|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Джет Кредит
|
|
Автор | gazo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.06 22:22 |
|
Предлагат ми работа там, но не знам дали да започна. Заплатата е ниска, обаче ми обещаха въможност за бързо развитие. Още се чудя защото не съм чувал много положителни неща за тази фирма. Някой да има някакви впечатления?
Благодаря ви:-)
| |
Тема
|
Re: Джет Кредит
[re: gazo]
|
|
Автор | JJJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.06 12:51 |
|
Газо,ама вече има поне 3 теми за Джет.Разрови се малко из форума и прецени сам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | --- (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.12.06 15:10 |
|
Зависи като какъв и в кой отдел. Кажи и ще ти се отговори.
| |
Тема
|
[re: ---]
|
|
Публикувано | 10.12.06 16:11 |
|
Извинявам се, че не погледнах, но наистина има доста изписано за Джет. Предлагат ми кредитен отдел и възможност за прехвърляне в търговския отдел.
| |
Тема
|
|
|
Автор | --- (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.12.06 19:23 |
|
Много от изписаните неща са истина, някой обаче не са. До голяма степен трябва да знаеш, че много пари няма да видиш, но ако си добър и работиш много ще имаш развитие. Самата фирма още се развива.
Ще научиш много, но не очкавай да срещнеш професионалисти. И се подготви за много лично отношение. Работата ти и личния ти живто ще стнат едно цяло.
Помисли добре и изчакай някой друг отговор също. Или направо говори с тях и изясни за себе си какво ще се случи. Ако внимателно си чел тук и слушаш внимателно какво ти говорят там, ще вземеш правилно решение.
| |
Тема
|
[re: ---]
|
|
Автор | JJJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.06 09:43 |
|
---- е прав в много отношения.Наистина се работи здраво и няма мърдане.Ако обичаш предизвикателствата кредитен е най-доброто,което можеш да избереш.Но се подготви за яко работа.
| |
Тема
|
[re: JJJ]
|
|
Автор | anonimen (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.06 21:46 |
|
priqtelio, imam opit s firmata, shte te pomolq popitash po-konkretno za tvoeto razvitie vav firmata i kolko qsno shte ti bade predstaveno kakto i da proverish www.jet.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор | pliok (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.06 22:27 |
|
Bratle,
Biagai daleche ot tazi sbirshtina na nekompetentni! Tam ne triabva da si umen za da uspeesh a triabva da se maznish na shefovete. Ako iskash da se razvivash v tazi sfera po-dobre otidi v TBI, Clarima ili novata Credibul na SG, no ne v Jet!!!
Are uspeh!!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.12.06 21:02 |
|
Бягай далеч от там:-)
| |
Тема
|
[re: Aз]
|
|
Публикувано | 14.12.06 23:44 |
|
добрэ дэ нэ видях нито эдин смислэн отговор защо да бягам? Аман от нэуспэли пишлигари които сэ изказват нэподготвэни, моларгумэнтирайтэ сэ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|