Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 18.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови  
Автор3acerнaт (Нерегистриран)
Публикувано25.03.06 16:22

е опасност за всеки жп. любител, решил да се регистрира там. Ако мненията ти не се харесат на дадена група хора има реалната опасност да бъдеш обект на нападки, а в някои случай да станеш "звезда" на този клуб в някоя тема от рода на "Пострадали от ...". Да не говориме, че администратора на този "форум" грам не го е еня за това, че подопечните му юзъри фраскат интрижки насам - натам, правят си по две - три регистрации и въртят всевъзможни комбинации. С една дума, пазете се от интриги в този форум!

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: 3acerнaт]  
Автор3acerнaт (Нерегистриран)
Публикувано25.03.06 16:24

Мястото е това:

Извинявам се за неточния линк, даден по - горе!

Автор JZ441_7O1 (ел. звяр)
Публикувано25.03.06 16:37

Мястото, за което се говори е форумът "Български железници" на Йордан Циров. Да, плетат се интриги и то доста. Аз самият пострадах там от интригантство. Смятам, че нещата могат да се оправят, но администраторът не ще и дума да се каже за БАН на интригантите.

Не е важно да можеш да караш влака, важно е да можеш да го спреш!

Авторumrazna mi (Нерегистриран)
Публикувано26.03.06 01:40

nistina e viarno tova za foruma ima super mnogo zaiajdania i to predizvikani ot niakolko 4oveka te si znaiat koi sa

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: umrazna mi]  
АвторH (Нерегистриран)
Публикувано27.03.06 08:48

ЗНАм ГО ТОЗИ ФОрУМ И ИСТИНАТА ЗА НЕГО Е чЕ члЕНОВЕТЕ мУ СА В ЕДНА бАНДИтСКА ХАЙКА НАчЕлО С ЕДИН БОКлУК И лЮбОВНИК НА бИВША МИнИСТЪрКА лИцЕТО ВАрУЖАп
ТЕЗИ ХОрА СА КрАДцИ ЗАЩОТО КрАДАТ ОТ бДЖ И С ПАрИТЕ СИ ЖИВЕЯТ цАрСКИ

КОГАТО СЕ ОПИТАХ Да гИ рАЗОблича Като рАЗКАЗАХ кАК И КАКВО са КрАлИ мЕ ИЗГОНИХА ОТ фОрУмА ТОВА е ХОрА

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: H]  
Авторaнти-H (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 22:34

Ех аман от простотии

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: aнти-H]  
Автор posleden15O (непознат )
Публикувано31.03.06 22:15

KRADE2A VIKA DRAJTE KRADE2A!
sIGYREN/A LI STE,4E vie NE STE OT LUBITELITE NA INTRIGITE ...DE..
AIDE 4AO TI ZA SEGTA...

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: posleden15O]  
Авторнekoй cи! (Нерегистриран)
Публикувано02.04.06 19:47

Тука колко души точно са се изказали.2ма със сигурност,с мене 3ма!

Тема Re: ! ВНИМАНИЕ ИНТРИГИ !нови [re: нekoй cи!]  
Автор JZ441_7O1 (ел. звяр)
Публикувано03.04.06 11:16

И аз не знам колко наистина се изказват. Ако не греша, дотук трима, с мен 4-ма, но не съм сигурен. А написаното за интригите е вярно, въпреки, че един от баш интригантите, който се пише като kolega_ot_gara_Hoff и Apelyan се е изказал и тук и то сам против себе си. Този човек не веднъж засипваше въпросния форум с разни компромати, я против този, я проти онзи потребител и непрекъснато нагнетяваше напрежението. Друг е въпросът, че по лични съобщения отправяше заплахи от всякакво естество, за което неколкократно се сигнализира на администратора. Така Апелян беше баннат, но колегата от Хофф не и продължава да си пише глупости. Друг е въпроса, че в лицето на един протребител с локомотив сименс за аватар, въпросният Апелян намери съдружник и двамата почнаха да връткат всевъзможни интриги, включително и пасквила срещу мен. Някои хора от форума не разбират, че същите тия хора днес ще говорят против мен, утре против друг, докато накрая усерат и администратора, което ако стане той сам ще си е виновен, защото неколкократно го предупредих, но той не само, че не взе мерки, ами тръгна да говори глупости за това как съм бил лошо постъпил, че казах истината за интригантството в неговия форум. Въпрос на време е до кога колегата от Хофф ще се подвизава с това си име и кога ще се появи с някое още по - екзотично и ще продължи тормоза над форума. С писането в тгози клуб не целя да обидя някого, а само да предпазя настоящите и бъдещи потребители от въпросния многолик потребител, за да не изпищят и те, както изпищях вече не само аз, но и още двама - трима от форума.

Не е важно да можеш да караш влака, важно е да можеш да го спреш!

Тема Нищо ново под слънцетонови [re: JZ441_7O1]  
Автор Плaшимиp (непознат )
Публикувано03.04.06 16:52

Ами ако се огледаш и в този форум има такива. Хора без работа, които просто търсят с кого да се скарат, а написаното е все в един и същи стил. В лан-а на квартала имам бан за писане в този форум, вероятно поради "добро поведение" на някой такъв и мога да пиша само от работа. От ДИР отказаха да съдействат. Тъпият отговор беше да искам постоянен незнамкакъв си IP-адрес от доставчика си. Ами ако случайно не ми се плаща за такива "екстри"?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.