Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 04.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема FONBOX най-големите мошенницинови  
Авторizmama (Нерегистриран)
Публикувано12.03.07 18:26

Не купуваите GSM-ми от фирма FONBOX. Продават стари телефони за нови, дават по-малка гаранция, след като се наложи се чака 1 месец за ремонт, разжаля се пак и пак и пак ... След като ти заменят телефона не ти дажат ново зарядно нито кутия а ти казват "Нали си имаш" След като ти сменят телефона (поради факта е е пак втора употреба продаван за нов) на 1-вия ден се разваля пак. Не дават дори и оборотни телефони и оставаш без телефон. НИКОГА НЕ КУПУВАИТЕ ОТ МАГАЗИНИ FONBOX !!!

Тема Re: FONBOX най-големите мошенницинови [re: izmama]  
Автор123456 (Нерегистриран)
Публикувано26.03.07 19:50

Това, което си писал приятелю са пълни измислици. Най-вероятно имаш лични взаимоотношения с някой от веригата и си много сърдит.

Аз купих мобилни апарати на цялото ми семейство. Sony Ericsson К 310 дъщеря ми го намокри и въпреки всичко те го ремонтираха и за това време, в което беше в сервиза ми дадоха друг техен телефон, който използвах. Така, че приятелче това не е начина да изразиш личното си недоволството, като отправяш възражения към цялата верига.

Авторizmama (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 21:35

казввам за конкретния магазин в Пловдив понеже те се водят "верига" , но всъщост са марка на 2Бе като на всеки магазин е отделен собственик.

Тема Re: FONBOX най-големите мошенницинови [re: 123456]  
Автор87654321 (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 10:00

Виож аз съм склонна да вярвам на потребителя а не на тебе. ТИ просто описваш личната си драма с дъщеря и К 310 , а човека без да споменава такива драми казва истината, нато не изказва лично отноение за разлика от тебе!

АвторУлaвaтa (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 10:02

Ясно, щом не са ти дали нова кутия и зарядно има голям проблем! Ами акто телефона е краден? как се удостоверява IMEI който трябва да е на куията. Аз лично не бих пазарувала от тази верига!

Тема Re: FONBOX най-големите мошенници [re: izmama]  
Автор Бpиraнтe (непознат)
Публикувано10.11.08 09:53

Присъединявам се към мнението на izmama. Не знаех, че с 2be са на едни и същи собственици. Бях чувал лоши неща за 2be, купих си телефон от Fonbox и вече 2-3 месеца имам проблеми с гаранционен телефон - аз го давам на ремонт, те ми го връщат след 2 седмици и казват, че всичко му е наред. След седмица пак им го пращам и т.н. Първо казаха, че трябвало да му заключвам клавиатурата, после, че проблемът е в СИМ-картата (а аз междувременно си я ползвах без проблем на други два телефона - не дават оборотен между другото). Абсолютни простотии от хора, които скоро няма да са на пазара...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.