Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бял списък?нови  
Автор Philip ()
Публикувано13.05.00 00:15

А може би няма да е зле да се направи и бял списък - форми, на които човек винаги може да разчита и при които всичко е наред? Аз започвам този списък с 2 компютърни фирми: - Vision Electronics - Winstar Нито една от тях няма да откаже да подмени модул в гаранция, при който има проблеми. Гарантирам го от личен опит. Мога да ви кажа, че Vision Electronics е най-добрата компютърна фирма в София, от която съм купувал нещо (доста неща впрочем).

Тема Бял списък?нови [re: Philip]  
Автор ----- ()
Публикувано16.05.00 01:04

TAM LI BATCHKASH??

Тема Бял списък?нови [re: -----]  
Автор Philip ()
Публикувано16.05.00 12:28

Не, никъде не бачкам.

Тема Бял списък? [re: Philip]  
Автор *** ()
Публикувано16.05.00 17:16

дай координати някакви на тази фирма

Тема Бял списък?нови [re: ***]  
Автор Philip ()
Публикувано16.05.00 17:33

Ето ти малко координати. Vision Electronics: ул. Христо Благоев бл. 14 вх. Б ет. 9 факс - 2925001 тел. - 292 50 01, 20 08 93, 29 29 794, 29 24 503 Малко множко са, но ще ти свършат работа. За повече подробности прегледай , има и карта къде точно се намират. Вярвай ми, надеждна фирма са. Не правят проблеми с подмяна на компоненти. Миналата година си взех от тях HDD Quantum, заради появили се лоши сектори го върнах миналия месец (или беше по-миналия?), още същия ден без каквото и да е доплащане получих нов диск WD със същия размер - 8.4 GB - и освен това се погрижиха данните ми да си останат наред. Е, бях ги прехвърлил в една директория, но това не е от особено значение. Цените може да не са от най-ниските, но при такава поддръжка 5 долара не са от значение. Освен всичко това са и дистрибутор на SuSE Linux.

Автор benz ()
Публикувано18.05.00 14:28

ne ti li idva na um, che firmite umishleno shte se hvalqt i shte zablujdavat horata?

Тема Бял списък?нови [re: benz]  
Автор Philip ()
Публикувано18.05.00 15:03

Вярно е, има и такива. Но защо песимистите са толкова много? Защо толкова хора тук смятат, че, няма добри и коректни фирми?

Автор **** ()
Публикувано18.05.00 16:40

благодаря за информацията...аз си имам компютър, за сега не ми трябва, но някой ден кой знае :) пък и имам приятели, на които може да потрябва :))) и малко във връзка с мнението на бенц...потребители трябва да помагат на фирми и тн, които работят честно и почтено..да изплуват на пазара само такива... не трябва размера на продажбите и извършените услуги да са функция от реклама все пак в тия времена се знае кой има пари за реклама

Автор otgovor ()
Публикувано23.05.00 01:40

Zastoto tova sa im pokazali 100% ot firmite!

Тема WEB stranicata e razwalena :(нови [re: Philip]  
Автор mdd ()
Публикувано23.05.00 08:49

Na poso4enia adres se otwaria edna stranica, ama linkowete ot tam sa razwaleni! Pone pri mene raboti samo wryzkata za kartata... na cenowite listi mi dawa: "DNS Domain 'spider.dir.bg' is invalid: Host not found (authoritative)." I ne moga da vidia nikakwi ceni :( Pozdrawi!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.