Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема М-ТЕЛ мошеницинови  
АвторCтaн (Нерегистриран)
Публикувано18.09.05 16:58

Днес, 17.9.2005 бе обявен от М-Тел за ден в който ще може да се говори безплатно в тяхната мрежа! Нищо подобно - от сутринта опитвам да проведа раговори вече 15 пъти! Не става, просто не се свързвам в тяхната мрежа. Даже не искам да е безплатно- не става!Наложи се от мобилния телефон да се обаждам на стационарен телефон на БТК- веднага се свързах! Някой ще каже - претоварена е мрежата- не е така! При опит да се свържа с М-Тел мобилен телефон-не може , веднага след това при опит да се свържа с БТК, или Глобул-става! Това е някакъв ужас! Да спрат да лъжат!

Тема Re: М-ТЕЛ мошеницинови [re: Cтaн]  
Автор tedche (баПка)
Публикувано18.09.05 19:25

И аз днес цял ден не мога да се свържа с М-Телски номер! Баси отврата! А имам да проведа важни разговори. И имам само м-телски номера!
Голяма отврат и вече взех да се изнервям

Авторdaf (Нерегистриран)
Публикувано19.09.05 01:15

претоварване може да е при твоята клетка, или в отсрещната (номера който търсиш).

т.е. ако при теб клетката е била ок, а при човека, който си търсил е била в натоварена - това обяснява ситуацията.

иначе и аз се присъединявам към оплакването ви - пропуснах куп важни разговори заради тази прИмоция.

Автор __Mepakлия__ (член)
Публикувано19.09.05 09:41

Принципно нямаше кой знае какви проблеми с мрежата, в големите градове си бачкаше добре, от време на време не се набираше от първия пут номера, но от втория ставаше, от 50 разговора ми се случи два пути. Проблеми са малките градове и села, там се претоварваше яко мрежата, по десет минуте трябваше да набирам за да се свържа.

Тема Re: М-ТЕЛ мошеници [re: tedche]  
АвторПЪPBAHOBA (Нерегистриран)
Публикувано20.09.05 03:06

Неделя 18.09.2005г. Прекрасен слънчев ден.
Решаваш да се обадиш на приятел, за да изпиете по бира навън. Вдигаш телефона и... нищо! Просто чуваш странен музикален сигнал, от който разбираш, че просто не можеш да се свържеш! Опитваш пак и пак и пак... Резултат – няма!
След около 20 неуспешни опита да използваш мобилния си телефон по предназначение започваш да се чудиш: “Как е възможно!?! Та аз съм абонат на най-големия GSM оператор в България – МОБИЛТЕЛ ! “
Същия ден, някъде другаде в България. Един от ТРИТЕ МИЛИОНА абонати на най-престижния мобилен оператор се опитва да се свърже с бизнес партньор! Важно е! Утре ще има сделка за много пари. Човекът опитва пак и пак, но.....отново онази досадна неидентифицирана мелодийка, която ти казва: “НЕ СТАВА”!
Малко по-късно, през деня млада майка се прибира с детето си от пътуване в провинцията. Внезапно колата се разваля насред пътя. “Няма страшно” – казва си жената – “ще звънна на мъжа ми да дойде”. Да – ама не! Отново онзи странен сигнал. Нищо, че вчера въпросната дама е платила чинно поредната си сметка и абонамент към М-TEL, разчитайки, че при нужда ще може да се възползва от услугата им.
И така един прекрасен неделен ден се превръща в кошмар за 3 милиона българи. Защо? Ами много просто – те всички са абонати на МОБИЛТЕЛ, а операторът им е направил изненада-подарък – ден за БЕЗПЛАТНИ разговори.
Звучи прекрасно! Колко фирми днес в България могат да се похвалят, че дават нещо без пари на клиентите си?
Всичко това обаче породи у мен някои въпроси, на които не можа да ми отговори нито един от операторите и служителите на МОБИЛТЕЛ.
А именно: Как да говоря безплатно, като не мога да се свържа с никого???
Защо М-TEL предлага на клиентите си нещо, което всъщност няма ( т.е. техниката им не позволява 3 милиона едновременни разговори)?
Ще ме обезщети ли операторът за пропуснати срещи и провалени важни телефонни разговори, поради което съм загубила пари?
За кого е направена тази промоция – за сериозни клиенти на фирмата, които плащат между 50 и 200 лева месечна сметка или за ученици и безработни студенти, които си зареждат ваучери “Прима” – 2 пъти годишно?
И накрая – наистина ли компанията е толкова богата , силна и престижна, че може да си позволи да си направи реклама за сметка на удобството на абонатите си?
Като потърпевш абонат бих искала да обясня на “великия GSM оператор”, че когато човек има нужда от телефона си, той ще си плати и ще си свърши работа, а когато не иска да говори, той просто ще го изключи. Абсолютно недопустимо е операторът да определя кога клиентите му ще могат да говорят и кога – не.
Докато пишех мина реклама на МОБИЛТЕЛ, че е гласът на 3 300 000 българи. Тези българи, тази неделя бяха неми!
А M-TEL утре ще трябва да сменят рекламата си ,защото абонатите им ще бъдат поне с един по-малко!
“ M-TEL – ТОВА Е ТВОЯТ ГЛАС”..... ГЛАСЪТ КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОЛЗВАШ В НЕДЕЛЯ!

