Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:39 17.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Знаете ли, че ... МТел таксува набирането?нови  
Автор Albena (новак)
Публикувано12.09.06 12:27

Знаете ли, че ... МТел таксува набирането?

Ако използвате роуминг и сте МТел абонат имайте предвид, че и да се свържете и да не се свържете с човека, който търсите ще ви вземат пари за времето от натискане на бутона за набиране до натискане на бутона за край на разговор (или набиране).
Лично за мен това е идиотщина - да се плаща за нищо. По-точно да се плаща и за това, че не може да се свържете с човека, който търсите. Баща ми беше в Италия. Връзката е била доста лоша и е правил опити да се свърже дълго време. Получи доста сериозна сметка за роуминг като беше говорил доста малко. Подаде оплакване и му отговориха любезно как става таксуването. А вие знаехте ли? И дали се таксува набирането при нероуминг?

Тема Re: Знаете ли, че ... МТел таксува набирането?нови [re: Albena]  
Авторcмoтaн (Нерегистриран)
Публикувано12.09.06 14:10

Aз искам да кажа едно на Mtel....На майка ви в устата ,копелета мръсни мошенници,

АвторMark (Нерегистриран)
Публикувано13.09.06 00:16

Ский са, не че нещо ама говориш глупости.

Бил съм в роуминг и таксуването е когато отсреща ти вдигнат. Аз правя така - проверявам си цените и начина на таксуване преди да замина и да натискам копчетата на телефона в чужбина.

Автор boby134 (непознат )
Публикувано19.09.06 20:37

Нищо ново под слънцето - крадеца си е крадец! А аз знаеш ли в какъв "хитър" номер съм ги хващал, denon? Звънял съм някому(от тяхната мрежа) или той на мен. След известно време - 2-3 или повече дена, пак ми "звъни" отсреща, или "аз" на него, даже от ИЗКЛЮЧЕН АПАРАТ и/или ИЗВАДЕНА КАРТА ...Сещаш се, нали, защо се прави това? - за да бъде набутан единия от двамата, "звънящия" де... Много биха казали: "айде сега с 30-50 стотинки-няма да обеднее никой" Е, да, ама на това му се казва КРАЖБА - във всички държави и на всички езици! Това как да го докажа, а? Да им "бръкна" в софтуера?! Абсурд!

Тема Re: Знаете ли, че ... МТел таксува набирането?нови [re: boby134]  
Авторina (Нерегистриран)
Публикувано20.09.06 17:37

Наистина таксуват набирането в роуминг преди да ти вдигнат отсреща. Този номер ми го скроиха и на мен по-миналата седмица. Сигурна съм, че тогава ми отчиташе разговор, потвърждава го сега и разпечатката ми. Има и свидетели, но какво от това.

Автор Чo :) (търся дипл. зад)
Публикувано21.09.06 01:53

Конкретната причина в Италия е

.
Препоръчително е предварителното проучване на тарифите и условията преди да се ползва роуминг.

Някой след като се е "опарил" от незнание, вместо да се обади и да попита опертора си, а после да пусне "Внимание" навсякъде му е по-леснно да ос... де 'що може ... е т'ва е манталитета.

Авторkapмeлитka (Нерегистриран)
Публикувано21.09.06 11:27

Разбрах го след като и мен ме изненадаха в сметката-отказах се от мтел завинаги!

Автор бaтKoлю (галфон)
Публикувано29.09.06 14:21

Това че ти и баща ти не сте проверили предварително си е лично ваш проблем. Да не казвам на какво се дължи ама ...

Апропо, дори и Глобул и Вивател ще те таксуват в Италия по този начин. Но това е съвсем друга тема.

Тема Откога чакам...нови [re: Albena]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано01.10.06 23:27

да започнат наистина да таксуват още от натискането на зелената слушалка

Да видиш колко бързо ще измрат клипаджиите
Сега да те светна, не те таксуват Мтел/Глобул/Вивател, много западни оператори имат - такса свързване, тя се начислява в момента на набирането (натискане на зелена слушалка).
Та виж си условията на оператора с който си в роуминг.

Welcome to the real world

Тема Смешнонови [re: Albena]  
Автор Eдинтип™ (wanted)
Публикувано02.10.06 06:48

Много сте ми смешни с тези твърдения, че Мтел лъжел в сметките. Защо трябва да ви мамят по този начин, докато си има съвсем легален начин да ви ограбват - ЧРЕЗ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ и те си правят това от 10 години насам. Аз съм си решил проблема - никога не съм им бил клиент и няма да им стана. Който иска да им бъде спонсор, да продължава. Но мисля, че хитрините на дребно нямат място, след като ограбването може да стане чрез най-високите тарифи за разговори в света.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.