|
Тема
|
Паркинги и гаражи-най- корумпираната инстанция!
|
|
Автор |
white_angel (херувим) |
Публикувано | 18.05.06 15:59 |
|
Какво да ви кажа, май не съм първия с подобна тема, но възмущението ми няма граница... та общо взето ето какво се случи: паркирах на "Пиритска" и "Отец Паисии", по точно в самата пресечка "Отец Писии", след 10 мин. колата ми я нямаше, влязох за малко в един магазин, беше вдигната като се досещате. Та- значи там знак за спирането забранено- няма, обаче от другата страна на "Пиротска"- където има такъв знак, колите на арабите си стоят най- спокойно и не подлежащи на никаква санкция!!!!!!!!! Арабина, който държи магазин за дрехи 2 ръка на самото кръстовище си беше паркирал колата най- демонстративно почти в самото кръстовище и си разтоварваше стока....... а аз със мижавата заплата от 250 лв, трябва да плащам и акт + парите, които ми взеха от паркинга. Е докога искам да запитам, това ще продължава и докога ще мълчим, и докога ще си даваме задниците на всякакъв род и тем подобни маймуни, който с ехидност и сарказъм, на по чаша кафе гледаха и се смееха, докато аз си търсех колата?????? ДОКОГАААААААААААААААААААААААААААААААААА?????????????????????????
| |
Тема
|
Re: Паркинги и гаражи-най- корумпираната инстанция!
[re: white_angel]
|
|
Автор | Maлинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.06 07:53 |
|
да за съжаление е така. Мене например са ме спирали КАТаджии и са се заяждали с мен, а пък през нас са преминавали по това време коли на които габаритите им не са светили.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bst (~!~) |
Публикувано | 21.05.06 11:57 |
|
Ако ти се занимава и знаеш как, може да спечелиш 200-300 лв. от това вдигане, трябва да осъдиш общината обаче.
В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst
| |
Тема
|
|
|
Автор |
USD () |
Публикувано | 21.05.06 14:52 |
|
Нещо не мога да схвана... какво общо имат АРАБИТЕ и търпимостта към тях с факта, че ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ са ти вдигнали колата?
| |
Тема
|
[re: bst]
|
|
Публикувано | 22.05.06 07:49 |
|
само 200 -300 лв?
Не си заслужава. Поне 200К-300К, и безплатно паркомясто за 5 години трябва да е иска!
| |
Тема
|
[re: USD]
|
|
Публикувано | 22.05.06 07:50 |
|
на арабелите не им ги вдигат... Малоумен ли си!?
| |
Тема
|
[re: Maлинa]
|
|
Автор |
USD () |
Публикувано | 24.05.06 22:48 |
|
Леле, маце, критическата ли те гони, ПМС-то ли напира... по-спокойно де.
Я сега пак да те питам, ама бавно, че да разбереш... какво са виновни АРАБИТЕ, че ПАРКИНГИ и ГАРАЖИ не им вдигат колите?
Ако ченгето глоби теб, а мен не за едно и също нарушение, кой е виновен, аз или той?
Хайде, помисли малко и пак пиши 
| |
|
|
|
|