Тема Re: М-ТЕЛ мошеницинови [re: ПЪPBAHOBA]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано21.09.05 20:03

Подкрепям!

Към мен имаше един безплатен разговор - майка ми реши, че трябва да се възползва от безплатното лафене... Не я оставих да разтяга локуми, щото си имам работа. Частния бизнес няма почивен ден... Но това беше рано сутринта в неделя. А защо аджиба нямаше възможност на който му ТРЯБВА телефона - да го ползва, та дори и срещу заплащане в иначе така обявения безплатен ден!?!? Защо!?!?!? За да ме нерви целия ден това, че трябва да тичам до телефон на БТК, какъвто аз лично нямам, или да паля колата, и да отида офлайн да говоря с човека, който ми трябва... Два пъти го правих, на третия се оказа, че човека ми е излязъл "за 10-тина минутки"... В нормална ситуация бих казал: "Няма проблем, ще му звънна на мобилния...". . Кретените въобще не са помислили, че някой, който си плаща, може да поиска ГАРАНТИРАНА връзка... Е, нямам думи. Направиха кефа на ромите с "Прима" за сметка на частниците, за които и този ден беше работен с така "необикновената" идея за оцеляване на бизнеса на и без това изтънелия пазар...

Щирлиц

АвторMtel-pfyyy (Нерегистриран)
Публикувано22.09.05 07:43

Az sum na Mtel - skapani i jalki murlja4i sa! Absolutni kreteni....i takiva zizii...samo yveli4avat taksite i vsi4ko ostanalo.....mrusni iz4adija!!!!

Автор 3aдoвoлявaщ (подбиращ)
Публикувано29.09.05 22:49

Мда, кошмарен ден! С жена ми и малката дъщеря отиваме на Илиянци да пазаруваме и се разделяме - разбира ме се че ще се чуем по телефоните за да си тръгнем.
Да ама не!
После ги броих - точно 42 набирания докато успея да я чуя!
Кошмар! Гати излагацията!

Много отговори са

Тема Re: М-ТЕЛ мошеницинови [re: 3aдoвoлявaщ]  
Автор Xъpмaяни Гpeйнджъp (ученолюбива)
Публикувано30.09.05 20:56

А, аз сутринта се свързах и си говорих със Светла към 20 минути, и после си говорих с баба! Нямаше никакви проблеми! Чак към вечерта не можеше вече да се свързвам!

Не позволявай на страха да проваля живота ти!!!

АвторNiama (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 19:30

Mi kato ne vi haresva m-tel ima i drugi, na koito mrejata v mladost prez den ne im raboti. ne samo v nedelia edin pyt na 10 godini, ami vsiaka sedmica se sluchva. smotaniaci. taka che izberete si. tova e vashe pravo

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.