Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:36 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Да се отнеме лиценза на м-телнови  
Автор gkkkk (непознат )
Публикувано19.01.11 12:48

В последната година пострадах 3 пъти от измама извършена първия път в офис на м тел студентски гред-в натрапения договор ми пише ,че изведнъж номер който ми е от 1996 година е тяхна собственост,втори път жена ми беше измамена в тяхна дъщерна фирма хенди,където и е предложен телефон за 5 лева ,който в последствие се оказва че ще праща 2 години по 10 лева....и трети път телефонът ми отговори автоматично на техен рекламен смс и си го платих.
Сега имам сметка, която не искам да проверявам дали е истинска или надписана или несъществуваща-резултат от номерата им със смяна на платформата-поредния много опасен прецедент-да не се знае кога и какво се плаща -мечта,защото високите заплати са стимул да се назначават наши хора и мошеници и некъдърници дето не могат 3 месеца една програма да качат и да се намалят драстично печалбите на собствениците, стига с това ограбване.
Да се закрият дъщерните им фирми -хенди и м -свят ,зад които се крият и вършат измами-продажба на дефектни телефони и измама с услуги.
Да бъдат глобени за всеки изпратен рекламен смс и обаждане непоискано от клиента.http://www.vbox7.com/play:5446c7d5#commentTop

Редактирано от gkkkk на 19.01.11 17:36.

Тема Re: Да се отнеме лиценза на м-телнови [re: gkkkk]  
Автор eulenspiegel (непознат )
Публикувано19.01.11 18:39

Гледай сега приятел, наистина не искам да те засегна, но с нито едно от твърденияата ти не съм съгласен. Но нека да започна едно по едно:
Цитат: "...в натрапения договор ми пише ,че изведнъж номер който ми е от 1996 година е тяхна собственост"- Aми ако тогава този номер ти е даден от м-тел, разбира се, че е тяхна собственост. Те предоставят номера и ти дават правото да го използваш, но остават собственици на номера. В цял свят е такава практиката. Причината е чисто юридическа- ако те интересува мога да ти я обясня в някой друг постинг.
Цитат: ..."...втори път жена ми беше измамена ... и е предложен телефон за 5 лева ,който в последствие се оказва че ще праща 2 години по 10 лева"- Никой не е измамил жена ти- просто тя не е гледала какво подписва. Крайно време е хората да се научат да четат договорите преди да ги подпишат- особено дребнонаписаните общи условия.
Цитат: "....и трети път телефонът ми отговори автоматично на техен рекламен смс и си го платих." - Тука утрепа коня с мотиката. Как и какво то4но отговори телефонът ти автоматично?!?!

Това като го четох незнайно защо се сетих за оная майка, която искала от организаторите на една екскурзия обезщетение, защото дъщеря и била забременяла от плуващите в басейна сперматозоиди...
Цитат: "Да се закрият дъщерните им фирми ... зад които се крият и вършат измами-продажба на дефектни телефони и измама с услуги" - Както вече ти обясних, никой не те кара да подписваш договора- просто човек трябва да има навика да чете преди да подписва.
А ина4е трябва да се съглася с теб, че рекламните СМС-и и обаждания са доста досадни. Няма ли начин да се обади6 на hotline-a и да им кажеш, че не иска6 повече да те контактират?
Надявам се, че със своя постинг не съм те обидил- не е това целта ми. Просто исках да изразя несъгласието си с твоето мнение.

Тема Re: Да се отнеме лиценза на м-телнови [re: eulenspiegel]  
Автор gkkkk (непознат )
Публикувано19.01.11 21:40

- Телефонът ми автоматично отговаря на обаждания и смс,ако не мога до го вдигна-праща смс,зает съм ще се обадя по късно.....за да са спокойни възрастните ми роднини имитира присъствие.След рекламните смс от мтел махнах тая настройка,а в момента съм пуснал и спам мениджър който филтрира 9999 и другите номера със спам и обаждания от мтел.

