|
|
|
Тема
|
Не купувайте от 2be!!!
|
|
| Автор |
desita_81 (непознат) |
| Публикувано | 09.06.08 12:45 |
|
|
Купих си телефон от тях и му стана нещо на дисплея,в гаранция беше,почти нов,дадох им го,с прима вътре и с мемори карта която съм си я купила аз за 50 лв,накрая след чакане от 45 дни ми заявиха че телефона не става и ще ми дадат нов,Но когато си поисках картите ми заявиха че не носят отговорност за тях и няма да ми ги върнат,но не ми казаха това когато им оставях за ремонт,гадни мошенници,и така изгърмях с 100 лева.А и при тях цените са безкрайна завишени а качеството липсваРедактирано от desita_81 на 09.06.08 12:51.
| |
|
|
|
В крайна сметка наистина не носят отговорност за картата ти най добре е било да си я вземеш. Друг е въпроса за това дали са съвестни и ще ти я върнат по тяхно желание, но явно не са и са я изприказвали с остатъка от сумата.
| |
|
Тема
|
Re: Не купувайте от 2be!!!
[re: JRoss]
|
|
| Автор |
desita_81 (непознат) |
| Публикувано | 10.06.08 23:24 |
|
|
Да,знам,но можеха да ми го кажат когато им я давах нали,защото с измами няма да си привлекат клиентела а ще я отбласнат.С подобни оплаквания от тях познавам доста хора
| |
|
|
|
наистина - можели са да ти кажат да си извадиш картите, да те подсетят един вид. но аз никога не бих си дала телефона за поправка с картите в него - не е нужно много да помисли човек, и да се сети да ги извади...
| |
|
Тема
|
[re: gabanka]
|
|
| Автор |
onchoo () |
| Публикувано | 11.06.08 10:05 |
|
|
desita е права ! Тези в магазина са длъжни да я предупредят ! Това е тяхна работа! Това е техния скапан телефон - всичко е заради него!
Човек откъде да знае какво се прави в такива случаи ако никога да речем не му се е налагало подоно нещо!
2бе са мизерници , какво да се прави като и повечето широко рекламирани фирми и компании у нас!
Поздрави!
Народе!!!!
| |
|
Тема
|
[re: onchoo]
|
|
| Автор |
gabanka (g) |
| Публикувано | 12.06.08 07:56 |
|
|
Именно - "техния скапан телефон" даваш за поправка, а не картата. На мен не ми се е налагало да си давам телефон за поправка, но определено като знам как всеки гледа да получи нещо на аванта - няма как да им окажа такова доверие, че да си оставя картите в телефона!
Хубаво би било да кажат на клиента да си извади картите - ок, за това не искам да споря, нито да ги защитавам. Но определено човек трябва сам да се научи да се грижи за собствените си вещи, а не да очаква че някой друг ще го направи вместо него.
| |
|
|
|
|