|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
JOBS.BG
|
|
Автор |
Изyмeн (Премъдър) |
Публикувано | 30.07.11 08:26 |
|
Долни спамъри. Предполагам, че някой ще ме допълни.
| |
Тема
|
Re: JOBS.BG
[re: Изyмeн]
|
|
Автор |
Ghanima (Мис Моралистка) |
Публикувано | 30.07.11 18:24 |
|
В черния на услугите има цяла тема за тоя сайт :)
Правят някакви промени от началото на годината, обявите им не са особено разбираеми (вече), а пускащите въпросните обяви явно не могат да се ориентират къде какво пишат.
пол - Ж
Срещнах човек, който е чел всичко, но не знае нищо.
| |
Тема
|
[re: Ghanima]
|
|
Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
Публикувано | 31.07.11 21:13 |
|
Широко разпространено е мнението, че Джобса просто си прави база данни чрез сивитата, които събира.
some men change the world more in defeat than other in victory...
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
Blake (ветеран) |
Публикувано | 01.08.11 11:37 |
|
Не знам откъде черпиш подобна информация - аз преди известно време се спуках да ходя на интервюта, като съм кандидатствал само във фирми, пуснали обяви в джобс-а.
Иначе, за новия им сайт (за който предполагам става въпрос) - и мен ме оспамиха, ама пък от друго място подочух, че като се регистрираш, ти активират профила след 3-4 седмици - странен срок като се има предвид онлайн-характера на услугата
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
Публикувано | 01.08.11 13:42 |
|
Т.е. си доволен от услугата, която предлагат?
Аз не съм ги ползвал и не знам. Просто казвам какво съм чул или чел по форуми.
some men change the world more in defeat than other in victory...
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
Blake (ветеран) |
Публикувано | 01.08.11 17:54 |
|
Ми не виждам причина да съм недоволен. Както казах - търсих си работа през въпросния сайт, кандидатсвах и ходих на интервюта. Струва ми се като да функционира нормално т.е. както се очаква да функционира...
От друга страна, фирмата ни пуска редовно обяви за различни позиции. Смея да твърдя, че кандидатурите, които се получават, са СУПЕР ЗЛЕ, демек ако приемем, че изискванията за дадена позиция са 100%, рядко идва кандидатура, която покрива повече от 15% от необходимото. Логично - никой не им се обажда на тези хора, от което сигурно се вади извода, че сайта е менте
| |
|
Аз не само, че ходих на интервюта, а дори си и намерих работа през джобса. Обаче пусках само за позиции на изискванията за които отговарям.
Господ не играе на зарове
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
Изyмeн (Премъдър) |
Публикувано | 01.08.11 22:22 |
|
Интересно що за фирма е вашата. Аз последно като търсих работа там - покривах изискванията с над 100% (тоест поне на 200%), ама пак не ме одобриха дори за интервю. Преди години намерих пак там работа, ама не в това е въпросът. Защо постоянно трябва да спамят?
| |
|
Да, и аз съм така. И аз всъщност си намерих работа, но се случи така, че останах на текущата
Иначе - за изискванията си прав - айде не 100%, ама поне едно 75% трябва да покриваш, за да очакваш да те повикат. При нас например - пускаме обява за програмист с голям опит в точно определени специфични области, получаваме 30-40 кандидатури от сорта на - шофьор в СОТ, техник в квартален ЛАН, който досега е опъвал кабели, и от сорта. Еми на кой да се обадиш?!?
| |
Тема
|
[re: Изyмeн]
|
|
Автор |
Blake (ветеран) |
Публикувано | 02.08.11 09:58 |
|
Фирмата ни е от ИТ сектора. Въпреки разпространеното мнение, че такива кадри има доста, истината е съвсем друга - качествени ИТ специалисти, които нямат работа, не са останали ама хич...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|