Тема
|
za sms international
|
|
Автор |
ld17 (непознат
) |
Публикувано | 16.02.05 16:16 |
|
Zdraveite!Njakoi patuval li e do Ispanija sas "SMS-international"i kakvi sa mu vpechatlenijata.Poluchih po poshtata "podarak nagradno patuvane"i zatova reshih da proucha kak sedjat neshtata,tai kato ne vjarvam,che e vazmojno da se pravjat takiva "podaraci"...Blagodarja predvaritelno!
|
|
Тема
|
Re: za sms international
[re: ld17]
|
|
Автор | Aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.05 10:29 |
|
Бягайте далеч! Фирмата е пирамида!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | cmc (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.05 23:40 |
|
KATO PARVO FIRMATA E CMC :))
KATO VTORO AZ HODIH DO ISPANIA I ME NASTANIHA V SUPER APARTAMENT, SA6TO MI PRETSTOI PATUVANE DO TENERIFE KOETO 6TE SI GO IZPOLZVAM.
GADNO MI E KOGATO HORA KOITO PO PRINCIP NAI-VEROIATNO NIAMAT PARI DA SI ZAKUPIAT BILETITE KOMENTIRAT ZA KOMPANIATA CMC. TE PODSIGURIAVAT NO6TUVKITE A PATNITE RASHODI I HRANATA E ZA SMETKA NA ISPOLZVA6TITE VAU4ERA.AZ SE PRISAEDINIH KAM TIAHNIA KLUB I IMAM DA DOPLA6TAM O6TE 3000 EUR KOITO 6E GI PLATIA SLED PATUVANETO V TENERIFE. ZA VSI4KI KOITO SA POLU4ILI POKANA OT TIAH.HODETE NA PREZENTACIATA I 6TE VI STANE IASNO KAKVO PREDSTAVLIAVAT. 
|
|
Тема
|
[re: cmc]
|
|
Автор |
¤ Cтeфaн ¤ (мълчалив) |
Публикувано | 11.06.05 11:51 |
|
Като не е пирамида, какви са тия евро, дето имаш да доплащаш?
|
|
Тема
|
|
|
Автор | in the club (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.05 16:56 |
|
kupih si produkta koito struva 4850 evra- t.e. imam da pla6tam o6te 3000.
mejdu drugoto, nagradata si pe4eli6 tei ili ina4e.
vsi4ki drugi hora koito biaha na prezentaciata si vzeha nagradite bez da kupuvat.
|
|
Тема
|
[re: cmc]
|
|
Автор |
!чepeшka (master) |
Публикувано | 11.06.05 17:43 |
|
Има ли проблем да пишеш на кирилица и с малки букви?

Я да видим разбрах ли идеята на СМС интернешънъл:
Отиваш на презентация. Презентират ти продукти. Може да купиш, може да не купиш (желателно е да купиш). Пр всички положения получаваш подарък за посещението. Подаръкът е нощувки в хотел някъде по света. Ти сам си плащаш пътя и храната.
Баааси подаръка! 6-700 евро за самолетче, стотина за храна и дребни разходи по престоя...Не мога да оценя такъв подарък някак.
ПС Множественото число на еврото е евро! Едно евро, три евро, петстотин шейсет и три евро....
|
|
Тема
|
[re: !чepeшka]
|
|
Автор | haha (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.05 16:09 |
|
AMI HODI NA PO4IVKA V PRIMORSKO TOGAVA :))))))))) TAM S 400 LEVA 6E SI IZKARA6 SUPER !!!!!!!!!!!!!!  
|
|
|
Не бери грижа за почивката ми, ако обичаш! Нямам нужда от съветите ти, използвай ги за себе си!
Възнамерявам да живея вечно...и засега успявамРедактирано от littlecherry на 13.06.05 16:13.
|
|
Тема
|
[re: in the club]
|
|
Автор | banan (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 23:02 |
|
Oho da ne se pritesniavam za po4ivkite ti ? Hahahah mai naistina obi4a6 selski turizam :))))))))
Az si imam moi po4ivki i grija se za tiah. A ti 4ere6ke pravi kakvoto iska6 i moje6 :(((((((((((( .............
|
|
Тема
|
[re: !чepeшka]
|
|
Автор | Лyдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.05 07:37 |
|
тази котка лично мене ме дразни!