|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Интернет доставчици?
|
|
| Автор |
Cлapтибapтфacт (магратеанец) |
| Публикувано | 19.06.06 13:20 |
|
|
Кой е най-добрият? Или всички са като бол.бг - от две седмици съм им клиент и вече 3 пъти ми спира интернетът за по 2-3 часа... Преди на Мегалан беше по-добре, но и там е имало такива ситуации.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.Редактирано от Cлapтибapтфacт на 19.06.06 13:21.
| |
|
Тема
|
Re: Интернет доставчици?
[re: Cлapтибapтфacт]
|
|
| Автор | teolili (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.06 20:57 |
|
|
За мен лично ADSL на БТК е най-добрия вариант, а и в момента е на промоция.
| |
|
|
|
Аз съм с ВГ мрежа и нямам никакви оплаквания интернета им прекъсва само като го удари гръм и го оправят за ден без дори да им звъня.
ПП а и имат голям сървър с почти всички филми които се въртят по торентите и не гониш коефицент
| |
|
|
|
хм, аз съм на Мегалан от 2,5 години, и досега е нямало интернет няколко дена по малко поради някакъв много трудно установяем проблем (изчезваше нета за по 20 секунди). Е, установиха го накрая, и компенсираха с ЦЕЛИ дни безплатно. Това беше нималата година лятото, оттогава май не ми е спирал нет-а (освен като не си го платя де :)
Just a genius
| |
|
Тема
|
[re: Blake]
|
|
| Автор | чyжд (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 19:25 |
|
|
Аз съм много доволен от интернета на Нет.бг.Няма никакво спиране и никакви проблеми!
| |
|
Тема
|
"Мегалан" са коректни.
[re: Blake]
|
|
| Автор |
MдП (`) |
| Публикувано | 26.06.06 15:01 |
|
|
Поддържам горното мнение.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | няkakъв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.06.06 15:26 |
|
|
Много зависи къде живееш в столицата Аз смених вече 2 фирми, щото ми писна от прекъсвания и тъпи обяснения и минавам на БТК далеч нв във всички квартали има качествени доставчици
| |
|
Тема
|
|
|
|
|
Много зависи къде живееш в столицата Аз смених вече 2 фирми, щото ми писна от прекъсвания и тъпи обяснения и минавам на БТК далеч нв във всички квартали има качествени доставчици
| |
|
Тема
|
|
|
|
|
| |
|
Тема
|
абсолютно вярно!
[re: няkakъв]
|
|
| Автор | Пoтpeceнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.06.06 16:28 |
|
|
самия факт, че мнението ти е тука цели 3 пъти, говори следното:
1 или Дир.бг пак има много заявки
2. или интернетдосстасвчика не ти е чи8тав!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|