Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:02 18.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема MAERSK - най-тъпанарската и дебилска ....нови  
Автор maminsladak (дружелюбен)
Публикувано08.03.06 20:07

контейнерна линия...взимат много скъпо, и се разпореждат както си искат с тебе.

а офис служителите във Варна са тотални дупеблизци и дебили.

1. Не приемат пари в брой
2. Не приемат платежни за да ти пуснат контейнерите, искат си парите в банката и тогава ги организират за след 24 часа .

ТАКАВА била системата - директно в Дания отивали данните. Явно датчаните са топ тъпанарите на Европейския съюз.

Цитат: ние сме поставили условия за извършване на услугите и вие като клиент трябва да се съобразявате с тях.

В епохата на свръхпредлагането в световен мащаб, ПРЕВОЗВАЧА трябва да се съобразява с клиента.

Редактирано от maminsladak на 08.03.06 20:08.

Тема Re: MAERSK - най-тъпанарската и дебилска ....нови [re: maminsladak]  
Автор JZ441_7O1 (ел. звяр)
Публикувано08.03.06 20:31

Два пъти в месеца ми се случва да мъкна по 40 контейнера на тази фирма от и за Гърция, къде отиват, но на отиване масата е 570 - 600 т, а на връщане са определено пълни - 1400 тона за общо 41 контейнера, значи някой все пак им се доверява да ползва услугите им.

Не е важно да можеш да караш влака, важно е да можеш да го спреш!

Тема Re: MAERSK - най-тъпанарската и дебилска ....нови [re: JZ441_7O1]  
Публикувано08.03.06 23:06

разбира се че има

Мерск предлагат най-голям и всеобхватен сервиз..почти навсякъде.

Но въобще не са гъвкави, а повечето контейнери идват букирани някъде отвън, и те тук са само едни събирачи на пари. И затова не им пука имат ли нямат ли клиенти в БГ. Защото клиентите товародатели са навън.

Редактирано от maminsladak на 08.03.06 23:08.

Автор Please Disturbb ()
Публикувано09.03.06 10:45

Сладък,
Маерск са една от най-големите фирми в света. Това, че варненските служители са дебили е друг въпрос - оплачи се на началството им.

Относно плащането в брой - съвсем нормално е да се работи с банки. Доколкото знам, плащането в брой не е популярно никъде по света, особено , когато говорим за спедиторство и големи суми.
Така, че не разбирам какъв е проблема. Целият свят работи с банки

ПС. Да не говорим, че в другите държави има закони за произход на парите и т.н. т.е транзакции на суми над определено ниво, директно се пращат на данъчните.
та затова.

Редактирано от Please Disturbb на 09.03.06 10:48.

Автор Please Disturbb ()
Публикувано09.03.06 10:52

В епохата на свръхпредлагането в световен мащаб, ПРЕВОЗВАЧА трябва да се съобразява с клиента.

Превозвача трябва да се съобразава със законите и да лавира между законодателствата на различните държави.

Явно мисълта на клиента не достига до тооооооолкова далече.

АвторKykyлинa (Нерегистриран)
Публикувано09.03.06 12:06

Абе аз мога да ги оправдая... Знаеш ли с колко фирми и фирмички съм се сблъскала, като съм и раздавала кредит...
Ще платят казват и.... след 100 години...

Тема Re: MAERSK - най-тъпанарската и дебилска .... [re: maminsladak]  
Автор SoulMate (агне)
Публикувано10.03.06 16:56

По отношение на топ-тъпанарите на европейския съюз аз казвам, че това са белгийците.

Тема Re: MAERSK - най-тъпанарската и дебилска ....нови [re: Please Disturbb]  
Публикувано12.03.06 12:13

когато си платил 5 х 6000 долара и трябва да доплатиш 60 евро, а докато не ги получат в банковата си сметка не ти пускат контейнера и ти начисляват демюрейдж за престоя... на това какво му казваш?

Тема Re: MAERSK - най-тъпанарската и дебилска ....нови [re: Please Disturbb]  
Публикувано12.03.06 12:20

говориш сякаш си служител в бранша.

Не мисля че мисълта на клиента трябва да стига далеч. Клиента си плаща за сервиза..това е. Плащам си и искам резултати..а не : ама то сега трябва да минат 24 часа за да може да ви издам фактура..ама то парите не са дошли по сметка нищо че носите платежни.. ще чакате

Автор Please Disturbb ()
Публикувано13.03.06 12:40

когато си платил 5 х 6000 долара и трябва да доплатиш 60 евро,

Е, виж сега, това е друг въпрос. Не знам как са се организирали във Варна, така ли беше?
Пък и вината май е в банковата система, защото на мен ми отнема секунди да си проверя транзакциите по сметките, а превеждането на пари между банки, още по-малко секунди
Та, май проблема е в това, че преводите се бавят?!
Абе биснес в БГ, си е чисто надбягване с препятствия

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.