|  | | 

| 

| 

| Тема |  Не Пътувайте с Ивкони   |  |  | Автор | m_top (непознат
) |  | Публикувано | 01.05.08 19:03 |  |  | 

Искам да се оплача от грубото отношение на шофьорите. Пътувах за Италия през Гърция на 22.04.2008. Още от качването в автобуса единия от шофьорите ми се развика че внасям много ръчен багаж като че ли съм щял да векувам. А навръщане също не останах доволен от пътуването. Върнах се на 28.04. Шофьорите пиеха алкохол и пушеха в автобуса и обсъждаха сексуалните си връзки. По време на пътуването почти не спираха. От Италия до България направиха само 3 почивки от 15 мин. Това ще ми е последното пътуване с тази фирма.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: m_top] |  |  | Автор | Terko (непознат) |  | Публикувано | 29.08.08 16:13 |  |  | 

Аз също съм много възмутен от тази фирма. Пътувах с техен автобус на 16 август към Карлово, автобуса който тръгва в 8 часа. И шофьора и служителката, която сигурно се явяваше някаква стюардеса, постоянно ни се караха. Не можело с кафе в автобуса, водата не трябвало да стои в джобовете на седалките... автобусът бил нов. Служителката така се престараваше, че по път обикаляше по няколко пъти пътниците, за да ги инструктира да не слагат нищо в джобовете на седалките. Бяхме принудени каквото си носим да го държим в ръце. Много грубо отношение и повече с Юнион Ивкони не възнамерявам да пътувам!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: m_top] |  |  | Автор | bhn (учеща) |  | Публикувано | 01.09.08 13:54 |  |  | 

Присъединявам се към недоволните от служителите на тази фирма.
 В събота пътувахме с тях. Качвайки се автобуса уставихме, че местата ни са затрупани с багаж. Учтиво помолихме качилата се служителка да ги разчисти, при което тя освободи самите седалки, но не и мястото за краката и след 5 минути ни се развика, че сме били нагли и какво ни пречело сами да си ги разчистим  Естествено ние категорично отказахме и последва доста неприятен диалог, в който тя ни обиждаше и обвиняваше, че не сме били преместили багажа.
 Сутринта поисках адрес за оплаквания, но от фирмата все още никой не е реагирал.
 Знал ли пък, следващия път може да ни накарат и автобуса да караме

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: bhn] |  |  | Автор | Wildberry  (bitter) |  | Публикувано | 01.09.08 18:28 |  |  | 

можеш да им пишеш, има и телефони.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: Wildberry] |  |  | Автор | bhn (учеща) |  | Публикувано | 02.09.08 08:10 |  |  | 

Благодаря за линка, точно там писах, за да поискам адрес и телефон за оплаквания, но отговор никакъв.
 Днес ще звъня по телефоните.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: m_top] |  |  | Автор | ecotronic (непознат
) |  | Публикувано | 14.09.08 00:53 |  |  | 

Въпреки че това което ще напиша явно не е предназвачено за този форум, държа да го споделя тук.
 От години пътувам из страната с 3 - 4 от по-големите компании. Последното ми пътуване беше към средата на август от Варна за София. За пръв път пътувах с Юнион Ивкони.
 Останах възхитен от качеството на услугата. Автобусът беше просторен с по 3 седалки в редица, добре работещ климатик, с много вежлива стюардеса, която непрекъснато предлагаше безплатно кафе, разхладителни напитки и дребни закуски. Шофьорът караше много добре.
 Накратко - това пътуване за мен беше едно удоволствие и не бих могъл да сравнявам услугата която получих от тази фирма с никоя друга.

|  |  |  
             |  |  | 

Това кога го сънува ? Хахаха, безплатно кафе и напитки и дребни (колко?) закуски!!! Хахахах, това ще го запомня!
 Аз веднъж съм се возил с тази фирма и пътниците бяха третирани като войници, които трябва да търпят и да спазват строга дисциплина. На мен това не ми пречи чак толкова, но ми се струва необичайно за услуга, при която си плащаш.
 Но най-смешно ми е, че шофьорът карал много добре. Аз в България шофьор на автобус, който да кара добре, което за мен е безопасно за пътниците и все пак възможно най-умело, не съм виждал. Виж, изпълнения на камикадзета наблюдавам всеки ден. И затова избягвам да пътувам с автобуси.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: Tъпyнrep] |  |  | Автор | Buhl (H.) |  | Публикувано | 27.09.08 13:08 |  |  | 

Хахаха, безплатно кафе и напитки и дребни (колко?) закуски!!!

В края на юли моя близка пътува с Юнион Ивкони от София до Приморско. За твое сведение ще кажа, че когато я посрещнах, тя носеше минерална вода, която стюардката е раздала на всеки пътник, както и някакви дребни сладки в опаковка. Безплатни, разбира се.
 Автобуса е спирал веднъж за 30 минути, което е приемливо. Общо е пътувала около 6 часа, което е показателно, че шофера е карал безопасно.

Та така, драги. Тия неща действително се случват и ми е много странен, да не кажа пресилен, смехът ти.
 Аре със здраве!

Следите, оставени по улицата, са по-дълбоки от следите, оставени в интернет.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не Пътувайте с Ивкони  [re: Buhl] |  |  | Автор | dragozow (майор) |  | Публикувано | 27.09.08 22:12 |  |  | 

Аз също пътувах до Каварна и обратно през лятото, действително черпеха с вода и някакви дребни сладки. Аз също се изненадах, рядко се среща в България. Реално черпенето не струва повече от лев, лев и нещо ама жеста оставя впечатление у клиента. Не че шофьора не пушеше въпреки че е забранено. Беше си пуснал чалга ама тихичко.

|  |  |  |  

|   | 
 |