Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:35 02.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема bob или новата уловка на Mentelнови  
Автор sandfox (непознат )
Публикувано14.10.11 11:36

Неизгодно, подвеждащо, непрозрачно и със скрити уловки!

Тема Re: bob или новата уловка на Mentel [re: sandfox]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано14.10.11 14:47

До го духат! След грандиозния провал на Мтел ХоумБокс явно са решили наново да се изложат.

Тема Re: bob или новата уловка на Mentelнови [re: sandfox]  
Автор Blake (ветеран)
Публикувано14.10.11 17:10

някакви факти, или няма?

Автор METHOD (peppermint)
Публикувано15.10.11 09:44

Боб? Влезли са в хранително-вкусовата индустрия ли!?

Тема Re: bob или новата уловка на Mentel [re: sandfox]  
Автор Apxaнгeл (паднал ангел)
Публикувано16.10.11 00:17

...ето бе той човека го е написал със съвсем прости думи....

Тоест старата курва с нови гащи :)

....Не чета между редовете и затова пиша директно...

Автор Colombino (програмист)
Публикувано20.10.11 01:25

Хм ... за моя стил на ползване си е доста изгодно, май. Я кажи някоя уловка?
Аз не съм точно таргета на тая реклама, щото нямам проблеми с парите, ама пък всеки месец си плащам като поп 12 кинта абонамент без да съм си изговорил и безплатните минути (около 45, план FIT).

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: bob или новата уловка на Mentel [re: Colombino]  
Публикувано20.10.11 23:06

...виж над теб съм пуснал линк с уловките... Достатъчно е това , че не се таксуват секунди а само на минута... Тоест говориш минута и една секунда а ти таксуват 2... Колкото до това с което се хвалят че нямали договори и с ниска цена... какво да кажа... Ето договорите така или иначе отпаднаха... а от евросъюза натискат да свалят цената на разговорите... та това сега са последни напъни да вземат някоя стотинка...

Тема Re: bob или новата уловка на Mentelнови [re: Apxaнгeл]  
Автор onchoo ()
Публикувано29.10.11 19:33

Уловки няма - всичко е ясно и просто .Това е най-доброто предложение на БГ пазара за хора които не говорят много.

Аз съм на би-кънект .Също нямам няма месечна такса ама минутата ми е 45 ст. - около 4 пъти по скъпо.
Другия плюс е че плащаш само което говориш ,а не предплащаш!

Тема Re: bob или новата уловка на Mentelнови [re: onchoo]  
Публикувано29.10.11 22:03

... да бре... ама ако говориш минута и малко ти праскат 2 нали ? Просто така или иначе са принудени да свалят вече гащите, защото ги натискат и сега като за последно гледат да вземат каквото могат... За мен М-тел са нещастници... Самия факт, че не смеят да се похвалят че това е тяхна услуга говори че самите те са наясно, че до каквото се докосват се насира.... Нищо тяхно не е изгодно...
Иначе ако говориш малко (тоест ако не ползваш телефона)... ако нямаш въпроси към оператора (щото въпроса е "само" 50ст. на минута ) ... и ако не искаш да знаеш колко си говорил и какво дължиш, защото заради минутното отчитане пак не може да си ползваш брояча за минути на телефона....
Ми аз не искам...

Тема Re: bob или новата уловка на Mentelнови [re: Apxaнгeл]  
Автор onchoo ()
Публикувано30.10.11 03:54

Никога не съм ги харесвал Мтел и никога не съм бил техен клиент.От години слушам как хората се оплакват от надписани сметки и други измами и какво от това...Затова всеки си решава.

БоБ е добро предложение -поне на хартия така като са го написали.
Естествено е да си има своите особености -примерно не ме интресува че цената на мобилния интернет е много високо защото не го ползвам ,нито смятам да си говоря с операторите им :)

Ще видим как ще се развият нещата.И най хубавото е че ако не си доволен може да прекратиш договора си веднага!Нали.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.