Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:06 03.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Atinbasнови  
Автор teen_f (новак)
Публикувано19.12.07 00:50

Преди 2 седмици се сгодих.Баща ми реши по случай този прекрасен ден в моя живот да ми подари нещо златно.Изпрати ме в Алтънбаш в ЦУМ за да си избера колие.
Оказа се,че имат едно ,което е в рамките на отпуснатия от баща ми бюджет.
Помолих продавачката да го запази,за да отиде баща ми по-късно да го купи.
Цял живот съм гледала по филмите как на разни префърцунени жени им подаряват диаманти и съм си мечтала и аз за това.На излизане попитах дали имат случайно някой по-евтин годежен пръстен,пък бил той и с най-миниатюрното камъче.Посочи ми жената един пръстен,чиято цена беше колкото 4минимални заплати.Обадих се на приятеля ми да го питам,дали има възможност и желание да ми купи пръстена.Но,той каза че не разполага с толкова пари

.
И се разбрахме с продавачката ако все пак решим да купим пръстена да звънна в магазина за да имат време да ми стеснят пръстена и т.н.
И представете си 2 дни по-късно баща ми отива в магазина и продавачката му казва:"Дъщеря ви каза,че ще купите освен колието и пръстена."
И баща ми решава,че веднъж в живота ми се сгодявам и нали съм му едно дете-купува.
А душичката моя приятел няколко дни беше много нещастен,че не може да ми купи пръстена и накрая го убедих,че не е толкова важно.И той ми обеща,че все пак ще ми купи такъв пръстен на първата ни годишнина от сватбата,защото моята усмивка не струва по-малко от пръстена.
Е,явно за Алтънбаш моята усмивка струва точно колкото един пръстен.И явно за Алтънбаш няма значение дали едни бъдещи младоженци са разочаровани.Стига Алтънбаш да печелят!
НИКОГА няма да сложа огърлицата,нито пръстена.Защото благодарение на подлия начин,по който баща ми беше подведен от служителката на Алтънбаш подаръкът не ми донесе никаква радост и единствената емоция,която предизвиква в мен не е спомен за този специален ден,а за това как бяхме подлъгани.

Тема Re: Atinbasнови [re: teen_f]  
Автор kapaмaн (непознат)
Публикувано19.12.07 08:50

Моме, да вземеш да се научиш да си общуваш с родителите, че много ще патиш.
По-голяма глупост не можа и да напишеш.

Досега винаги съм си мислел, че мрънкачите са с ЕГН преди 65-та година, обаче се оказва, че то си било национален спорт да мрънкаме и плюем.

Тема караманнови [re: kapaмaн]  
Автор teen_f (новак)
Публикувано19.12.07 12:27

Не става изобщо дума за мрънкане.
А ако беше отишла 70годишната ми баба и си беше оставила последните пари там?Тогава какво?
Целта да разкажа за това тук е да предупредя хората,че независимо колко известна и реномирана е фирмата,винаги могат да бъдат подведени.

Тема Re: Atinbasнови [re: teen_f]  
Автор dragozow (майор)
Публикувано19.12.07 22:29

Умрете да се кичите с дрънкулки.Казала не казала...ми да не го е плащал или да ти е звъннал да те попита така ли е.На мен ако продавач ми каже че трябва да дам няколкостотин лева повече защото някой мой роднина така казал щях да го питам.Може и да са се объркали,кой знае колко хора им минават на ден.Като харесаш нещо оставяш капаро за него,всичко друго са си приказки.

Тема Re: Atinbasнови [re: dragozow]  
Автор slan4ogled (узрял)
Публикувано20.12.07 10:19

Не нападайте така момичето!
И продавачката не е била права!

Welcome to the real world!

Тема slan4ogledнови [re: slan4ogled]  
Автор teen_f (новак)
Публикувано20.12.07 23:32

Благодаря за подкрепата...

Тема Re: Atinbas [re: teen_f]  
Автор SoulMate (фанта геройче)
Публикувано22.12.07 00:39

Защо не върнеш колието и пръстена? Имаш правото.
Освен това можехте да идете двамата с баща ти и да попиташ продавачката как си позволява такова своеволие, като описаното. И трето - ако не носиш нито пръстена, нито колието, според мен ще обидиш баща си, дори той да отрича, защото въпреки лъжата на продавачката е искал да те зарадва и да ти остави красив спомен.

Тема Soulmateнови [re: SoulMate]  
Автор teen_f (новак)
Публикувано23.12.07 10:08

Обадих се на продавачката веднага след това.Но тя каза,че трябвало пръстена да се върне до края на работния ден.Оставаха около 30 или 45мин,а баща ми беше излезнал от ЦУМ и беше попаднал в задръстване.
Може да съм имала правото,но нямах избора:(

Тема Не си знаела, ченови [re: teen_f]  
Автор Zelenikata ()
Публикувано27.12.07 21:53

законът ти дава 7 календарни дни от датата на покупка да върнеш закупена стока. За жалост, те са изтекли.

Редактирано от Zelenikata на 27.12.07 22:13.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.