Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:15 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Kaufland като работодателнови  
АвторCkakaлeц (Нерегистриран)
Публикувано27.11.06 22:44

Някой знае ли защо обявите на Кауфланд стоят с месеци и никой не иска да работи за тях?

Тема Re: Kaufland като работодателнови [re: Ckakaлeц]  
Авторemi (Нерегистриран)
Публикувано28.11.06 09:12

Ами най вероятно ,защото те скъсват от работа за никакви пари!А като капак на всичко на края на месеца се оказва че трябва да покриеш и липсите от магазин,каси,склад.....Никой не го интересува,че ти си честен човек и си отишъл там да работиш а не да крадеш.В същото време клиентите и колегите ти(които са много и не можеш да ги следиш)са толкова изобретателни,че липсите са достатъчно големи.Итаке след месец яко бачкане се оказваш с половин заплата и накърнено достойнство.Такава е ситуацията в повечето вериги магазини или поне аз съм попадала само на таива.

Авторбaтeтo (Нерегистриран)
Публикувано28.11.06 10:54

Сигурно е така, но дори и в централата, където не плащаш за липси и се очаква заплатите да са големи, пак няма кандидати - например в счетоводен отдел

Тема Re: Kaufland като работодателнови [re: бaтeтo]  
Авторnqkoi (Нерегистриран)
Публикувано28.11.06 18:58

интересна тема... заплатите в големите вериги магазини като метро, практикер, мистър бриколаж, кауфланд, офис 1 суперстор, пикадили, бурлекс, била и други подобни места по лично мои наблюдения са около 200 или при късмет цели 250 лв. очакват от теб да си компетентен, работлив, любезен с клиентите, да ти се работи в сабота и неделя, да ти се работи до 9 или 10 вечер, да работиш на всички празници, да си отговорен към работата, да вършиш най мръсната работа като чистене например защото си най новия, като в замяна получаваш освен огромната заплата възможности евентуално след 2 3 години ако случайно свършат връзкарите, възможност да те издигнат нагоре и като управител да ръководиш 5 6 човека, да отговаряш за стока за 1 2 милиона лв и да вземаш цели 400 или при късмет 450 лв. иначе поне с осигуровки отпуски и др такива нямаш проблеми....
на интервю в една от посочените вериги на въпроса ми след като ми предложиха работа - "на мен ми харесва магазина ви, но как да живея нормално с 250 лв." отговора беше ами как... някои от колегите поработват и на други места че това е.. дано съм бил полезен

Автор ani_vk81 (щастлива)
Публикувано30.11.06 18:30

Заплатите в Кауфланд са наистина отчайващо ниски.260 лв получава продавачка на щанда с готовата храна.Това си е подигравка,като се има предвид,че се работи до 22,00 часа зимаат и 23,00 часа лятото

АвторKiki (Нерегистриран)
Публикувано30.11.06 18:50

Здравейте. Живея в близост до билла и кауфланд. Доколкото знам да си касиер в някоя от големите вериги, заплатата минава 350 лв. Говоря за касите, където клиентите плащат стоките. Работят на смени - в смисъл имат си някаква графици за това коя каса в колко отваря и затваря, примерно 3-4 касиерки почват работа с отварянето на магазина в 8-9, други идват в 11, а тези първите си тръгват следобед. Последните затварят магазина. И така. Познавам една жена, която е от отварянето на магазина там. Същото е и за магазин Хит. Не знам как е с хората, коиито редят стоки и т.н. Но със сигурност знам че минималната заплата е 300 лв. Успех! Дано с влизането ни в Европа работодателите малко се усетят, че не може да се живее със 150 евро средна заплата. Трябва да влагаш повече средства в персонала, ако искаш да няма текучество.Ама българска работа. Но ние май сме си виновни, че никога не надигаме глас. Ако още има хора, които са съгласни да работят за 200 лв., а не да тропнат по масата и да кажет НЕ, нещата няма как да се променят.

АвторПeшo (Нерегистриран)
Публикувано20.03.07 16:59

Стоят, защото малко плащат и заплатите са "голяма тайна" мълчим като говеда и като нямаме работа сме принудени да работим и да ни плащат малко. Нека тук да напишем кой каква заплата получава и ще видите как след месец ще ги вдигнат защото навсякъде претендират, че давали добри заплати. Сестра ми таботи там като касиер и получава 350 лева, ама като и вземат за липси нищо не и остава и все ми иска пари.

Тема Re: Kaufland като работодателнови [re: emi]  
АвторVeska (Нерегистриран)
Публикувано20.03.07 20:30

Znae li nqkoj kakwi sa zaplatite tam? Az si podadoh dokumenti i kazaha che drugata sedmica shte mi se obadjat, no ne kazvat kakva shte e zaplatata i se chudja da se zanimavam li s tjah ili da tyrsja neshto drugo. Kvi sa tezi tajni zaplati ne mi e mnogo jasno. Kato otida i mi kajat 200 leva shte im teglja edna i shte mi gledat gyrba, ama sami deto si gubja vremeto da chakam da mi se obadjat. Kajete ima li smisyl da se raboti tam?

Тема Re: Kaufland като работодател [re: Ckakaлeц]  
Авторsel (Нерегистриран)
Публикувано20.03.07 20:58

Neka nqkoj da kaje Billa kakyv rabotodatel e i ima li razlika mejdu Billa i Klaufland?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.