Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:52 18.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Внимавайте със софийските таксита!нови  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано20.02.06 11:37

Рядко ползвам такива,но преди няколко дни ми се наложи.За шофьорите, таксиметрови апарати като че ли вече не съществуват.Всичко става на предварителна уговорка и пазарене.Ето и примерите ми.1.Хотел Плиска-Дианабад /около 3 км./-цените варират между 15 и 20 лева.2.Медицинска академия-Дианабад-около 15-16 лева.3.Дианабад-Централна гара-20 лева.Други цени не признават.Рядко има, не толкова големи лакомии и все-пак човек си свършва работата,но при цени съвсем не по таксиметровия апарат.
Така че,внимавайте с тези, самозабравилите се...

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита!нови [re: Ивo]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано20.02.06 12:16

емиии елементарно, но близко до акъла - посочените от теб места са обсебени от "хиени"... като ти каже някой нещо такова, просто слизаш, отиваш 10 метра настрани, и си хващах НОРМАЛНО такси от някоя фирма, а не копърките дето чакат да забогатеят с 1 курс...

Just a genius

Автор Blake (извънземен)
Публикувано20.02.06 12:17

освен това, ако влезеш в таксито с въпроса "колко ше ми струва от точка А до точка Б", бъди сигурен, че веднага апарат се включва на 18-та тарифа

Just a genius

АвторOлeлe (Нерегистриран)
Публикувано20.02.06 12:38

всички са страшни мошеници това всеки го знае

Автор Sweet Sorrow ()
Публикувано20.02.06 13:01

В такъв случай си хващаш едно ОК такси и всичко е на 6

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита! [re: Sweet Sorrow]  
АвторБexc (Нерегистриран)
Публикувано20.02.06 13:08

da be da ... drug pyt!!!

6to ne vidi6 temata za okejcite
samo vij kolko otgovora ima!!!

te sa naj golemite gadnqri ot si4ki

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита!нови [re: Бexc]  
Автор Sweet Sorrow ()
Публикувано20.02.06 13:48

Издънки има при всички таксиметрови компании, но аз се возя с тази от както се помня и досега проблем не е имало...

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита!нови [re: Sweet Sorrow]  
АвторAйдe дe (Нерегистриран)
Публикувано20.02.06 13:55

айде де...

само виж темата в съседния клуб

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита!нови [re: Aйдe дe]  
Автор Sweet Sorrow ()
Публикувано20.02.06 17:29

Дя, видях я още преди да постна предишното си мнение. Сигурно е така, определено има какво да се желае от таксиметровите услуги като цяло, но не мога да приема изказвания от типа "te sa nai golemite gadnqri ot si4ki" при положение, че има още по-фрапиращи случаи и по-големи измамници...

Не ми се вярва да е просто въпрос на късмет, че при мен не е имало проблем с тази компания за цялото време, през което използвам техните услуги. Надявам се и за напред да няма... И в крайна сметка всеки да избира това, което отговаря на критериите му :)

Тема Re: Внимавайте със софийските таксита!нови [re: Sweet Sorrow]  
АвторAнreл (Нерегистриран)
Публикувано20.02.06 19:49

ВИНАГИ с големите фирми има много проблеми - там работят хиляди шофьори, обикновено събирани от кол и въже, шофьор може да стане всеки.

Ти или си луда късметлийка или не си искрена (или си заинтересована)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.