Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 09.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Виждате ли изобщо някакъв смисъл да работите?нови  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано25.11.06 18:31

Аз лично за заплата под 1500 лева не искам и да чуя и ми става много смешно на разните интервюта като ми кажат 500 лева месечно с възможност за 600 след време. Чудя се как може да има хора, които работят за 250-450 лева месечно, те какво да не са ненормални нещо? То изобщо няма смисъл да се излиза на улицата за три петарки на ден, фирмите се подиграват с тях и хората ако бяха по-умни изобщо нямаше да работят и заплатите отдавна щяха да са порядъчни. Вие на какво мнение сте по въпросът?

Тема Re: Виждате ли изобщо някакъв смисъл да работите? *DELETED*нови [re: FileO99]  
Автор Eдинтип™ (непознат)
Публикувано25.11.06 19:30

Ами, с какво мнение по въпроса сме... Ако не си платиш тока до края на месеца, ти го спират без предупреждение и тогава няма да имаш даже интернет, за да споделиш мнението си във форума

. Ако не си платиш телефона, също оставаш без него. И така с всичко останало. Пък и трябва да се хапва от време на време. Така че, по-добре някакви пари, отколкото никакви.

Редактирано от Eдинтип™ на 26.11.06 00:00.

Тема мисля че трябва да имаме достойнствонови [re: Eдинтип™]  
Автори aз тaka миcля (Нерегистриран)
Публикувано25.11.06 23:11

И аз трудно разбирам работещи на заплата 500, а има и такива на 200лв. Докато има хора, издържани от родителите и близките си (паразитиращи в/у родителите и близките си) ще има и тези заплати.Трябва си платя тока, бензина, заема, джобните на жена ми (тя има удоволствието на жена ми да се прави, че работи за 240лв). Заради полуграмотни студентчета, работещи за жълти стотинки се наложи даже да си сменя професията.
Истината е, че с 500 лв къща не се храни

. Стигат ти, ако си на село и в кочината ти грухрят прасенцата, а яйцата ги купуваш от 'полога', ябълките от дървото и пр. Другия вариант е да си ПАРАЗИТ на чужд гръб. Или да си крадец или далавераджия. В София с под 1000лв си умрял гладен, ако си семеен.

Признавам, че сегашните 1500 едвам ми стигат. Имам подчинени и с по-малка заплата, но чакаме Европа. Надеждата ни е в Евросъюза. Дано тези, хората без достойнство и самоуважение, тези работещи за по 500 да заминат за там да печелят, за да може и нашия труд в България да се оцени адекватно.

А на въпроса на заинтересованите как вземам 1500 - отговора ми е прост - ами отказах 4 пъти за започна работа (!СЪЩАТА КАТО СЕГА!) за заплати 180, 300, 800 и 900лв. Сега получавам над 1500, но работя адекватно за тези пари и докарвам приход за работодателя си над 15000, а не

Тема Re: Виждате ли изобщо някакъв смисъл да работите?нови [re: FileO99]  
Автор rapidfire (магьосник)
Публикувано26.11.06 01:01

Ама се възмущаваш, когато ти кажат колко струват лекарствата и искаш да те лекуват за безпари, нали?

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

АвторДyнaпpeнoв (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 09:16

От теб зависи колко ще получиш накрая на месеца. Работи повече, продай повече и след като отделиш пари за данъци, ток, служебен телефон и др. от печалбата (т.нар. "принадена стойност") ще си вземеш заплата 2000 лв. Но за да знаеш все пак: ако произвеждаш чинии - има китайски по 1 лв., ако произвеждаш джипове - има китайски по 36 000 лв., часовници по 7 лв. (които освен всичко и работят и др.). Така, че пожелавам успех при производството на стоки и услуги и продаването им.

Тема Re: мисля че трябва да имаме достойнствонови [re: и aз тaka миcля]  
АвторTи пъk koй cи (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 09:31

Ти да не си някое провинциално юпи с амбиции

?...Какво ти пречат тези,на които родителите могат да си позволят да ги издържат финансово?Ето,аз не работя нито за 200,нито за 500,нито за 1500 лв.,а ходя и помагам в семейния ни бизнес.Но пари си имам винаги и не ми пука,че някакво селско юпи изказва тъпи мнения,че аз паразитирам върху родителите си.Не,те са достатъчно богати както финансово,така и душевно,за да ми го позволят.Да,помагам във фирмата,защото аз ще трябва да наследя бизнеса,но нямам конкретно раб.време или заплата.А,такъв като тебе изкарвач на пари/търговски директор при нас/ си имаме във фирмата,и той е провинциалист като го гледам,но се разбираме,защото не е с неадекватни амбиции,и слава богу.

Тема Re: Виждате ли изобщо някакъв смисъл да работите?нови [re: Дyнaпpeнoв]  
Автор34 (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 10:50

никои няма против да работи за 1500лв.,но докато излезе нещо трябва да работи за колкото има за да оцелява,а не за да живее.аз не разчитам на помощ отникъде,мисля се за интелегентен.идеи за изкарване на пари без риск многократно надхвърлящи 1500лв имам няколко,но не мога да ги реализирам ,защото нямам примерно 30000лв които ще ги избия за помалко от два месеца.така,че да можеш и да искаш са различни неща

Авторdm (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 14:18

Ти брат или си идиот или се првиш на такъв.Къде В България заплатите са 1500 лв?Народа масово работи за около 350 лв,защото трябва да се яде,платят сметките и т.н.Мръщел се бил на 500 лв.Мръщи се бе.Ха кажи де дават толкова.За да дават толкова явно чорбаджиите не плащат всичко към държавата ,както на мен ми го вземат/работя в държавна компания/.Когато всички работодатели започнат да плащат всичко ,както аз плащам като държавен служител,тогава тази държава ще се оправи. Надявам се да стане до един месец.А ти спри да ръсиш простотии за 1500 лева

Тема колко си глупав самооонови [re: dm]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано26.11.06 17:01

Нищо абсолютно нищо не плащам на държавата и плюс това здраво ама здраво я ръся от реституция. Народа сте прости като гъзове след като мислите, че ще ви се оправят заплатите в ЕС. Това никога няма да стане, защото заплатите зависят от БВП, а не от еврофондовете, които има за цел развитие не на производствена, а на ПАЗАРНА инфраструктура, която няма да имам абсолютно никакъв ефект върху българската икономика и доходите на хората. Това е вашето наказание, че гласувахте за БСП през 1994та и сега за царя през 2001ва. Край с вашите надежди за високи доходи, край...

Тема Вижте.........нови [re: FileO99]  
Автор morska~valna (морско чедо)
Публикувано26.11.06 18:20

Ви задава такъв въпрос.............

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.