Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема za sms internationalнови  
Автор ld17 (непознат )
Публикувано16.02.05 16:16

Zdraveite!Njakoi patuval li e do Ispanija sas "SMS-international"i kakvi sa mu vpechatlenijata.Poluchih po poshtata "podarak nagradno patuvane"i zatova reshih da proucha kak sedjat neshtata,tai kato ne vjarvam,che e vazmojno da se pravjat takiva "podaraci"...Blagodarja predvaritelno!

Тема Re: za sms internationalнови [re: ld17]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 10:29

Бягайте далеч! Фирмата е пирамида!

Авторcmc (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 23:40

KATO PARVO FIRMATA E CMC :))
KATO VTORO AZ HODIH DO ISPANIA I ME NASTANIHA V SUPER APARTAMENT, SA6TO MI PRETSTOI PATUVANE DO TENERIFE KOETO 6TE SI GO IZPOLZVAM.
GADNO MI E KOGATO HORA KOITO PO PRINCIP NAI-VEROIATNO NIAMAT PARI DA SI ZAKUPIAT BILETITE KOMENTIRAT ZA KOMPANIATA CMC. TE PODSIGURIAVAT NO6TUVKITE A PATNITE RASHODI I HRANATA E ZA SMETKA NA ISPOLZVA6TITE VAU4ERA.AZ SE PRISAEDINIH KAM TIAHNIA KLUB I IMAM DA DOPLA6TAM O6TE 3000 EUR KOITO 6E GI PLATIA SLED PATUVANETO V TENERIFE. ZA VSI4KI KOITO SA POLU4ILI POKANA OT TIAH.HODETE NA PREZENTACIATA I 6TE VI STANE IASNO KAKVO PREDSTAVLIAVAT.

Тема Re: za sms internationalнови [re: cmc]  
Автор ¤ Cтeфaн ¤ (мълчалив)
Публикувано11.06.05 11:51

Като не е пирамида, какви са тия евро, дето имаш да доплащаш?

Авторin the club (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 16:56

kupih si produkta koito struva 4850 evra- t.e. imam da pla6tam o6te 3000.
mejdu drugoto, nagradata si pe4eli6 tei ili ina4e.
vsi4ki drugi hora koito biaha na prezentaciata si vzeha nagradite bez da kupuvat.

Тема Re: za sms internationalнови [re: cmc]  
Автор !чepeшka (master)
Публикувано11.06.05 17:43

Има ли проблем да пишеш на кирилица и с малки букви?

Я да видим разбрах ли идеята на СМС интернешънъл:
Отиваш на презентация. Презентират ти продукти. Може да купиш, може да не купиш (желателно е да купиш). Пр всички положения получаваш подарък за посещението. Подаръкът е нощувки в хотел някъде по света. Ти сам си плащаш пътя и храната.

Баааси подаръка! 6-700 евро за самолетче, стотина за храна и дребни разходи по престоя...Не мога да оценя такъв подарък някак.

ПС Множественото число на еврото е евро! Едно евро, три евро, петстотин шейсет и три евро....

Тема Re: za sms internationalнови [re: !чepeшka]  
Авторhaha (Нерегистриран)
Публикувано13.06.05 16:09

AMI HODI NA PO4IVKA V PRIMORSKO TOGAVA :))))))))) TAM S 400 LEVA 6E SI IZKARA6 SUPER !!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: za sms internationalнови [re: haha]  
Автор littlecherry (master)
Публикувано13.06.05 16:12

Не бери грижа за почивката ми, ако обичаш! Нямам нужда от съветите ти, използвай ги за себе си!

Възнамерявам да живея вечно...и засега успявам

Редактирано от littlecherry на 13.06.05 16:13.

Тема Re: za sms internationalнови [re: in the club]  
Авторbanan (Нерегистриран)
Публикувано22.06.05 23:02

Oho da ne se pritesniavam za po4ivkite ti ? Hahahah mai naistina obi4a6 selski turizam :))))))))
Az si imam moi po4ivki i grija se za tiah. A ti 4ere6ke pravi kakvoto iska6 i moje6 :(((((((((((( .............

Тема Re: za sms internationalнови [re: !чepeшka]  
АвторЛyдa (Нерегистриран)
Публикувано23.06.05 07:37

тази котка лично мене ме дразни!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.