Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 22.10.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ТОПЛОФИКАЦИЯ  
Автор angel_sin (коткообожател)
Публикувано27.10.05 17:18

има ли по-дебилска история ? Искам да ги разкарам от къщата ми ! Как е възможно да съм длъжна да плащам за нещо, което не желая !!!! Не ми трябва нито "парното" им, нито "топлата" им вода !

Тема Re: ТОПЛОФИКАЦИЯнови [re: angel_sin]  
Авторlud (Нерегистриран)
Публикувано28.10.05 17:12

ами имаше май един сличаи в Русе. Един човек, който се бил отказал от парното и решил да не плаща такса мошност.
За целта хванал флекса и им резнал тръбите които минавали през неговата собственост. Топлофикация завела дело стрщу него.... мотали се там нещо.... но най- накрая той ги беше осъдил в стразбург....
но това е само слух....
ако искаш пробвай...:-))))

АвторДyнaпpeнoв (Нерегистриран)
Публикувано31.10.05 14:06

Измамата е пълна.

Искат пари дори и да си спрял всички радиатори, защото (вероятно) от съседните апартаменти към теб се прецежда топлина. Ами ако аз си купя 1-2 климатика и направя при мен по-топло, отколкото е в съседните апартаменти. Тогава от мен към тях ще преминава топлина - някой ще ми плати ли нещо? А ако аз си пусна музика и някой слуша на аванта - ще ми плати ли.

"Нищо не е толкова сложно, колкото изглежда и никой не е толкова умен, колкото се мисли" (Бай Дефаул)

Тема Re: ТОПЛОФИКАЦИЯнови [re: Дyнaпpeнoв]  
Публикувано31.10.05 17:49

По моему: НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ПЛАЩА за "блага", които идват до нас през стената на жилището. Такива са например: топлина (или студ), музика, говор, миризми (например на лучена яхния).
Когато през стените има транспорт на някаква медия, това става без нашето изрично съгласие или несъгласие, благодарение единствено на физичните закони и на лошата изолация на вътрешните стени. Какво би било, ако си изолирам стените със стиропор - пак ли трябва да плащам такса "мощност".

Законът за топлофикацията е технически неубедителен, несправедлив и безчовечен.

Автор.... (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 11:09

А човечно ли е да те
издържат хората, които си плащат?

Тема Re: ТОПЛОФИКАЦИЯнови [re: lud]  
АвторX (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 11:17

Аз ако съм ти съсед бих ти
отрязал пишката

Тема Re: ТОПЛОФИКАЦИЯнови [re: ....]  
АвторSeb (Нерегистриран)
Публикувано03.11.05 00:51

Това от горният пост е много тъпо твърдение:
А човечно ли е да те
издържат хората, които си плащат?

1.Никой не ме издържа,с климатик съм и при мен е по-топло.Аз ги издържам
2.За да плащат по-малко плащам такса мощност без да ползвам парно.Пак аз ги издържам.
3.През хола ми минават тръби който ми пречат.Пак аз ги издържам.

Повечето хора който са се отказали от парното са в моето положение,така че обясни ми моля те се как се оказва така,че те да ме издържат.

Тема Re: ТОПЛОФИКАЦИЯнови [re: Seb]  
Автор...... (Нерегистриран)
Публикувано03.11.05 10:23

Много просто -
пускаш климатика само
когато е много студено -
през останалото време си
на аванта
Такива като тебе знаеш ли
колко сме ги виждали

Публикувано03.11.05 10:30

Хора, не спорете за ясни неща.
Не може да има "услуга" и да се иска заплащане за нея, ако тя не е договорена писмено или устно. То е все едно, аз да посоля яденето на някого и да поискам 0.10 лв заплащане за труда. Или да отида да измия колата на съседа, без да ме е молил. Ами че той може да обича по-мръсна кола.

АвторToплoфиkaция (Нерегистриран)
Публикувано03.11.05 10:33

То това си влиза
в избора на жилището -
със или без ТЕЦ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.