Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 30.12.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема Z-Fashion - няма наличност!нови  
Автор tedche (баПка)
Публикувано12.11.05 15:23

В последния брой на Космополитан имаше брошурка на фирма Z Fashion. Произвеждат дрехи - плетени. Харесаха ми няколко модела, отидох на сайта, регистрирах се и си поръчах. Обща стойност на сметката - 82 лв.
В условията за доставка пише, че тя ще се осъществи до 3 дни! Можех да си избера как да платя - по банков път, през e-pay... Аз нали съм недоверчива - избрах с наложен платеж при доставката!
Правя поръчката и никакво уведомление, че е приета... На др. ден звъня да питам какво става - да приета е поръчката, но НЯМАТ НАЛИЧНОСТ в момента, поради ОГРОМЕН ИНТЕРЕС. ЗА това вместо до 3 дни ще ми доставят поръчката до 10!
Доста неудобно, щото все пак сумата не е малка, оставила съм си служебния адрес (у нас едва ли ще дойдат да ми я доставят след 20.00 часа и преди 7.00), а не мога да вися нон-стоп там! На всичкото отгоре не знам и приблизително по кое време ще я доставят!
Звъня след седмица да питам какво става - и получавам същия отговор! Нямаме наличност в момента - до 10 дни. Е как бе, викам. Нали преди седмица бяха 10 дни! Нали пише до 3 дни! То ще им мине модата на парцалите доде ми ги достгавят! И как така правят рекламна кампания като не могат да я обезпечат?!
И оня от телефона ми вика, че съжалявал ма така било! Щом съм искала дрехи от тях - да си чакам! И я отказах тъпата поръчка.
Най ме хвана яд, че от Франция като си поръчам нещо (в редките случаи, в които се шипва до БГ), ми носят нещата максимум за седмица! - а това е най-дългия срок и за доставката не плащам нищо! А тия тъпаци за да ми ги доставят от Люлинския им склад им отнема поне 20 дни и ме чарджват с 4 лева отгоре! Много ме е яд на такива "бизнесмени".
Съветвм ви да не си вземате нищо от тях, въпреки че не са им лоши моделите и са на сравнително прилична цена.
Просто отношението им е УЖАСНО! А такива като тях са много!

Тема Re: Z-Fashion - няма наличност! [re: tedche]  
Автор mei_z (неопределена)
Публикувано13.11.05 21:35

и аз си бях харесала няколко блузки на Z-Fashion, но реших да се завлека до магазина им в Люлин (незнам си коя част), за да си ги взема от там. и каква изненада само-и в моя случай нямаха в наличност. започнаха да ми говорят как били взети нещата в изложбената им зала, да съм проверяла след седмица, но пак едва ли щяло да ги има номерата и разцвтките, които аз искам и т.н. в крайна сметка не се върнах нито следващата седмица, нито по-следващата, нито никоя...

Тема Re: Z-Fashion - няма наличност!нови [re: tedche]  
Автор SoulMate (черешке сладка)
Публикувано14.11.05 17:57

Лелеее, добре че не си платила по банков път :))))

“Интелигентността е рожба на чувството за глупост”

Тема Браво момичетанови [re: mei_z]  
АвторTpeли (Нерегистриран)
Публикувано15.11.05 13:23

Добре, че се зачетох! И аз планирах поръчка, но ще пропусна, предвид коментарите Ви. Имат хубави дрешки, но ако и изработката им е като обслужването, което научавам че е на кофти ниво...

Тема Re: Z-Fashion - няма наличност!нови [re: tedche]  
АвторAlien (Нерегистриран)
Публикувано15.11.05 16:57

След повече от 20-дневно чакане току-що си отказах поръчката. На въпроса ми кога все пак ще пристигне въпросната пратка получих отговор "Незнам, чакащите са тоооооооооооолкова много"!? Ми то ще стане време бански да си купувам докато се сетят да изпратят въпросните пуловери. На всичкото отгоре когато направих паръчка на сайта им никой не счете за нужно да предупреди, че наличността е изчерпана и поръчките пристигат не след 3 дни а след бог знае колко месеца.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.