|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Samsung
|
|
Автор |
dnaunseq (ентусиаст) |
Публикувано | 26.08.13 00:54 |
|
По принцип (явно предимно резултат на реклами) бях с добро мнение за тази марка. Обаче сега го пробвам и не ме грабна. 100 пъти предпочитам старата си пушка Nokia. Ето някои неща, за които се сещам на Samsung-а:
- Много бави, докато го плъзгам и не знам какво още.
- Групира ми последните 4 цифри на номера на четворки, това е голяма глупост, защото аз не съм ги запомнил така.
- Включва се отстрани, а всички знаят, че бутона за включване е отгоре.
- Тежък е, това телефон ли е или тухла четворка.
- Опитвам да копирам от сим карта номера в паметта, е няма такова животно, да си стоят на сим картата?
- Без да искам натискам нещо и иска да ми се отвори някакво интернет приложение, при което бави 2 часа, пък аз дори не съм му настроил интернет.
- Трябва да внимавам на дисплея да не се натисне нещо, което не трябва.
- Опитвам да набирам нещо по плъзгащата се клавиатура, ами те са като бълхи - това за мен не е robust решение.
- На нормален телефон като почнеш да натискаш бутоните започваш да въвеждаш номер. Тука първо трябва да натиснеш някакво малко такова и оттам отиваш към набиране, че еди какво си.
- От указателя за да избера номер трябва да го плъзгам надясно, а за да изпратя смс - наляво. Е представете си, че съм в колата, как ще стане този трик.
- Ако имам повечко номера в указателя, за да стигна до средата трябва да превъртам 10-на пъти с пръст. Да пиша в search-а изобщо не се опитвам, щото първо ще чакам да ми се отвори клавиатурата, а и то откъде се натискаше да се отвори, после ще излезнат бутоните като бълхи и там още да ги пиша с някакъв delay. Пък то първо трябваше и да натисна в полето на search-a. Е, моят пръст да не е реактивен. В нормален телефон щом си в указателя и с първата натисната буква вече търсиш. С такива изгъзици може да се занимават само жени или деца.
- Емблемата им, с някаква галактика, обаче една сплескана такава, ми идва много чужда.
- Телефонът по принцип изглежда добре, но няма същата степен на "personality".
- Дисплеят "блести" от ярки цветове, което ще служи за украса на мацките. Да им го направят "диаманДен" и ще е още по-добре.
ПП: Купувах на майка ми един телефон и май трябваше Нокия, ама карай.
| |
Тема
|
Re: Samsung
[re: dnaunseq]
|
|
Автор |
Well (Сянката Му) |
Публикувано | 26.08.13 01:36 |
|
Полезно инфо. Надявам се и други да споделят!
Редактирано от Well на 26.08.13 01:36.
| |
|
По-олигофренско изказване за смартфон, бе бях чувал.
Смяхме се дружно в офиса ;)
| |
|
Ти въобще наясно ли си ква е разликата между смартфон и нокия 3310?!?
| |
|
Поредния/та дето има смартфон за гъзария... честито на печелившите
Като си получиш сметката за интернета те очаквам в другата тема да ревеш и ти...
Welcome to the real world!
| |
|
Ти си някакво недоразумение!!!
Не мога да повярвам, че има написани толкова глупости на едно място.
Случайно да си пропуснал да си пиеш хапчетата?
| |
Тема
|
[re: psy__]
|
|
Автор |
Well (Сянката Му) |
Публикувано | 27.08.13 08:34 |
|
Личните нападки броят ли се за мнение по темата или просто сте банда заядливци ?
| |
Тема
|
[re: Well]
|
|
Автор |
Blake (ветеран) |
Публикувано | 27.08.13 11:36 |
|
Не са лични нападки - просто пусналия темата генерално не е наясно за това, което засяга, и доводите му са като изсмукани от неговите собствени пръсти... което е смешно. И аз не съм голям фен на самсунг, но не поради "причините", изброени от автора на темата. Тва е като да си купиш самолет и да плюеш, щото вратата не се отключва с ключ като на кола, и двигателите не се палят със същия ключ, с който се отключва вратата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Иckъp (Тежко е!) |
Публикувано | 27.08.13 11:43 |
|
Не мога да повярвам на очите си?!?!
Не стига че сте глупави и неинформирани ами и влизате в спор...
Дано живота ме среща с по-малко индивиди като вас!
Лесно ви е на вас, че сте прости...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
psy__ () |
Публикувано | 01.09.13 21:02 |
|
Не може да има идиот, който да напише това и то да не ебавка с тук четящите, така че предното ми мнение не е нападка, а по-скоро оценка на творбата :).
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|