|
Тема
|
Никога не купувайте риба по пътя Бургас-София
|
|
Автор |
mi6ak (непознат
) |
Публикувано | 20.07.08 07:52 |
|
За трети път тази година се пробвам да си купя риба от караваните или камиончетата по пътя Бургас-София.И трите пъти ми мереха рибата с някакви измислени кантари и разликите в грамайа бяха мейду 1.900кг. и 2.350кг. при цена 12лв. за килограм.Установих че не съм единствен излъган от тях.Просто никой не би се върнал от София да се разправя с тези мошеници.
| |
Тема
|
Re: Никога не купувайте риба по пътя Бургас-София
[re: mi6ak]
|
|
Автор |
morska valna (морско чедо) |
Публикувано | 20.07.08 15:37 |
|
И не само.Аз съм бургазлийка и са ми ясни номерата на тия тарикати,които по този начин "калят" Бургас.Не им стига,че лъжат в теглото,ами на всички тези подвижни магазини рибата им е стара,разбирайте -замразена по няколко пъти.Осолената пък си е направо отрова,защото е приготвена от застояла непродадена навреме риба и за да не я изхвърлят съвсем я правят солена или чироз.
До всички желаещи да си купят прясна риба от морето.Купувайте само от лодките и корабчетата по кейовете на Несебър,Поморие,Созопол,Ченгене скеле и другите градове по южното черноморие след 16 часа или рано сутрин.През останалото време рискувате да си купите риба от някой от магазините покрай брега или тези крайпътните,които я изкупуват от тези същите лодки и корабчета,но я пускат на много високи цени и по този начин рибата престоява.
Нека някой ме обори,ако не съм права,а горе написаното си е самата действителност.
| |
|
Ама моля ви се!
Та на тази тема дори не й е мястото в Черен списък на фирмите
| |
|
|
|
|