Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:27 01.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема НЕ КУПУВАЙТЕ БАТЕРИИ DURASELL!!!  
Автор y=F(x) (котка)
Публикувано05.07.08 18:22

Искам да Ви разкажа за моето ходене по мъките. На 29юни 08г ми се изтощиха батериите на бежичния ми телефон - ползвам го безпроблемно вече повече от година. Купих си от магазин батерии DURASELL 2бр на 30 юни, дори пуснах SMS за
предлаганите награди. Но да знаете какво спечелих оттях! На първи юли вечерта установих, че телефона ми не работи и не само това, ами от него се прецежда прозрачна мазна течност Отворих капачето и установих, че всичко е залято от мазнината и едната батерия има леко балонче. Избърсах всичко и на следващия ден отидох в магазина за рекламация. Върнаха ми двата лева, с които купих батерии SONI, но телефона и с тях вече не работеше. В магазина ми казаха, че стоката е в гаранционен срок, и не могат да ми съставят никакъв протокол, че стоката е дефектна, за да се оплача на фирмата производител. Пих една студена вода и отидох в сайта на Комисята за защита на потебителите.Чудесен сайт!Но какво се оказва? За вреди, причинени от некачествени стоки може да търсиш обезщетение само ако повредената стока(моят мъртъв телефон) от некачествения продукт (батериите DURASELL)
е на стойност над 500 лв. Телефонът ми струва 55лв.Не може да бъде поправен, следователно, ще трябва да си купя нов! А зайчето, което изкачва планината,(DURASELL) ще продължава все по-нагоре и по-нагоре, към високите върхове на печалбите!Но като Ви се оплаках, малко ми поолекна.Дано да спася нови пострадали от това бедствие!

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ БАТЕРИИ DURASELL!!!нови [re: y=F(x)]  
Автор METHOD (freundlich )
Публикувано06.07.08 10:26

DURASELL? SONI?

Are u sure?

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Автор y=F(x) (котка)
Публикувано06.07.08 12:54

Yes! Oui! Si! Ja! Да!... и т.н. може да ползвате превод с Google http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=fr
много полезно за домашно ползване, не е абсолютен превод, но върши работа.
Преди всичко Ви отговарям на български, защото живеем в България, ДА!

DURASELL - ДА! SONI - НЕ!

Автор onchoo ()
Публикувано06.07.08 13:07

Ти си пълна откачалка чесно казано или едно голямо бебе !

"Протекоха ми батерииитееееееееееееее, телефонаа миииииии ,какво да правяяя към кой да се обърнаааа -Живота ми вече не е същия" :)

Народе!!!!

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ БАТЕРИИ DURASELL!!!нови [re: onchoo]  
Автор y=F(x) (котка)
Публикувано06.07.08 18:38

Народът е казал "На чужд гръб и сто тояги са малко". Какво бихте казали ако Ви се повреди Вашия компютър благодарение на дефектна част, изработена некадърноооооооооооооо? Разбира се, да не дава Бог, не пожелавам да Ви се случи това нещастиеееееееееееее. А съм описала историята, от която пострадах, за предупреждениеееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

Автор BullDog (Bulgarian Dog)
Публикувано06.07.08 19:58

Добре де, може ли да напишеш 2 имена на фирми на латиница и двете да са написани ГРЕШНО?
Не се пише DURASELL, а DURACELL!
Не се пише SONI, а SONY!

А какъв е този телефон, дето е със батерии АА или ААА или нещо такова?

А иначе, вярно, прецакали са те. И от такова прецакване никой не е застрахован.

Но можеш да пробваш да рекламираш самия телефон. Те не знаят к'ви баКтерий си му навирала. Само го избърши добре от мазнята, да не се досетят ... :)

Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано07.07.08 23:09

Както изглежда и играта "Лятно Зайче" е менте.
48-те часа след тегленето на жребия на 1-ви юли изтекоха отдавна, пък печелившите кодове още не са публикувани.

Дали има такива?

Тема Re: доволнанови [re: y=F(x)]  
Автор Alphecca (снежинка)
Публикувано12.07.08 08:09

Съжалявам че ще те разочаровам, от години ползвам батерии DURACELL и нямам никакви оплаквания. Безжичната ми мишката бачка перфектно с въпросните батерии. DuraSell - сигурен ли си че не са били менте? А може би зависи и от какви магазини пазаруваш?

Автор Blake (пристрастен)
Публикувано14.07.08 13:57

Почти 100% съм сигурен, че телефона ти (както всеки друг телефон), работи с презареждащи се батерии (които все пак имат живот). А ако се поставят обикновени батерии в телефона, след което той се постави на майката (да се зарежда!!!), ще се получи точно това, което се е получило при теб. Това обикновено го пише на телефона или поне на мястото, където се поставят батериите. Пак имаш късмет, че батериите не са гръмнали

Тема DURACELL vs DURASELL [re: Alphecca]  
Автор Блaryн Kaлчeв (Explorer)
Публикувано14.07.08 17:38

То наистина имало менте DuraSell на марката DuraCell. Ето го тук:

Само че с DuraSell ще видиш зайчета през крив макарон!

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.