|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Таксита 3,30 лв километър пробег :)
|
|
Автор |
NEVlN (unknown) |
Публикувано | 02.04.04 19:21 |
|
Днес минавайки покрай един блок видях едно такси - жълт мерцедес. Нещо привлече погледа ми.Отстрани на прозореца му имаше бележка с цените - 3,30 лв на 1 километър пробег, 1лв и 50 ст на минута престой и 40 ст първоначална такса. Е, кажете тоя не е ли престъпник ?? :) Имам познати, които са пострадали от такива като него. На мен ми се случвало да ми искат повече пари отколкото трябва, но не е имало чак фрапиращи случаи. Внимавайте със мерцедесите таксита!
"You want the greatest thing since bread came sliced.
You've got it all. You've got it sized."
| |
Тема
|
Re: Таксита 3,30 лв километър пробег :)
[re: NEVlN]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 04.04.04 22:33 |
|
еее, преди години видях някъф бакшиш (в района на автогарата зад Новотела), който имаше следната тарифа: дневна - 2.00 лв/км, нощна - 0.40 лв./км... познай дали караше по нощната :)))
Just a genius
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ядocaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.04 00:56 |
|
Що не взе една щанга или нещо друго тежко, евтино и държавно, и не му помля шибаната кола на тоя боклук!!! Мисля, че само така би влязъл в час... ако тръгнеш да му обясниш, че това е нередно - или щеше да те гледа тъпо, или щеше да ти тегли една (или няколко) майни... Бой+финансов ущърб=винаги отличен резултат при такива отрепки!
| |
Тема
|
Що да е нередно?!?
[re: Ядocaн]
|
|
Автор |
Areнт () |
Публикувано | 06.04.04 10:22 |
|
Всеки е в правото си да си обяви каквито цени иска за услугите. При положение, че цената е официално обявена по нормативно определения ред и въпросният бакшиш ти издава касова бележка - копче не можеш му каза.
Естествено, всеки клиент пък е в правото си да не използва услугите при такава цена.
| |
Тема
|
Re: Що да е нередно?!?
[re: Areнт]
|
|
Автор | Ядocaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.04.04 16:53 |
|
Нередно е, защото е бандитизъм и обирджилък, глупако!!! А от такива като тебе на бандитите и обирджиите само крила им никнат!!!
| |
Тема
|
От такива като мене най-много корени
[re: Ядocaн]
|
|
Автор |
Areнт () |
Публикувано | 09.04.04 17:43 |
|
да им поникнат, а не крила. Щото чета стикерите и като видя такива издути цени просто не се качвам. Схващаш ли? Те са в правото си да искат майка си и баща си за услугите си, аз пък съм в правото си да ги пусна у лево и да предпочета не тях, а други
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bиливap (кибермагьосница) |
Публикувано | 10.04.04 15:12 |
|
Съвсем легални са.
Който се качва, е будала.
Те обикалят само покрай автогарите и гарите.
И разчитат на невежеството на провинциалистите, които директно от автобуса се качват в първото видяно такси и от автогарата на овча купел до медицинска академия плащат 20 лева.
Никой нищо не може да им каже - нито ДАИ, нито КАТ, нито полиция, нито никой.
Защото са легални.
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
Тема
|
[re: Bиливap]
|
|
Автор |
Jogo (i kvo) |
Публикувано | 10.04.04 15:43 |
|
Че къв е проблема. Който се качва да гледа.
Не е луд този дето яде два зелника, а този дето му ги дава. /или нещо такова/
Курвата си е курва, не я търси, тя сама ще се обади
| |
Тема
|
[re: Jogo]
|
|
Автор | Blandings Castle (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.04 14:56 |
|
Пред Шератон има едни сдухани мерцедеси, които са по 5.90 на километър. Но иначе както беше казано, всичко си е законно- тарифата е изписана на видно място и ти издават касова бележка.
Просто да не си се качвал.
Така че освен провинциалистите, да го духат и чужденците.
Можеду другото, това с обирджийските таксита по гарите не е само Софийски патент, виждал съм го и в Пловдив, и в Стара Загора, за Варна и Бургас да не говорим
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*TCHAV* (доверчив) |
Публикувано | 14.04.04 14:17 |
|
Много добре, аз например се качвам само на таксита с такива тарифи и не виждам с какво ти пречи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|