|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
TBI....продължение на долната тема:)
|
|
Автор |
Moниka (непознат
) |
Публикувано | 26.03.07 10:28 |
|
То да са само таксите и комисионните,здраве му кажете!ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ТЕМА -
.И как може да се връзвате на техните промоции,ами то по радио,по вестници,все имат промоция някаква,била безлихвена,с 2 вноски подарък,че и по едно време и една вноска в брой даваха....Е!!къде им излиза края,ако са с такива ниски лихви,че и без лихви-хехе,естествено,че има нещо скрито,покрито,което после излиза наяве- Безплатен обяд няма,хора!
| |
Тема
|
Re: TBI....продължение на долната тема:)
[re: Moниka]
|
|
Автор | нeyтpaлнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.07 23:31 |
|
Ох,тия са ми много смешни.Имам познат в Технополис-Пловдив и доста често ходя там и още от вратата тия с брошурите вървят по тебе.Другите лизинги по не са нахални,като усетят,че няма да купуваш на лизинг се отдръпват,а тези са като гербови марки за тебе...пфууу
...А какви са красавициииии...мали,мали,с едни мазни коси
А по въпроса с промоциите им,ами верно е изказването,че "безплатен обяд няма"...ама нали сме си българи.....връзваме се,па пасле като плащаме,се чудим...ама и си мълчим
| |
Тема
|
[re: нeyтpaлнa]
|
|
Автор | oтroвop (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 15:38 |
|
мили колежки от джет,
промоутърките на ти би ай в магазин технополис пловдив дори да са с мазни коси(в което жестоко се съмнявам),все пак имат възможност да ги измият,но за съжаление вашите представителки (начело с тийм лидерката)това няма да ги спаси-на тях може би би им помогнала една "пълна промяна"...не мислите ли?знам,че е неприятно да получавате доста по-малко внимание от мъжката част от персонала на магазина именно заради перфектния подбор на служителки от вашата регионална,но не тук е мястото да беснеете,все пак технополис е отворен всеки ден и всеки ,който се съмнява в това,което написах по-горе,би могъл да иде и да се убеди сам
| |
Тема
|
[re: oтroвop]
|
|
Автор | Джeт :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 18:53 |
|
Мила колежке от TBI...,защо се захвана по третия отговор на тази тема...хайде, отговори по темата точно де,да ти напомня: .....безплатен обяд няма...
И една лека забележчица:когато се започва изречение,първата дума се пише с главна буква/излагаш TBI мила
| |
Тема
|
|
|
Автор | JET (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 21:16 |
|
Здравей , НЕУТРАЛНА !
Как го разбра ,че си такава само това дето не се разбира ???
Вярно е, че безплатен обяд няма наистина , но когато Джет правят промоция : наистина я правят .Не само не си НЕУТРАЛНА , но си и НЕВЕЖА мила !
Типично в стил завистлива жена хулиш момичетата ни.Избиваш комплекси може би ...?
Намери първо себе си и тогава потърси другите !Стига да разбереш какво искам да ти кажа !
| |
Тема
|
[re: oтroвop]
|
|
Автор | ДЖET (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 21:46 |
|
Ако вашите момичета наистина могат да използват шампоани -нека го сторят де !
Много злоба от една девойка мила - толкова ли ви е страх от момичетата на Джет !Само една грозна и пълна с комплекси жена може така да говори .То явно си те е наказал всевишния !На теб и пълна промяна няма да може да помогне мила -тя ще ти оправи фасона (доколкото разбирам явно имаш нужда за да си толкова злобна ) , но душичката ти никой не може да направи по красива :)))Жалка си скъпа !:)
Дерзай :)
| |
Тема
|
[re: JET]
|
|
Автор | нeyтpaлнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 22:56 |
|
Здавей JET/явно си от тази фирма/.
Разбрал/а си ме погрешно!
Имах в предвид промоциите на TBI,те постоянно там някакви такива имат,също и за нахалните им момичета проумотърки,за Джет нямам такова мнение...ааа,веднъж се заговорих с една девойка за една микровълнова фурна и момичето ми каза колко ще ми бъде вноската на месец и веднага след това оскъпяването,което ми направи добро впечатление.
Явно не сте разбрали правилно,за Джет-промоции не съм чула ,но тези на TBI....аман от тях
Хайде,със здраве!
| |
Тема
|
[re: ДЖET]
|
|
Автор | otgovor (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.07 23:53 |
|
vsi4ki,koito vi e sram/strah da si kajete ne6tata v o4ite ste jalki!!!!ako samo mojete da se vidite otstrani ...tova 4e ste za po 1-2 meseca v nqkoi magazin da razdavate bro6uri zna4i qvno 4e trqbva da si izbodete o4ite edna na druga...zamislete se djetki-ima li smisal.vie zapo4nahte taq pomiq,taka 4e ako MOJETE,zamislete ,nqma smisal da otgovarqte,pove4e v tiq idiotski klubove nqma da si pravq truda da vlizam,taka 4e i da pluete,6te ostane naprazno.dosta nad vas sam kato mantalitet qvno,no 6tom vi se zaqjda na drebno-davaite hra4ete
| |
Тема
|
|
|
Автор | JET (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.07 22:52 |
|
Здравей Неутрална !
Явно ти дължа извинение :възможно е и аз да не съм те доразбрала !
ИЗВИНЯВАЙ!
| |
Тема
|
[re: otgovor]
|
|
Автор |
justuser (непознат
) |
Публикувано | 19.01.08 00:58 |
|
Бях в Техномаркет в Sky City. Там в началото на миналата година колежката ви от TBI ме излъга, при това доста брутално с договора за кредит. Трябваха ми към 1000 лв, 500 лв. от които имах на ръка. Проверих при едните, после при другите, накрая и при TBI. Вместо да взема кредит за 500 лв. за 3 месеца, както трябваше да стане, при лихва около 5.5%, както успя да ме измами служителката, сключих договора за 1000 лв. като дадох веднага 500-те на ръка, при което овцата ми набута крива дата на плащане 5.01.2007 г. (аз сключвам договора на 3.01.2007 г. и разчитам, че първия месец съм дал 500 лв и други задължения нямам). Тя казва: да, сега подписваме, пък ако имате желание, се обадете в офиса и от там могат да променят договора.
После, като се обадих и се оказа, че не могат и няма да го променят, съм с лихва почти 10% за 4 месеца (!), защото имам лихва и на 500-те лева, които давам веднага, за капак се оказва, че имам плащане след... познайте колко дни.
Всичко е документирано в договора ми и няма нищо добавено от мен.
В същия момент можех да взема кредит от Джет или ОББ (кофти вариант, но пак по-добър) за 500 лв. не за 1000...
Значи човек може да бъде добър към вас точно 1 път. От там на сетне всичко що е TBI - под ножа.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|