|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Нахалството на БТК става голямо !
|
|
Автор | Ece Meca (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.06 10:10 |
|
Нахалството на БТК става безгранично. В пощенската си кутия намерих предложение за тарифни планове с абонаментна (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) такса 35 лв., 55 лв. и 75 лв. Говореното се плаща отделно.
На чужденците трябва ясно да се каже, че в България се плаща само това което е консумирано. Всякакви такси "мощност", абонамент", "електромер" и др. са нескопосани опити за измама и ускорено обогатяване. Явно примерът на Топлофикациите е заразителен и скоро ще осъмнем с такса "кабелна телевизия Василка", защото двама-трима от блока слушат, но всички останали ползват звука на аванта.
Отрежете кабелите и тръбите, да ви е мирна главата.
| |
Тема
|
Нахалството на пишещите срещу БТК става голямо !
[re: Ece Meca]
|
|
Автор | Max (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.06 16:09 |
|
Имам чувство, че щом някой види БТК почва да плюва - ама има или няма причина важното е да се плюва.
Не разбирам за какво ти е виновна в случая БТК - те ти правят някаква оферта (няма значение дали е за 1 лев или е за 35 - 75 лв). Като не ти допада офертата не се възползваш от нея.
Не мисля, че можеш да наричаш това 'нескопосани опити за измама и ускорено обогатяване'.
По тази логика може да кажеш, че Мерцедес, BMW, и т.н се опитват да правят 'ускорено обогатяване', защото предлагат коли за по 100-150 хиляди а има коли и за 20 хиляди.
| |
Тема
|
Re: Нахалството на БТК става голямо !
|
|
Публикувано | 13.06.06 17:04 |
|
Извинявам се, ако не съм разбран правилно.
Главното ми възражение не е срещу конкретната оферта, а срещу факта, че БТК ПРИБИРА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 10-20 ЛВ ОТ АБОНАТ (в зависимост дали е домашен абонат или служебен) ОТДЕЛНО ОТ ГОВОРЕНОТО !!!
За служебния си телефон плащам всеки месец ок. 21-22 лв. от които разговорите са 1 - 2 лв. И аз искам да си седя някъде и хората да ми плащат "абонамент", независимо дали правя нещо за тях или не.
Поздрави и бъдете здрави !
Есе Меса
| |
Тема
|
|
|
Автор | Max (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.06 18:34 |
|
Да БТК прибира защото им ги даваш.
Мойте родители (пенсионери) решиха, че им е скъпо и сега са с GSM с предплатена карта. Аз за себе си съм решил, че БТК ми е ОК като цена и си плащам... просто това е продукта които БТК предлага... като не ти харесва отиваш при Орбител, Мтел, Вивател, Глобул и т.н. Точно същото е като не ти харесва цената на хляба от 1 лев си купуваш от друг магазин за 50 стотинки.
| |
Тема
|
[re: Max]
|
|
Автор | Cuzdozemec (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.06 07:30 |
|
Добре не ми харесват услугите на БТК и отивам при един от мобилните оператори, но те конкретно не са конкуренция на БТК, защото тя не е мобилен оператор. Тя обслужва абонати на стационарни телефони. БТК няма конкуренция на този вид услуга и затова си позволява да диктува все още идиотски цени и правила в разрив с цивилизацията към която се стремим!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 14.06.06 09:26 |
|
Доколкото знам, целта на този форум е да се сигнализира за некачествеми стоки и услуги, което от една страна да предпази доверчиви консуматори от набутване, от друга страна да съдейства за повишаване на качеството на предлаганите услуги. Нещо като книгите за "Предложения и оплаквания", които на времето имаше във всеки магазин. За жалост повечето от репликиращите тръгват по най-малкото (умствено) съпротивление с коментари от рода на:
"като не ти харесва - не купувай"
"много си се набутал, знам къде е с 2 лв. по-евтино" и др. подобни.
В тази връзка е и дописката "Каква всъщност е идеята на този форум". Прочетете я (не е от мене, но е хубава). Сега е някъде на 3-та страница на форума.
Поздрави и бъдете весели и здрави.
| |
|
Всеки абонаментен план на БТК включва определено количество безплатни минути в собствената й мрежа.
Нещо ти е останало неясно за тези планове.
И ти да си весел и здрав.
ReadOnly: spectator@mail.bg
| |
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор | kaлинka (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.06 23:52 |
|
а не е вярно.. включва в населеното мяасто. ако си абонатка на село с 200 къщи много голям зор ще видиш да си намериш някой с който да ги изговориш!
| |
|
Ако купиш нещо, което не можеш да използваш пълноценно, то проблемите са поне два:
1) твой проблем е, че не си си правил сметката при купуването
2) проблем на продавача е, че не ти е обяснил коректно кое е най-добро за теб.
Аз съм прав, абонаментите включват безплатни минути. Има такива с включени само селищни, има и съчетаващи и селищни и междуселищни.
Проблем за бабите и дядовците в малки села е дали изобщо могат да ползват абонаментните планове на БТК, тъй като те могат да се окажат . Друга тема може би е дали и какъв телефон е необходим на баба от село с 200 къщи и каква част от пенсията й ще отива за тази цел.
Още по друга тема е що е селищен разговор. Току виж, зора на бабата да си изговори включените минути се оказал не толкова голям. Нямам предвид причината, че й е скъпо.
| |
|
Погледни пак предложението.
Май си се подвел за името на оператора, предлагащ тази оферта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|