Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 03.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови  
Автор мoмичe (непознат )
Публикувано25.08.08 18:34

Лошо гориво,стоки с изтекъл срок на годност и непрофесионално обслужване!!! За последното има обяснение - непрекъснато текучество на персонал поради изключително ниското заплащане.Затова не можем да се сърдим на момчетата,когато налеят дизел вместо бензин,но за първите две къде да търсим причините?!

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови [re: мoмичe]  
Автор SoulMate (фанта геройче)
Публикувано26.08.08 18:46

"Затова не можем да се сърдим на момчетата,когато налеят дизел вместо бензин..."

Ай!
Не ми казвай, че са ти налели дизел вместо бензин и го даваш като пример за лошо обслужване!

Автор Buhl (H.)
Публикувано26.08.08 23:16

Лошо гориво,стоки с изтекъл срок на годност и непрофесионално обслужване!!!

за първите две къде да търсим причините?!

Вероятно в производителите, в доставчиците, в ОПЕТ и в клиентите - блейки.
МД - Досега в ОПЕТ никога не са ми няляли дизел вместо бензин. Нито пък са ми взели повече пари, отколкато дължа за покупките. пък и колата си върви нормално, като с бензин от другите бензиностанции. В този смисъл приемам, че ме обслужват както трябва. Ти за какво непрофесионално обслужване говориш?

Следите, оставени по улицата, са по-дълбоки от следите, оставени в интернет.

Автор Дpakoни (непознат )
Публикувано15.09.08 17:52

Ха! Че на мен "професионалистите" в ОМВ ми наляха дизел вместо бензин, че на всичкото отгоре гледаха да се отърват от мен, вместо да поемат отговорност и да решат проблема! Писах им оплакване в сайта за контакти - но ни вест, ни кост. Да не говорим и че редовно си закръглят сумите без да питат даже. Все "нямат дребни".

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови [re: Дpakoни]  
Автор etralala (непознат )
Публикувано18.09.08 03:36

И мен това ме дразни в ОМВ за закръглянето. Как пък в една друга бензиностанция не ми се е случвало да нямат ресто, а в ОМВ почти винаги закръглят. Аз нямам обяснение наговарят ли се, знаят всички, че минава номера ли, какво, но на ОМВ-та, раздалечени на стотици км едно от друго все един номер с рестото.

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови [re: Дpakoни]  
Автор Блaryн Kaлчeв (Explorer)
Публикувано23.09.08 01:27

E как ще ти налеят дизел вместо бензин, бре! Нали пистолетът е по-широк, как ще влезе в гърловината?

В този клуб се навъдиха писачи на брадати глупости! Някаква тиква презаредила не-rechargable батерии, друг заредил дизел вместо бензин... В края на краищата хайде да обсъждаме истински проблеми в обслужването, а не тъпи фантасмагории!

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема ... е как... :)нови [re: Блaryн Kaлчeв]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано24.09.08 21:36

... С фуния...

... стига желание да има ....

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови [re: Блaryн Kaлчeв]  
Автор Linchpin (откровен)
Публикувано25.09.08 01:31

Забравяш,че на по-старите возила(особено тези,произведени в соц.блока) резервоарите са конструирани по малко по-различен начин и можеш да сипеш каквото си искаш в тях!Друг е въпроса,че въпросните возила са почти всички на бензин,но бензинджията обикновено бърка маркуча,а не двигателя!От цялата тази ситуация най-доволни са шофьорите на бус-ове,които в комбина с бензинджиите купуват по-ефтино обърканото гориво,а бензинджията му издава фактура за каквото гориво трябва.Това е начина бензинджията да си избие част от парите от обърканото гориво!
Мисълта ми беше,че не всички коли са дуракоустойчиви при зареждане!

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТ [re: мoмичe]  
Автор Shao Kahn (велик боец)
Публикувано30.10.09 17:50

Казвал съм го на един мой приятел който бачкаше в шел,и ще се повторя тука.
Трябва да си много тъп да объркаш бензин с дизел!

I'll Be Back

Тема Re: НЕ зареждайте гориво на бензиностанции ОПЕТнови [re: Блaryн Kaлчeв]  
Автор BG_тюфлeци (ентусиаст)
Публикувано18.11.09 17:43

Ха-ха-ха-ха! Това пък откъде го измисли!?
Може да налееш к'вото си искаш, само на някои бензиностанции пистолета е по-широк и то само на една колонка, която е предвидена за тировете, но дори и на тази колконка може да наливаш, но дебита е голям и трябва да наливаш по-бавно.....

.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.