|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За екоклима,Osaka и "безплатния монтаж"
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 07.06.08 01:30 |
|
Та оказва се че безплатния монтаж не е съвсем безплатен. Идват монтьорите и искат допълнително 50-60 лв за гумички против вибрации на тялото,лайсни на кабелите и тръбите,удължаване на електрическия кабел и каквото се сетят. В случай че откажете удължаването на кабела можете да се разминете само с 30-40 лв за останалите екстри,които предполагам си влизат в цената и комплекта щом никъде не е упоменато за тях.
Ако сте приготвили точно пари според цената в официалния им сайт(включваща и монтажа),изпадате в неудобна ситуация
| |
Тема
|
Re: За екоклима,Osaka и "безплатния монтаж"
[re: DTMF]
|
|
Автор |
cлънчorлeд (узрял) |
Публикувано | 07.06.08 11:18 |
|
Такова нещо като безплатен монтаж няма.Включен е в цената на климатика.И да - плаща се допълнително , ако тръбният път е повече от 3 м.
Ще добавя само , че евтиното винаги излиза по-скъпо.Не бих си взела климатик точно от тази марка.
Welcome to the real world
| |
Тема
|
[re: cлънчorлeд]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 07.06.08 15:02 |
|
Някъде да съм писал че е повече от 3 м? Говоря за стабдартния пакет с включения монтаж в цената
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Julian (доктор) |
Публикувано | 14.06.08 22:23 |
|
Гумичките не са по изнтукция за монтаж. Затова са ти искали допълнително пари. Друг е въпроса, че не са доста по евтини от това което са ти поискали. Иначе на брат ми не му искаха пари за нищи като му слагаха тъпата Осака. СЛожиха си гумички, но майсторите си бяха некадърници от всякъде. Нямаха нормална техника за пробиване. Пробиваха едно дупка в панелка един час, а със син бош се пробива за най много 10 минути. По принцип е голяма грешка да се купува Осака, но това е друга тема.
Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Б. Tpyerep (Esc.) |
Публикувано | 17.06.08 08:21 |
|
Това с осаката и тампоните ми прилича малко на "Трабант - турбодизел". Но иначе лайсните, тампоните, удължаването и др. не са задължителни, ако искате си включете климатика с удължитело-разклонител, пак ще работи.
| |
Тема
|
[re: Julian]
|
|
Автор |
saszona_petel (непознат
) |
Публикувано | 25.06.08 14:05 |
|
Аз използвам климатици осака от 7-8 години и не сам имал роблем с тях.Като имам монтирани 5 климатика от 9 до 52 и всичко е ок.Така,че не се занимавайте да плюете тази марка.Като сте такива философи я ми кажете защо не си сложихте други а избхте осака.Или бихте си сложили панасоник(малайзииски-техно маркет) произведен в китай.Осака са среден класа климатици-много по добри от хайер,кроун,пролукс,панасоник,самсунг,беко и една камара измислени климатици с поставен стикер на известна марка.Това за качеството го знам от собствен опит и до преди 1-2 години и аз съм продавал климатици на почти всички марки. Интересен е факта, че печалбата от монтажа на един климатик е най-малка при осака. Затова си помислете защо търговците викат, че не стават.Като искате перфектен сложете си митсубиши.Толкова от мен
| |
|
ти да си георги иванов -шефа на еко клима-да до го духаш значи
хахаххха
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Блaryн Kaлчeв (Explorer) |
Публикувано | 04.07.08 18:24 |
|
Не знам, дали след Вашия постинг, но миналата седмица в Техномаркет - Горубляне си имаше ценоразпис за компонентите, които се доплащат при монтаж на Осака.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Няма по-нещастни климатици от китайската марка осака, сглобявана в българия. Абсолютно всички други марки са по-читави. Няма такова дърво. А 90% от монтажниците са комплексирани лайненца.
- Българският фен-сайт на група "ТОТО"
| |
|
Купих от Технопилис Тошиба и от климатика съм доволен, но монтажа направен от КОМПО - КЛИМА Враца си е истински ад. Монтажа е платен, но къде да се монтира определят те. И мястото е там, където им е най-лесно. Мястото което аз бях избрал, по-късно друг специалист (при монтажа на втория климатик) каза, че е нямало никаква причина да не е там. Освен, че по всяка вероятност са разбрали, че там е бетон и ще се потрудят повечко. На стената бучнаха на 2-3 места за проба как е под мазилката. Е "благодаря". ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|