|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
ЛЪЖИТЕ НА БАНКА ДСК!!!
|
|
Автор | DSK Rules (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.06 14:20 |
|
Изтеглихме кредит преди 1 година - 30 000 лв. за 20 години
Платихме безумни такси/управление, такса внасяне пари по разпл. сметка, такса преизчисляване, задължителни 100 застраховки живот и на апартамента...и т.н./
Не е това най-лошото. Сега плащаме лихва 9.8%, която на фона на другите банки 6.8-7.5 % просто е абсурдна. Искам да ми преизчислят процентите и се оказва, че е трябвало да подам молба до 1 та година, иначе се плаща на 9.8%. Искаха да си открия разпл. сметка-ОК, направих си 2, искаха да превеждам заплата по нея - ОК, искаха да плащам поне 2 комунални услуги - плащам 3- и кво оказа се , че ме правят на глупак. Имало клауза в договора, че до края на 1 та година е трябвало да изпълня тея неща. Аз съм подал молба за преизчисление на 14.02 - а кредита ми бил на 23.02. т.е. подал съм молбата в срок , но те са се забавили . И кво мога ли да осъдя най-скапаната банка-НЕ!!! Щото никой шибан адвокат не иска да се занимава. Сега искам предсрочно да закрия кредита - немога, защото са измислили , че трябва да им дам 5 % от общата сума или 1500 лв.
Айде кажете кой сега е номер 1?
п.п. За отношението на застаряващите лелки, които работят там - НЕ КОМЕНТИРАМ. Само ще кажа, че в БУЛБАНК или В ЦКБ ти правят кафе и ти говорят на ВИЕ:-...
| |
Тема
|
Re: ЛЪЖИТЕ НА БАНКА ДСК!!!
[re: DSK Rules]
|
|
Автор | бyл (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.06 15:07 |
|
пич не први една грешка два пъти- Булбанд е просто уникална.
и кафе няма да могат да ти предложат, само се подложи- такъв ще ти го втъкнат
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mapия (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.06 18:15 |
|
Ми ти си се преебал от самото начало защото си отишъл в тази банка!
| |
Тема
|
[re: бyл]
|
|
Автор | Бyл 2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.06 09:27 |
|
Абсолютно.
| |
|
Изчакай още малко. Чух че се очаква закон според който банките няма да имат право да искат допълнителни такси или проценти при предсрочно погасяване на кредит
Earls of black, flying high
Coming through the darkened sky
| |
Тема
|
|
|
Автор | пeдaнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.06 22:53 |
|
Напълно съм съгласен. Не си губете времето с ДСК, няма какво да се ядосвате, те са си такива. Какво да иска човек от Красимир Ангарски и унгарци. Изчакайте да се гласува законът и вземете кредит от друга банка за половината лихва, сетне се сбогувайте без нерви с ДСК. Вероятно след 2007 лихвите ще паднат още.
| |
|
бате, бачкал съм в банковата сфера, мога да ти кажа, че тея комунистически лелки дет са там, никога нема да си мръднат пръста да ти свършат работа,
преди известно време си закривах една сметка от преди сума време и имах невероятния късмет да ме обслужи едно млаод момиче. Резултатът е явен, минах за 5 минути, на съседните гишета им отнемаше по 20-25.
А ти искаш некой да направи нещо в твоя полза там, забрави просто
The One You Love To Hate
| |
Тема
|
|
|
Автор | Lora (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.06 09:06 |
|
Здравей, разбирам те много добре какво имаш предвид, но няма какво да чакаш, първо лихвите след 2007 няма да паднат чак толкова, второ всяка уважаваща себе си банка предлага услуга закупуване на кредит на друга банка, тоест нещо като предоговаряне само че към друга банка. Действай и успех!
| |
Тема
|
[re: Lora]
|
|
Автор | бoбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.06 12:49 |
|
За ДСК е коментирано надълго и на широко. С гафовете на служителите на тази банка може да се напише цял роман.Аз лично прекратих всякакви взаимоотношения с нея след,като служител на банката 5 мин. се опитваше да ми обясни,че е съвсем нормално да ми пратят згрешен пин-код за електронно банкиране на акуанта ми.
| |
Тема
|
[re: Lora]
|
|
Автор | piko (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.06 12:59 |
|
нарича се рефинансиране на кредит и всички банки с изключение на дск го знаят. даже нещо повече - когато лихвите паднат някои банки сами ти пращат писмо с предложение да си преподпишете договора.
дск има още много път да извървят докато си заслужат името банка. засега го правят в грешната посока.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|