Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:47 13.08.26 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ролпласт или евтиното=скъпо и некачествено  
Автор slamen (непознат )
Публикувано06.03.07 03:41

Супер ме зариби темата за ролпласт.Хич и не съм чел какво пишат другите,не ме интересува. Интересува ме,че доколкото видях Ролпласт са си назначили човек, за да им наглежда имиджа по форумите;).Ще чакам неговия отговор,може би и аз съм измислен или пиша глупости?. Няма да изтърпите дългия пост, просто да резюмирам:

ГРЕШКА ГОЛЯМА Поръчах евтина дограма от РОлпласт.

Сложиха ми дограма, подмазах я. Едно от крилата не се затваряше, 2 пъти си уговарях срещи с майсторите да видят проблема, седя,чакам, а те не идват. Дори не получавам извинения от кол центъра. На третия път идват със закъснение( Първият "майстор" бива уволнен междувременно). Налага се разбиване на и наместване наново на дограмата,сложена е накриво!!!. Всичко това става след около 5 часа телефонни разговори с момичетата от центъра и с шефа по продажбите(май) в продължение на 2 седмици. След като разбиха боядисаната и измазана стена, настоявах от Ролпласт да платят на майстор,който да подмаже дограмата, тъй като докато на 2 пъти ми връзваха тенекия, кривият джам бе подмазан,а стената-боядисана. Оказа се трудна задача.. Мотане, проблеми. Не споменавам,че междувременно си сложих и паркет, който стана на нищо при разбиването и слагането наноново. Накрая пратиха и майстор "подмазвач" и всичко свърши. А да-идваха още веднъж,за да регулират крилата. В момента дограмата прави зверски конденз отвсякъде.

Калкулация:
От първото слагане до последното регулиране, мисля, че минаха околло 45-50 дни. Определено е некомфортно да ти духа през зимата,макар и мека.
2 пъти не се появяват на срещата, дори не смятат за нужно да позвънят и да я отложат.
На всички повечето ни срещи "реализираха" неколкочасово закъснение
За да се уреди майстор "подмазвач" ги гоних около седмица.
И накрая доплатих евтината дограма на Мтел и БТК в разговори+адски много скъсани нерви.
Получих(общо) 6 срещи и 4 посещения, на стойност около 15 часа. За Ролпласт времето не е пари(както се вижда и от закъсненията).

И накрая една добра дума,не може всичко да е лошо: Техническият (не ми е роднина

) беше суперсериозен, дойде в извънработно време и свърши и си изигра ролята-в случая каза,че дограмата трябва да се сложи наново. Бих го сложил по-нагоре в йерархията, да им дърпа ушите.
И вторият майстор изглежда,че си върши работата(в моя случай с нежелание,което е разбираемо).

Редактирано от slamen на 06.03.07 03:43.

Тема Ролпласт [re: slamen]  
Автор rollplastbg (непознат )
Публикувано06.03.07 13:05

Здравейте господине,

Приемете нашето извинение за причинените Ви неудобства.
Моля, посочете номер на договора и име на възложителя, за да проверим обстойно случая.
Очаквам Вашият отговор.

Тема Re: Ролпласт [re: rollplastbg]  
АвторSlamen (Нерегистриран)
Публикувано06.03.07 16:12

Моля, посочете номер на договора и име на възложителя, за да проверим обстойно случая.

Ей,тва ме разби?
Вие много случаи на разбита дограма ли имате?Поне Вашите колеги се кълняха,че е уникален карък:) Маркирал съм случая, ако имате още подоби-хвала.

И какво ще стане като проучите?Ще дойдете да си вземете дограмата ли?Или ще получа подарък?

Вече съжалявам,че постнах мнението си тук, пак започвам да се сещам за Ролпласт и да се ядосвам за изгубеното време,нерви и пари. За проточения 2 месеца повече ремонт, за изпускане на бормашини в/у цикления паркет,за закъснения и мотане,за ..абе за Ролпласт. Колко кофти,че този пост не може да бъде набеден за черен ПР,а? Недоволният клиент не е болка за умиране, глей що народ сменя дограма....
.... Във в-к "Капитал" си търсехте Мениджър Човешки ресурси. Дано се е паднал читав....

Тема Re: Ролпласт [re: Slamen]  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано06.03.07 19:21

Нека и аз разкажа за случките с ролпласт. Поръчах си дограма врата и прозорец, дотук добре... дойдоха 2 момчета сложиха я набързо и си тръгнаха, свалям аз лепенките, които са върху профилите е от едната страна какво да видя.... 3 дупки върху чисто новата дограма... не че бяха много големи и се заличиха с бял силикон но просто беше безобразие. Вечерта си лягам и понеже леглото е точно до прозореца бях ужасно учуден че ми духа от него... все пак това е пвц дограма не е дървена на 20 години нали. На следващия ден оглеждам откъде може да духа и виждам процеп между прозореца е перваза под него далаг поне метър и широк около половин сантиметър..... не че и това не се оправи със бял силикон но просто НИКОГА не поръчвайте нищо от Ролпласт!

Тема Re: Ролпласт или евтиното=скъпо и некачественонови [re: slamen]  
АвторHaпaтил (Нерегистриран)
Публикувано08.03.07 10:45

Така е така е драги ми българино.Доколкото знам даже профилите на ролпласт са доста отънели откъм дебелина на пластмасата..Техен 5 камерен профил се равнявал на трикамерен профил от други фирми - рехау века и тем подобни.А и също желязото дето го слагат вътре в пластмасата и то доста е отъняло.Тъй че ако искаш да си клиент на друга фирма за дограма след 3-4 години купи си от ролпласт или от техен дилър.

Тема Re: Ролпласт или евтиното=скъпо и некачественонови [re: Haпaтил]  
Публикувано08.03.07 17:09

Единственото,което ми прави впечетление е,че ролпласт замлъкна безвъзвратно.

Тема Ролпластнови [re: Slamen]  
Автор rollplastbg (непознат )
Публикувано09.03.07 14:22

Здравейте,
Относно описанието на профил TROCAL , с който работи Ролпласт, не отговаря на реалната характеристика на профила. Във всеки един от офисите на фирмата можете да се убедите в противното.
Ако имате конкретен въпрос или мнение, Ви очаквам във форума на Ролпласт.

Тема znachi nestawa taja rolpast?нови [re: slamen]  
АвторObyrkana (Нерегистриран)
Публикувано09.03.07 15:10

i az taka si mislih! Na sysednija whod whodnata wrata na dwa meseca i weche ja njama!

Тема Re: Ролпласт или евтиното=скъпо и некачественонови [re: slamen]  
Авторнaпaтил (Нерегистриран)
Публикувано09.03.07 15:39

А относно това същество с ник ролпласт - Драги ми приятелю не ми казвай в кой форум да ходя и какво да правя.Аз съм клиент и ще правя каквото си искам
Не си ти този който ще ми казва в кой форум да оставям мнения.Докато не го разберете бая време ще мине

Тема Re: Ролпластнови [re: rollplastbg]  
Публикувано09.03.07 17:15

Мило за Вашия форум,мерси за поканата. Преди време докато се развиваха екшъните с Вашата фирма го посетих. Имаше и раздел оплаквания - когато работеше беше празен, през другото време...:)
Сега и не мисля да го гледам, аз по телефона не можах да се разбера с шефовете,камо ли да чакам просветление от форума. Трудно се гради корпоративен имидж(ако си манифактурка). Просто за пореден път евтиното излиза скъпо,скапано и бавно,та вече няма да играя по тънката схема хич.

Айде поздрави, и по-малко брак!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.