|
Тема
|
Рутер Start Bit от Мултирама
|
|
Автор |
blue jewel () |
Публикувано | 15.07.10 11:28 |
|
Това е може би най-големият боклук, за който съм си давала парите!!! Струва само 35 лева, но за сметка на това не върши абсолютно никаква работа. Скъсах се да му правя настройки, да ги променям, да рестартирам - локална мрежа се създава, но връзка с Интернет - никаква.
Занесох им го уж да го ремонтират, те го държаха там 1 седмица и накрая ми го замениха с друг, уж тестван и всичко наред. Прибирам се, включвам го, правя настройки - абсолютно същата работа! Иде ми сега да отида да им го тресна в главите, особено на оня мазен продавач, който ме убеждаваше колко добра работа вършел и как не отстъпвал по нищо на скъпите!
Търсих инфо за тая марка в нета, намерих само в 2 форума и други да се оплакват, и накрая проблемът им се решил, като си купили малко по-скъпи рутери. А сайтът им, който не излиза дори в Гугъл, но е споменат в ръководството (ако сме имали проблеми, да го посетим ) - е от смешен по-смешен: .
Интересно ми е има ли някой друг, който да се е излъгал да си даде парите за това и случайно да му е проработило?
| |
Тема
|
Re: Рутер Start Bit от Мултирама
[re: blue jewel]
|
|
Автор |
Изyмeн (Ненормален) |
Публикувано | 16.07.10 20:30 |
|
Другия път - TP-Link.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
|
Ами не, днес си взех Linksys, работи отлично. Повече няма да се лъжа да вземам боклуци, макар и за малко пари. Хората са казали, че евтиното излиза най-скъпо.
Редактирано от blue jewel на 18.07.10 00:14.
| |
Тема
|
[re: blue jewel]
|
|
Автор |
updated (непознат
) |
Публикувано | 11.02.13 20:28 |
|
Здравей ,можеш ли да ми кажеш някакво потребителско име и парола ,защото имам същия рутер ,а нямам никаде потребителско име и парола , благодаря предварително
| |
Тема
|
[re: updated]
|
|
Автор |
Жиляcko (чогун) |
Публикувано | 12.02.13 15:26 |
|
Заводските пасуърд и никнейм са admin admin, а за да се върнат заводските настройки се натиска бутона ресет или се бърка в отвора и се задържа 10 сек.
бахти системата
| |
Тема
|
[re: Жиляcko]
|
|
Автор |
updated (непознат
) |
Публикувано | 14.02.13 00:59 |