| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Бензиностанции Еко 
 | 

|  
| Автор | 
donald trump (дoбpяka) |  
| Публикувано | 07.07.10 22:43 |  
             |  
           | 

Е няма по-лоши горива от тяхните, особено в последните 6 месеца. Първите няколко пъти си мислих че е инцидентно, ама не. Говоря за бензин и газ. Особено газта.

|   |  

| 

|  
           | 

Бъди конкретен за кой град и коя бензиностанция. Да обобщаваш че ВСИЧКИ не стават е несериозно. Специално при ЕКО контрола на качеството при приемане на горивото е много стриктен. Оттам нататък вече зависи от франчайз търговеца.
 След като ти се струват лоши, за какъв XXX ходиш там цели 6 месеца? Има и други бензиностанции.

|   |  

| 

|  
           | 

ОК. Говоря за София и понеже знам че са отделни търговци, за това се учудвам от еднаквата им некачественост. говоря за тези на Ботевградско шосе, Шипченски проход и Вапцаров. А ходя по простата причина, защото съм им имал доверие до сега и съм бил доволен от техните горива. От един два пъти трудно би ми се разрушило доверието. По приницип карам около 100 км. средно на ден и не винаги мога да предвидя до къде ще ми стигне горивото. Преди време имаше подобен проблем с Шел, но сега там вече всичко е ОК.

|   |  

| 

|  
           | 

днес зареждаха- цистерната си е все същата (на скорпио ойл). Друг е въпроса че цистерната може да е само превозвач на горивото, а не доставчик. При мен горивото си е ОК.
 Колкото за Шет(л)- реална случка да ми замръзне бензина през зимата... това от тази на бул. Овча купел... иначе съм чувал че тази в Хаджи Димитър си е наред.
 Всичко опира до търговеца, и до това как си контролира работниците.
 Хайде лека, и безаварийна!

|   |  

| 

|  
           | 

Аз съм зареждал 5-6 пъти в последно време безоловен 95 на бензиностанцията на бул.България в София преди моста за НДК и мога да каже, че колата върви отлично!

|   |  

| 

|  
           | 

Абе странно е но и аз о маса време зареждам на еко. И преди няколко дена ми се наложи спешно да пътувам и заредих на най- близкото ОМВ. И разхода ми падна и колата тръгна по- добре. Не знам дали си внушавам но ся като ви чета.....
  Господ не играе на зарове

|   |  

| 

|  
           | 

Не си внушаваш.
 На ЕКО явно зависи от коя бензиностанция сипваш, но са си шит последно време.
 Прецаках се да си сипа бензин веднъж стотица на ЕКО-то на околовръстното и колата започна да се дави, тресе и т.н., което с 98 на ОМВ, а и с 95 пак от ЕКО не го прави. За разхода да не говоря 

|   |  
  |   

|  
 |   
 |