Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:26 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Джет Кредитнови  
Авторgazo (Нерегистриран)
Публикувано08.12.06 22:22

Предлагат ми работа там, но не знам дали да започна. Заплатата е ниска, обаче ми обещаха въможност за бързо развитие. Още се чудя защото не съм чувал много положителни неща за тази фирма. Някой да има някакви впечатления?

Благодаря ви:-)

Тема Re: Джет Кредитнови [re: gazo]  
АвторJJJ (Нерегистриран)
Публикувано09.12.06 12:51

Газо,ама вече има поне 3 теми за Джет.Разрови се малко из форума и прецени сам.

Автор--- (Нерегистриран)
Публикувано10.12.06 15:10

Зависи като какъв и в кой отдел. Кажи и ще ти се отговори.

Тема Re: Джет Кредитнови [re: ---]  
Публикувано10.12.06 16:11

Извинявам се, че не погледнах, но наистина има доста изписано за Джет. Предлагат ми кредитен отдел и възможност за прехвърляне в търговския отдел.

Автор--- (Нерегистриран)
Публикувано10.12.06 19:23

Много от изписаните неща са истина, някой обаче не са. До голяма степен трябва да знаеш, че много пари няма да видиш, но ако си добър и работиш много ще имаш развитие. Самата фирма още се развива.

Ще научиш много, но не очкавай да срещнеш професионалисти. И се подготви за много лично отношение. Работата ти и личния ти живто ще стнат едно цяло.

Помисли добре и изчакай някой друг отговор също. Или направо говори с тях и изясни за себе си какво ще се случи. Ако внимателно си чел тук и слушаш внимателно какво ти говорят там, ще вземеш правилно решение.

Тема Re: Джет Кредитнови [re: ---]  
АвторJJJ (Нерегистриран)
Публикувано11.12.06 09:43

---- е прав в много отношения.Наистина се работи здраво и няма мърдане.Ако обичаш предизвикателствата кредитен е най-доброто,което можеш да избереш.Но се подготви за яко работа.

Тема Re: Джет Кредитнови [re: JJJ]  
Авторanonimen (Нерегистриран)
Публикувано11.12.06 21:46

priqtelio, imam opit s firmata, shte te pomolq popitash po-konkretno za tvoeto razvitie vav firmata i kolko qsno shte ti bade predstaveno kakto i da proverish www.jet.bg

Авторpliok (Нерегистриран)
Публикувано11.12.06 22:27

Bratle,
Biagai daleche ot tazi sbirshtina na nekompetentni! Tam ne triabva da si umen za da uspeesh a triabva da se maznish na shefovete. Ako iskash da se razvivash v tazi sfera po-dobre otidi v TBI, Clarima ili novata Credibul na SG, no ne v Jet!!!

Are uspeh!!!!

Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.12.06 21:02

Бягай далеч от там:-)

Тема Re: Джет Кредитнови [re: Aз]  
Публикувано14.12.06 23:44

добрэ дэ нэ видях нито эдин смислэн отговор защо да бягам? Аман от нэуспэли пишлигари които сэ изказват нэподготвэни, моларгумэнтирайтэ сэ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.