Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:11 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови  
Автор УйнaПeнa ()
Публикувано30.01.11 12:36

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! Опитайте се да се преброите по нета на

- практически невъзможно! Логването трае десетки минути, а скоро, вероятно, ще достигне часове...

Има две обяснения:
1. Софтуерът и хардуерът им са дело на пълни кретени (нашите спецове припечелват зад граница)

2. Милиционеродоносниците и милиционеробандитите искат ЛИЧНО да обикалят къщите - ясно с какви цели...

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: УйнaПeнa]  
Автор Благун Калчев (Explorer)
Публикувано31.01.11 00:18

Според сайта на НСИ:
"В удобно за Вас време от 00.00 ч. на 1 февруари до 24.00 ч. на 9 февруари 2011 г. можете да се преброите по интернет"

Така че, още е рано.

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ [re: Благун Калчев]  
Автор УйнaПeнa ()
Публикувано31.01.11 23:35

вярно! след малко почва.
Но можеха поне да сложат едно съобщение на сайта си откога почва...

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: УйнaПeнa]  
Публикувано01.02.11 01:41

Съвсем добре си работи, преброих цели 6 души. Само дето юзерът е e-mail адрес и трябва да регистрирам 3 e-mailа, за да преброя нашето семейство, родителите ми и тъщата.

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: Благун Калчев]  
Автор 332O (непознат )
Публикувано01.02.11 13:10

Аз вече 2 часа чакам да ми изпратят код за достъп след като се регистрирах в сайта им.

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: 332O]  
Автор Blake (ветеран)
Публикувано01.02.11 17:42

само не мога да разбера дедовия ли чакате - паролата ви я дават веднага след като се регистрирате, и пише, че ще ви я пратят И на мейла...

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: Blake]  
Автор 332O (непознат )
Публикувано01.02.11 23:14

До обед се чакаше доста за паролата, новата разработка за предоставяне на паролата веднага е станала в следобедните часове.
Така че като не си информиран и не си чакал недей да определяш какво чакаме ние.

Аз лично се регистрирах към 11 часа, но получих паролата на имейла към 13,20 часа, малко след като писах тук.

Тема Re: сайт НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТнови [re: Blake]  
Автор Colombino (програмист)
Публикувано03.02.11 17:48

Да, тва с паролата го пачнаха няколко часа след като не бях получил мейл и се регистрирах повторно. Помислих, че първия път не съм го видял, но после по телевизията казаха, че са променили софтуера.

Същата лелка обясняваше как хората си не били получили писмата, щото били на безплатни пощи и щото им били по джънковете. А аз първо в джънка гледам, като чакам писмо и не идва. И междувременно платих неколко сметки и си дойдоха писмата в abv веднага. А тия от НСИ дойдоха след около 4 часа.

Имаше изумителни въпроси, на които за да отговоря ползвах рулетка. Май ще е добре да ги запиша някъде отговорите, че след 10 г. като дойдат пак да съм консистентен.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Безсмислието на преброяванетонови [re: УйнaПeнa]  
Автор Д-p OxБoли (майсторът)
Публикувано03.02.11 19:31

имат егенетата в компютрите, имат имотите в компютрите - за какво им е преброяването - всичко е въпрос на обработка на данните? Може би само да се облажат преброителите с някой и друг лев. В другите страни нямат егенета, а в Британия нямат и лични карти, а паспорти получава само за пътуване зад граница - там може и да трябва преброяване, но у нас е само отвличане на вниманието от проблемите

Тема Re: Безсмислието на преброяванетонови [re: Д-p OxБoли]  
Публикувано05.02.11 23:40

Изобщо не си прав! Има повече от милион регистрирани по лични карти на български адреси, които живеят в чужбина - най-вече в Турция, но и в Гърция, Испания,... Чисто практически, тази информация трябва да се използва примерно при определянето на избирателните райони и квотите за депутати и общински съветници: аз съм сигурен, че един депутат от Кърджалийско се избира с много по-малко реално обитаващи областта хора, отколкото един депутат от софийски градски район.
Броят се обитаващите дадено жилище, а не водещите се по лични карти там. Да не говорим за масовото нерегистриране при преместване: ние го направихме 2 години след преместването си, когато ни изтекоха личните карти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.