|
|
|
Тема
|
Лютеница Филикон
|
|
| Автор |
ExcelF () |
| Публикувано | 15.05.09 15:52 |
|
|
От тази лютеница:
Получих цели два алергични шока , уртикария , серия от инжекции Урбазон и неясни последствия за имунната ми система. Освен това ми струва три дена болнични , четири таксита и около 100-ина лева за лекарства и инжекции. При лекаря в център Лора като казах че се съмнявам в лютеницата която съм консумирал- той само каза : - Да не е Филикон?
Бурканчето лютеница съм го купил в супермаркет СБА в София, Надежда.
НЕ КУПУВАЙТЕ ЛЮТЕНИЦА ФИЛИКОН - ОТРОВНА Е!
| |
|
|
|
Аз единственото от което получавам алергична реакция е от линка с пулсиращ лилав цвят който си постнал.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
|
|
Colombino, нещо бях объркал в таговете ... сега етикета се вижда. Грешката е поправена.
ПС. Исках да добавя че никога не съм имал досега алергични проблеми.
| |
|
|
|
И аз имам едно впечатление от лютеница филикон, макар и отпреди няколко години. Беше април, купих едно бурканче, отворих го, хапнах малко и остана някъде из кухнята. След няколко дни имах лошия късмет да скъсам ахилес, влязох в болница. Минаха около 20 дена, когато открих това бурканче в кухнята - по лютеницата нямаше мухъл или каквото и да било друго, а тя незнайно как се беше втечнила - имам предвид, беше станала съвсем течна. Та, явно е доволно наблъскана с консерванти, за да не мухляса на стайна тепмература толкова време. Втечняването не знам на какво се дължи, но все пак ми се струва, че това не е нормално.
| |
|
|
|
Втечняването не знам на какво се дължи, но все пак ми се струва, че това не е нормално.
Е, моето мнение е по-крайно - отровна е!
| |
|
Тема
|
Re: Лютеница Филикон
[re: rudolf_1]
|
|
| Автор |
Blake (старо куче) |
| Публикувано | 18.05.09 12:13 |
|
|
да, и аз имам впечатления от т-нар. "Лютеница" на Филикон - всъщност това си е обикновен кетчуп, по-течничък така... А за издръжливостта - преди време четох, че някаква БГ фирма предлагала кетчуп, в който нямало и следа от домати. Че и на Филикон "лютеницата" може да страда от този ефект - като е неква химия, кво да й се развали, боята ли?
| |
|
Тема
|
Re: Лютеница Филикон
[re: Blake]
|
|
| Автор |
1639 (непознат) |
| Публикувано | 22.06.09 01:31 |
|
|
Е, нормално, те сиренето с трошени черупки от яйца и суроватка го правят сигурно, че какво остава за лютеницата!
| |
|
|
|
|