, което прадлагат и не си заслужава да се купува от там.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.