Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:00 09.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Фуджицу-Сименснови  
Автор tangos (непознат )
Публикувано17.11.07 23:26

Привет! Моля, нека някой ми каже как да постъпя с правата си на потребител - от "Фуджицу-Сименс" купих монитор, който е в гаранция и дефектира 3 пъти. Поисках да ми го сменят с нов, но ми казаха, че са го пратили в сервиза в Германия за ремонт. От тогава минаха 45 дни! Получавам само обещания.Междувременно, ми предоставиха оборотен монитор за ползване. При тази ситуация моля някой да ми каже с какви действия и стъпки трябва да се преборя за смяна на моя монитор с нов.
Благодаря предварително. Не съм очаквал това да стане с "Фуджицу Сименс", затова ги обявявам в "Черен списък"

Тема Re: Фуджицу-Сименснови [re: tangos]  
Автор naci (нефашиста)
Публикувано18.11.07 11:06

http://www.bnap.org/

Знай си границата на тъпотата

Тема Re: Фуджицу-Сименснови [re: naci]  
Автор tangos (непознат)
Публикувано18.11.07 18:27

Благодаря за пътечката! но се опасявам, че тя води към пустинята!!! и все се надявам, че границата е след нея.

Тема Re: Фуджицу-Сименс [re: tangos]  
Автор VPopov (Наблюдател)
Публикувано21.11.07 13:33

Ако не могат да ти го оправят, ти го заменят с нов, а ако и това според тях е невъзможно имат процедура за обратно изкупуване.
Щом имаш оборотен, поизчакай още малко и тогава ескалирай проблема.

Тема Re: Фуджицу-Сименснови [re: VPopov]  
Автор tangos (непознат)
Публикувано21.11.07 21:26

ок, приемам съвета да проявя още малко търпение..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.