Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 30.12.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема cmc internationalнови  
Авторkzar (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 10:56

Някой може ли да ми каже нещо за тази фирма? Изпратили са на свекър ми писмо, че печели някаква екскурзия. Правели някаква рекламна кампания в България та видите ли той печели .Според мен са поредните, които искат да прецакат хората.

Тема Имам дежа вю!!нови [re: kzar]  
Автор Soul_Mate (черешка бях...)
Публикувано29.06.05 16:31

Не гледаш ли темите, пуснати преди ден-два?

Хайде, чети

Възнамерявам да живея вечно....и засега успявам.

Тема Re: cmc internationalнови [re: kzar]  
АвторCMC Meниджъp (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 21:39

Здравейте,
Казвам се Стефан Дюлгеров и съм един от мениджирите на СМС. Нашата компания се занимава с маркетинг на туризъм. Предлагаме около 4000 дестинации по целия свят. Три от тези 4000 предоставяме на нашите гости, понеже и трите са ни безплатни. Това са така наречените флаи анд баи седмици.
С поканата която сме изпратили на свекър ви, той може да доиде на наша презентация и да получи една от дестинациите които ние предлагаме като промоционално патуване. И в трите дестинации ние поемаме нощувките, а пътя и храната биха останали за сметка на свекър ви, като за тях той може да се обърне към нас или към агенция избрана от него.
На презентациите, които правим представяме нашият продукт, който е свързан с туризма. Ако на някой от нашите гости му допадне това което ние предлагаме е добре дошъл да си го закупи и да го използва.
Държа да подчертая, че промоционалното пътуване, опоменато в поканата на свекър ви не е свързано с покупка на нашият продукт. Ако искате заповясайте в офиса ни и ще ви покажа резервации на хора които са ходили или в Тенерифе или в Доминиканската Република или в Малага промоционално, без да са изявили желание да закупят продукта който ние предлагаме.
Относно коментарите за нашата фирма в този форум мога да спомена само, че да се говори и оплюва без аргументи е безсмислено. Всеки който иска може да заповяда при нас и да му баде показано и доказано с какво точно се занимаваме ние и да получи информация за влиятелни хора които вече са използвали вашите услуги.
Ако имате въпроси относно СМС одабете се на телефоните посочени в поканата, заповядайте на презентация на нашата компания и съм сигурен че след нея ще си тръгнете с добри впечатления за нас.

С пожелания за всичко наи добро:
Стефан Дюлгеров
Мениджър Продажби
СМС Интернешънъл
Тел: 02/8622699 02/8625432

Тема Re: cmc internationalнови [re: CMC Meниджъp]  
Автор Maтa Kocмaтa (избръсната)
Публикувано30.06.05 00:44

Абе пич, имаш ли идея колко правописни грешки имаш в това 'излияние'?

Обикновено не се заяждам, ама в твоя случай ще направя изключение.

Машина за отделяне на кожа и сланина от парени свине

Тема Re: cmc internationalнови [re: Maтa Kocмaтa]  
Автормaлинa (Нерегистриран)
Публикувано02.07.05 14:57

тая фирма е супер ебана

Тема Re: cmc internationalнови [re: kzar]  
АвторSlavco (Нерегистриран)
Публикувано03.07.05 10:35

DALI STE POGLEDNALI INTERNET SAITOVETE NA HOTELITE V ISPANIA,TENERIFE I DOMINIKANA KOITO SME GI POSO4ILI NA SAMATA DIPLIANA ?????????????
DALI SE OBADIHTE NA TELEFONITE NA HOTELITE KOITO SA6TO SME POSO4ILI,DA PITATE MARKETINGOVITE NI PRETSTAVITELI ZA NAS I DALI NAISTINA IMAME PRAVOTO DA GI PREDOSTAVIAME TEZI NAGRADNI NASTANIAVANIA ??????????
PA VMESTO DA PITA6 V TAPITE FORUMI PITAI NA MIASTO!!!!!!!!!!!!!!

MEJDU DRUGOTO, AKO MISLI6 4E CMC-INTERNATIONAL E FIRMA KOIATO ISKA DA IZMAMI NIAKOI 6TO PITA6 HORA ZA MNENIE????
PROSTO HVARLI DIPLIANATA I SI PRODALJAVAI JIVOTA !!! TAKIVA HORA KATO TEBE ..................................

Тема Re: cmc internationalнови [re: CMC Meниджъp]  
Автор Satori (Zen_Buddhist)
Публикувано03.07.05 12:15

Хора, само като прочехо "не е нужно да закупувате нашия продукт," ми стана ясно, че фирмата не е за "маркетинг и туризъм," а само за "маркетинг." Т.е. от пирамидален тип.
Само от любопитство - какъв е продуктът? Ако отговорът е "Заповядайте на презентацията" - а нема нужда.

Още ли има тъпи хора, дето се връзват?

Navigare necesse est, vivere non est necessare

Тема Re: cmc internationalнови [re: Slavco]  
Автор Soul_Mate (черешка бях...)
Публикувано04.07.05 00:08

Алооо, какво си се разкрещял като неиздоена крава бе?? Не ви харесват хората фирмата, е какво от това, карай напред, внимавай как я представяш, не врякай така! Вие от фирмата сте си виновни за тоя имидж, не обвинявайте хората, че се съмняват и не ви разбират.

Много лошо впечатление оставят всички тия неграмотни "защити". Пък и балъците малко се отракаха, та не се дават лесно.

Възнамерявам да живея вечно....и засега успявам.

Тема Re: cmc internationalнови [re: Soul_Mate]  
Авторплaмeнa (Нерегистриран)
Публикувано04.07.05 22:39

Лошото в случая не е, че хората не ни харесват фирмата, защото за нас по-важно е, тези които са реални потребители на тези настанявания да се върнат с положителни впечатления. Което засега е факт. Клубната система, като вариант за почивка е позната открай време по света, България не е типичен пример за това, имаше кратък период, когато Русалка беше Клуб Мед.
Тъжно е просто, че тук пишат хора, които ни в клин ни в ръкав те наричат пирамида, под анонимни имена, без да са видели ни един фирмен документ, без дори да си направят труда да отворят един АПИС да видят има ли я тая фирма, на кой е, ЕТ ли е или ООД или фондация някаква?
Всеки обаче е достатъчно компетентен специалист да реши само от думата презентация, че било ставало въпрос за ПИРАМИДА. Вие г-це или г-н Soul_Mate ако решите да оставите най-значимото занимание в живота си - писане на глупости във форуми, с този бистър ум и орлови очи по отношение на некоректност - ВЕДНАГА ВИ ВЗИМАМЕ НА РАБОТА.

Тема Re: cmc internationalнови [re: плaмeнa]  
Авторпич (Нерегистриран)
Публикувано05.07.05 00:14

Абе то всичко много хубаво, но хубаво е да употребяваш "ВЕДНАГА БИХМЕ ВИ ПРЕДЛОЖИЛИ РАБОТА".
Що се отнася за регистрацията на фирма - едно ООД се регистрира с достатъчно малък капитал (който се тегли веднага след регистрацията), така че тоя аргумент е повече от смешен.
Достатъчно авторитетно би прозвучал например един публикуван годишен баланс, аз например живо се интересувам откъде мога да го прочета.
И още една бележка - АПИС регистър не струва малко пари и не всеки може да си го позволи. Така че би било добре да дадете една извадка за фирмата - кога е регистрирана, от кой, с какъв капитал и прочее.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.