-законът казва че номера е мой и мога да го местя както си искам-нарушават закона мтел.

- мамят жена ми като и казват ,че ще плаща 5 лева и има 2000 минути-това ,че не е чела -никой не чете,то като взимат кредити не четат и си губят къщите.....мтел и банките трябва да се спрат и да бъдат закрити щом си позволяват да мамят-мтел не ми върши работа -трябва да се затвори, да разберат кой плаща сметките ,няма да си чел,няма да си гледал,аз съм клиент-те да четат ,те гледат за това им се плаща за консултанти, иначе да си понесат последствията ,на пазара ще остане тоя който върши работа.

-от хенди съм се парил вече веднъж с дефектен телефон преди 5години и лично аз не стъпвам там.

Повече няма да пиша по темата,че ми е досадно,мобилните комуникации,банките,интернет доставчици,застрахователи ,не могат да бъдат просто частни фирми и да си лъжат клиентите със всевъзможни хитри трикове и после да потриват ръце,ами да сте чел ....беше написано....това е с висока обществена опасност и си е измама-лъжат се възрастни хора ,пенсионери безобразие .

Това че не могат от мтел да си оправят една проста програма вече месеци и хората се оплакват.....в нормална държава лиценза им да е изтинал още преди 3 месеца...абонатите вече да са прехвърлени и забравили, тук се занимават с разни глупости.

Редактирано от gkkkk на 20.01.11 00:01.

Тема Re: Да си поревем/поспамим на воля... [re: gkkkk]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано20.01.11 00:03

Ревльооооо, ревльооо...

Така нищо не постигаш... освен спам по форумите.

Номера не е твоя собственост, да можеш да го преместиш при друг оператор, но не е твоя собственост, ако не ми вярваш, пробвай да не си платиш сметките

А ако искаш да научиш нещо вземи прочети малко в нета, що е то номерационен план, как се дава, кой го дава и т.н.

Ами да е чела, изобщо на българина да му имам акъла дето му иде после... 20 години минаха, време за 4 висши образования, но нашенеца, не се научи да си надскочи мързела и да чете като си слага подписа.
Комунизма свърши... слава богу.

Каза си, че си пускал разни неща по телефона - после... ама той отговори сам... ти си като лузърите дето кликат на първия банер - печелите Х*И - инсталирайте си сами самое*ачката да ви ползваме за зомби и гепим данните.
После - ама аз нищо не съм правил, той Уиндоуса сам... смях без гащи

Няма техника без дефекти, поне аз 3 дефектни съм подменил... гаранционна подмяна... в различни магазини.
Ама преди да купувам мисля и гледам...

Програмата хич не е проста, прости са тия в Мтел дето си мислят, че с маркетингови трикове и събиране на маркетингови данни ще стават профайлъри, ама те и те са нашенци и с нашенски манталитет.
От бай Ганя си патим, не от друго.

Ревльо, каквото ни обществото такива ни и фирмите, вместо да беше ревал кръчмарската по форумите, да беше чел и мислил овреме.
И да беше си търсил правата по дадения ред а?
Или очакваш овчаря да третира овцете като ВИП персони?
За да има овчАре, първо трябва да има какво...

И за да има полза от храната по ревльото, за някой друг - да чете по-долу...

Може да не могат да оправят Мтел програмата, ама могат да си оправят сметките, (поне ако ползвате акъла дето идва после преждевременно) като видите необичайна сметка, в първия офис (ама офис, не дистрибутори) и искате преразглеждане, за разлика от енергото или топлото, не се налага да платите предварително.

Welcome to the real world!

Тема Нали трябва да си изкарват парите за подслушванетонови [re: gkkkk]  
Автор УйнaПeнa ()
Публикувано25.01.11 19:11

Цецо ги лъже, че ще им плати, те ни лъжат как могат...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.