Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:27 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти ден!нови  
Автор 3aropka (ентусиаст)
Публикувано18.09.07 16:37

Още не са дошли да я вземат, колко ли ще чакам да я доставят!

Редактирано от 3aropka на 18.09.07 16:37.

Тема Re: За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти ден!нови [re: 3aropka]  
Автор naci (нефашиста)
Публикувано19.09.07 10:19

Спокойно и другите нещастници са същите.Визирам Ин тайм.Опитаха се да ме убедят че брат ми отказва да приеме поръчката.Абе дивотий!

Знай си границата на тъпотата

Тема Re: За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти днови [re: 3aropka]  
Автор pleasure_lady (super woman)
Публикувано02.10.07 16:56

Ако не се налага да работиш с Еконт - не го прави!Много са зле,редовно бавят доставянето на пратки,ако въобще ги доставят.Препоръчвам ти Сити Експрес.
Поне аз съм доволна от тях :)

A smile makes the world a better place!!!

Автор pararararam (непознат )
Публикувано03.10.07 08:20

Ще чакаш!!! Не живеем в Япония! Нали трябва да ни е гадно все пак...

Лаиците от Спийди донесоха една пратка от Горна Оряховица до Варна за 1 ден. След това им трябваха 4 дни, за да я доставят от склада си във Варна до адреса ми във Варна....

Некадърниците от DHL - изрично говорихме с тях и им писахме, че пратка номер еди-си-коя, НЕ ТРЯБВА да отпътува за Варна, тъй като поради закъснение човека ще дойде да си я получи на място в София. Човека отива в София да си получи пратката, а същевременно техен куриер ми я носи в офиса във Варна...

НЯМА ОПРАВИЯ!!!

АМАТЬОРИ и ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ НА РАБОТА - "нека си взема заплатата, пък ме боли органа...."

Автор ele_A (непознат )
Публикувано12.10.07 08:11

На мен ми изпратиха малък пакет от София (до Варна). На третия ден се оказва, че пратката е в Обзор (!?!?!) и ми викат най-нагло - отидете да си я вземете. Викам Вие знаетели къде се намира Обзор? Ще ви струва 50 лева за бензин. Доставиха я на следващия ден и пак нагло искаха да си платя не само за София - Варна, но за София-Обзор и Обзор - Варна. Такъв луд скандал им вдигнах - хората излязоха да гледат за какво става въпрос. Никога повече Еконт!!!

Тема Re: За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти днови [re: 3aropka]  
Автор jewel78 (blue)
Публикувано26.11.07 14:00

Ние също имахме доста неприятно изживяване с тая фирма. Трябваше да се прати здравният картон на детето от София до Шумен. Аз бях тогава в Шумен. Мъжът ми - в София, ходил до тях, дал им пратката, всичко наред. Чакам - ден, два, три - няма нищо. Накрая майка ми отиде в шуменския офис да провери какво става - лъгали я нещо, върна се и пак нищо. Накрая се намеси свекър ми - а той е спец по вдигане на скандали - и се оказа, че пратката е паднала от колата им на един завой извън града (?!) защото колата въобще не е влязла в него, а спряла за малко и заминала за Варна. Но свекър ми ги накара да отидат да я потърсят и наистина картонът се търкалял там в локвите - донесоха ми го мокър.

После следваха извинения, обещаха ни отстъпка за следващ път и даже ни подариха рекламно сувенирче, представете си. Но всичко това чак след безумните скандали...

Тема Re: За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти д [re: jewel78]  
Автор SoulMate (фанта геройче)
Публикувано26.11.07 14:10

"пратката е паднала от колата им на един завой извън града..."

Хахахахаха, браво на главата, родила това бисерче и на вашите, че сте повярвали. Стига бе, куриерските коли да не са открити като каруци, та да изпадат пратки, при това (очевидно) документни??!

Тема Re: За една поръчка на ЕКОНТ чакам вече четвърти днови [re: SoulMate]  
Автор jewel78 (blue)
Публикувано28.11.07 22:12

Явно не съм обяснила както трябва. Колата е спряла, разтоварили са 2-3 пратки, които били за Шумен и е продължила за Варна. Докато са ги разтоварвали, нашата е паднала, не знам точно как е станало.
При всички случаи повече няма да се занимаваме с тях.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.