Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:47 09.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Не купувайте от 2be!!!  
Автор desita_81 (непознат)
Публикувано09.06.08 12:45

Купих си телефон от тях и му стана нещо на дисплея,в гаранция беше,почти нов,дадох им го,с прима вътре и с мемори карта която съм си я купила аз за 50 лв,накрая след чакане от 45 дни ми заявиха че телефона не става и ще ми дадат нов,Но когато си поисках картите ми заявиха че не носят отговорност за тях и няма да ми ги върнат,но не ми казаха това когато им оставях за ремонт,гадни мошенници,и така изгърмях с 100 лева.А и при тях цените са безкрайна завишени а качеството липсва

Редактирано от desita_81 на 09.06.08 12:51.

Тема Re: Не купувайте от 2be!!!нови [re: desita_81]  
Автор JRoss ()
Публикувано10.06.08 02:20

В крайна сметка наистина не носят отговорност за картата ти най добре е било да си я вземеш. Друг е въпроса за това дали са съвестни и ще ти я върнат по тяхно желание, но явно не са и са я изприказвали с остатъка от сумата.

Тема Re: Не купувайте от 2be!!!нови [re: JRoss]  
Автор desita_81 (непознат)
Публикувано10.06.08 23:24

Да,знам,но можеха да ми го кажат когато им я давах нали,защото с измами няма да си привлекат клиентела а ще я отбласнат.С подобни оплаквания от тях познавам доста хора

Тема Re: Не купувайте от 2be!!!нови [re: desita_81]  
Автор gabanka (g)
Публикувано11.06.08 09:20

наистина - можели са да ти кажат да си извадиш картите, да те подсетят един вид. но аз никога не бих си дала телефона за поправка с картите в него - не е нужно много да помисли човек, и да се сети да ги извади...

Тема Re: Не купувайте от 2be!!!нови [re: gabanka]  
Автор onchoo ()
Публикувано11.06.08 10:05

desita е права ! Тези в магазина са длъжни да я предупредят ! Това е тяхна работа! Това е техния скапан телефон - всичко е заради него!
Човек откъде да знае какво се прави в такива случаи ако никога да речем не му се е налагало подоно нещо!

2бе са мизерници , какво да се прави като и повечето широко рекламирани фирми и компании у нас!

Поздрави!

Народе!!!!

Тема Re: Не купувайте от 2be!!!нови [re: onchoo]  
Автор gabanka (g)
Публикувано12.06.08 07:56

Именно - "техния скапан телефон" даваш за поправка, а не картата. На мен не ми се е налагало да си давам телефон за поправка, но определено като знам как всеки гледа да получи нещо на аванта - няма как да им окажа такова доверие, че да си оставя картите в телефона!
Хубаво би било да кажат на клиента да си извади картите - ок, за това не искам да споря, нито да ги защитавам. Но определено човек трябва сам да се научи да се грижи за собствените си вещи, а не да очаква че някой друг ще го направи вместо него.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.