Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 04.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Макдоналдснови  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано09.01.08 10:09

Отивам си вчера в макдоналдс, смятам да пия един шейк и да хапна един сандвич. За шейковете нищо лошо не мога да кажа, харесват ми на вкус. Избирам си аз сандвича, ама как? По картинката. Нали знаете какви картинки има отгоре? Е, дават ми сандвича заедно с шейка на една табла, върху която имаше картинка с подобен сандвич. Аз нали не съм свикнал да хапвам в такива изискани заведения, та се зачудих защо не пишат калоричността на продуктите и т.н. А после видях - на задната страна на хартийката, която покриваше цялото дъно на таблата... Е, огледах я, интересно беше. Но не там е работата. Сандвичът ставаше за ядене, не съм и очаквал нещо повече, но определено се различаваше от сандвича на картинката по размер. Тоест аз си поръчвам сандвич, който на картинките изглежда почти така:

Тоест очаквах приличен размер, но какво беще удивлението ми, когато открих, че мога да изям поне десетина такива, без да съм много гладен.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re:нови [re: Изyмeн]  
Автор Bиливap (елфче)
Публикувано09.01.08 12:20

Младежо, ти сега ли откри топлата вода?
Или просто сега за пръв път си взимаш сандвич от там?
Аз съм се излъгвала 2-3 пъти и не смятам да го правя повече.

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано09.01.08 14:31

За последно съм ял там сандвич преди почти 10 години, явно са ми изчезнали спомените, а вчера просто така се случи, че попаднах там. Все пак шейковете ми харесват.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re:нови [re: Изyмeн]  
Автор Bиливap (елфче)
Публикувано09.01.08 15:49

Е, явно нещата са се влошили за тези 10 години ...
Шейковете и на мен ми харесват, макар че чат пат има бая едри парчета лед в тях, но да не издребняваме толкова

Тема Toest,нови [re: Изyмeн]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Mr.Anderson?)
Публикувано11.01.08 10:02

ти тъп ли си или дА

нещо като влезе не си ли поугледа какви кутийки предлагат сандвичите?
И разликата не е чак токов аголяма, но и аз бих искал бикмаците да с апо-големи. Останалото е шит за незнающите-некви бургери,мургери

"наистина е добре да работиш за пари. Но още по-добре е парите да работят за теб"....

Тема Re: Макдоналдснови [re: Изyмeн]  
Автор 1912 (непознат )
Публикувано11.01.08 20:28

то оставете за големината на сандвичите,друге проблема.за кво става въпрос.като си поръчаш напр.хамбургер и чизбургер за 2лв и им даваш 2лв,добре,но ако си поръчаш същите неща и им дадеш20лв банкнота,веднага почват да те рекетират с глупости от рода на:а пържени картофки,нещо за пиене и тем подобни щуротии.тогава винаги им казвам:щом искате да черпите,давайте от всичко по 2,и тогава се посират.

Тема Re: Макдоналдснови [re: Изyмeн]  
Автор redhornbone (новак)
Публикувано01.05.08 12:56

Moga samo da dobavja,che ne samo v makdonalds v bg. e taka.Jiveja v germanija i na njakolko pati sam hapval v tukashnite ,,restoranti,,na makdonalds i to sandvichi,koito se reklamirat kato neshto po spezialno ot ostanalite.V momenta obache,v koito otvorish kutijata,vijdash neshto totalno raslichno i ot snimkata i ot tvoite predstavi.Zenata sashto nadvishava i nai smelite ochakvanija.Vse pak kupuvash sandvich,a ne kuhnjata na makdonlads.Nai-novata ,,moda,,v momenta otnosno makdonalds e,che vsjacheski se opitvat da ubedat horata,kolko vsashnost sa sdravoslovni produktite im.GOLJAAAAAM MAITAP

Тема Re: Макдоналдснови [re: redhornbone]  
Автор cлънчorлeд (узрял)
Публикувано05.05.08 14:33

При писане на мение използвай KREDOR,където има и кирилица!!!

Welcome to the real world

Тема Re: Макдоналдснови [re: cлънчorлeд]  
Автор RoggerDojh (soulguard)
Публикувано08.05.08 15:38

стиа рева

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.