|
|
|
Тема
|
мултитех multitech
|
|
| Автор |
bokobogdan (непознат
) |
| Публикувано | 16.06.09 23:27 |
|
|
хора сигурно няма да ми стигне мястото да се оплача от тази измислена фирма мултитех multitech . ще опитам на кратко! преди 5 седмици си поръчах дограма от тях. бяха учтиви обещаха за 14 дни да направят и монтират 2 дограми за което имам и договор разбира се платих капаро 50%. последните 3 седмици съм ходил 3-4 пъти да питам какво става,огговорът беше "другата седмица". В офисът на Ломско шосе (112 ако не се лъжа) дето ги поръчах ми казаха че нямат книга за оплаквания или рекламации. няма как и да се оплачеш моля ви се ,поисках номера на КЗП наглата служителка ми даде несъществуващ номер! след още няколко обаждания ми дадоха час за монтаж 12часа за днес, чаках ги до 18.30 накрая ми се обадиха че остава за утре, държа да отбележа че звънях към 15часа и ми казаха да чакам камьонът тъкмо ми товарел дограмите и идвал. бях си взел ПОЧИВЕН ден само и само да свършим работа, да ама не, писах оплакване до кзп още миналата седмица отговор нямам ще видим какво ще стане отчаян съм от тези ... нямам вече думи. ако има още някой потърпевш от тези типове можем да подадем колективна жалба в КЗП срещу тези мошеници.
| |
|
|
|
Абе батко, съжалявам за ядовете ти, но да пишеш "камьон" е пълна трагедия.
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Преди време друга фирма мотаеха приятелката ми така, обаче аз отидох да ги натегна и свършиха всичко по живо по здраво. Господарите на Ефира биха могли да помогнат, но не знам дали ще им стигне времето да се занимават с подобни мошеници.
| |
|
|
|
вярно от яд се поизложих
| |
|
|
|
|