Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:41 17.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема МТЕЛнови  
Автор Жиляcko (чогун)
Публикувано10.10.11 22:35

Когато пускате предизвестие за прекратяване на договора, много внимавайте какво подписвате и искайте копие от документа. МТЕЛ са вкарали клауза, според която, трябва да отидеш да потвърдиш спирането на телефона в деня на изтичането на договора. Ако не направиш това, продължават да ти начисляват таксите за съответния телефон.

бахти системата

Редактирано от Жиляcko на 10.10.11 22:36.

Тема Re: МТЕЛнови [re: Жиляcko]  
Автор OgnenDemon ()
Публикувано12.10.11 21:07

е тва е тъпичко от тяхна страна. на тебе браво че си го забелязал и споделяш

Тема Re: МТЕЛ [re: Жиляcko]  
Автор drecksau (познат)
Публикувано27.10.11 12:45

Е то това е още от преди 2-3 години.Предизвестието им не е за спиране на картата, а за прекратяване на клаузата им за авт. преподписване.Аз преди 2 години си подадох такова предизвестие, след което не се обадих да ми спрат картата и вече година и половина си ползвам картата и мога по всяко едно време да я прекратя

Тема Re: МТЕЛнови [re: Жиляcko]  
Автор alexiare ()
Публикувано29.10.11 22:17

Ами на мен ми бяха обяснили, че до деня на изтичането трябва да е ясно на прима ли се минава или към друг оператор със същия номер.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.