|
|
|
Тема
|
За любителите на Devin
|
|
| Автор |
Уйнa Пeнa (пристрастен) |
| Публикувано | 03.08.09 21:57 |
|
|
Наздраве с водата Devin, бликаща изпод бившите девински краварници и бутилирана незабавно в същите краварници!
| |
|
|
|
много интересно, да видим какво ще кажат от Девин АД
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
|
|
http://devin-bg.com/
Това е сайта на най-добрата и уважавана компания за минерална вода в България,от тук може да се убедите как изглежда фабриката,и какви сертификати има,които едва ли са придобити с това което сте показали вие. :)
Приятен ден! :)
| |
|
Тема
|
Re: За любителите на Devin
[re: Уйнa Пeнa]
|
|
| Автор |
Yonax (непознат
) |
| Публикувано | 27.08.09 12:04 |
|
|
Тук не се бутилира Девин разбира се. Всъшност на тези снимки се вижда работилницата, където се отделят бракуваните палети. Г-жо Уйна моля ви заемете се с нещо по-градивно България има нужда от вас.
| |
|
|
|
много хубаво, но един сайт нищо не доказва. не че тези снимки са 100% доказателство, но имайки предвид начина на работа на много други български фирми - логично е да заключим, че и девин е като тях... нека ме убедят в обратното
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
|
|
Като официален сайт на компания, регистрирана на борсата, трябва да е коректен, има много големи глоби за невярна информация. Виж снимките там www.devin-bg.com
88.203.159.118 - на този все още експериментален сайт се вижда на някои от кадрите и заводът на Девин (паролата е Devin)
| |
|
Тема
|
А може би За любителите на Devin проблема е
[re: Уйнa Пeнa]
|
|
| Автор |
Hиkи21OO (непознат
) |
| Публикувано | 29.08.09 18:42 |
|
|
Овкусителите с които започна да се пълни минералната вода?
Минералната вода е хубаво да се пие като такава защото е натурална - идва от природата. А вкуса на Девин Фреш е с химически разработен овкусител и ароматизатор т.е. към полезното прибавяме и неполезното и хоп - вдигаме цената. Хубавото е че тези скъпички бутилчици се купуват само от мутрески - те да си му берат после грижата имат ли Еххх веществата вредно действие. Иначе за краварниците няма да споря - не съм бил в Девин, няма и да и купя вода от там, тъй като в града на центъра до джамията блика минерална вода която може да се пие от всичките му 1.500.000 жители
| |
|
Тема
|
Re: А може би За любителите на Devin проблема е
[re: Hиkи21OO]
|
|
| Автор |
Изyмeн (Ненормален) |
| Публикувано | 29.08.09 18:56 |
|
|
Всъщност в Девин Фреш най-лошото нещо е цената. Това не е минерална вода, а слабогазирана безалкохолна напитка, на всичкото отгоре е подходяща и за диабетици, понеже е с фруктоза. Ако може да се вярва на етикета - няма по-добро нещо за утоляване на жаждата през лятото, стига да не се пие повече от... 600 милилитра дневно. (30 грама фруктоза)
Най-важното е невидимо за очите.
| |
|
Тема
|
Re: А може би За любителите на Devin проблема е
[re: Hиkи21OO]
|
|
| Автор |
Alex75 () |
| Публикувано | 30.08.09 13:32 |
|
|
Що за заключение си правиш, че Девин Фреш пият само мутресите?
| |
|
|
|
Много ми е интересно как Уйна Пена е успяла да види и фотографира някакво парче земя от порядъка на 10-15 декара а не е успяла да види самия завод с големите и просторни цехове които само единия е около 3 декара а да не говорим за големината на самия завод .Аз лично съм минавал от там няколко пъти и си е един много готин завод.Може би автора на тези снимки е спал през другото време и е сънувал кошмари а може би работи в някоя от конкурентните на Девин компании.Когато човек реши да напише или да каже нещо трябва да се убеди че казва истината. Минералната вода Девин си е много хубава и по никакъв начин този материал неможе да промени мнението ми и ще продължавам да си я пия с желание.
| |
|
|
|
|